About

Tuesday, August 3, 2010

.: CeLik IT :.

Alhamdulillah..kenyang!
pekena nasi putih paprik + teh ais! ^_^

yuhu..tajuk skema jer..
cam serius je isu yg nak dikupas..
hehe.takdelah..

cuma nak tempek2 lagi
seleksi kanak2 celik IT ni..
nak mereply komen kt n3 sblm2 ni, tak sempat lorr..
nak jenjalan pun, tak habis2 lagi...
jenuh gak nak tawaf umah kengkawan ni..
if terlepas pandang tu
ampun maaf dipinta la ye..

so!...jom layan piccas
di suatu malam
sedang mama 'online'..
arif datang........turut sama nak menyibuk..
Celik IT betullah budak2 skrg ni..^_^




serius muka dia..^_^

waah sambil mkn pun boleh.. =P
daa... ^_^

n3 semak ngn gambor jer..lalala..


22 comments:

~Siti Hajar~ said...

Bagus arif ni, celik IT...blh geng dgn abg Deno la ni, Deno sdg gigih belajar komputer skrg ni...

Bagus eina anak2 ni dr kecik kita dedahkan dgn komputer, biar minat tu dtg sendiri..

Ena said...

ngehehehehehe..

kemain lagi ayep posing tu yeh!..
ayep, bukan fb mama ker? ker ngah chat ngan aweks! hik hik hik..
camtu la budak2 skrg kan!.. :D

ena yg dok tercari2 header.. eina pulak yg tukar.. hoho..
nice la..

MrS. F!zA said...

kamin lg ayep ni.. nak ganti mama hapdet blog la tu ye :)

darwisy pon tak padan dgn 9bluan lbih tu dh nk pnjat meja comel ltk lappy tu..nk sbtuh lappy..bila bg peluang habis ditekannya keyboard tu..

budak2 zaman skrg kan

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

aik tukar template lagik...rajin tol la kak ina ni...nanti leh la join contest kiter k...

Iela Fazielah said...

budak2 skrg ni mmg sgt pandai2... berkat susu yg dah tambah bermacam2 vitamin.. uhuhuh.. pandai ke arif layan internet tu...hehe

Ain said...

seriusnya ayep pandang lappy tue, tengok apa ayep??

hehehe....

~~*Lady Salwa*~~ said...

Eh, ni sapa yg online sebenarnya ni.. ayep ke mama dia nih... hehe

Si Arif ni kan, makin besar makin ke arah muka abah dia lak sal nampak... hehe. jangan marah ye akak...

owh, tukar cat lagi ek...

~aSHa~ said...

ayep suka tgk gambo dia byk dlm blog mama dia...

ejaMaria said...

budak skrg mmg macam ni kan... bagi die lappy mainan yg rm49 tu, tak layan... ceh... sabo je

[-suziey-] said...

adeiiii tukar layout lagi...:p

ambih ni bakal pakar IT ni..silap2 ganti mama dia jadi blogger tegar..ekeeek:D

norihan said...

haha...iena tukar lagi cat dinding ye...cantik blog ni...arif pandai jugak ye guna laptop tu...dia pun nak taip pasal diri dia jugak agaknye..

Fieza79 said...

mmg celik IT ni eina...tiru gaya eina la tu gamak nya...
siyes je muka tu mcm dh terer...!heheh..

tuka cat umah lagik..!

♥Azie♥ said...

BILA DAH PANDAI..MAMA KENA BEREBUT LA YER NGAN ARIF

UmiDAnisH said...

owh, ni leh geng ngan danish ni.. danish tu, tau je kat mana butang on off komp atau lappy kitorang.. aduhai budak sekarng memang cerdik

mamamiera said...

ituler.. dahmaknye gile tenet, ank pon celiklah IT.. tp kite ajar yg baik jelah kan.. =D

Nadiah Sidek said...

budak2 zaman skrg ^^

mumyShaneQeisha said...

macam betul2 tgh on9 arif ni.siap makan2 lagi

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Salam Eina...Baru sempat jenguk & jln umah kenkawan ni..Dh tukar cat 'umah' lg yer.. :)

Kusyuklah Ayep ngadap Lappy mama tu..tgh update blog ke Ayep..ada ciri2 utk ganti mama ni jd pemblog tegar..hehehe..

p/s : Lily antara top 10 komentor ker..hehe..Thx yer Eina..nnt lily e-mailkan address.. :D

Yan said...

salam kenal..
budak2 zmn skang mmg lebih celik IT dari zaman kite dulu

hajarus said...

alololo... pandainyer ayep... ;d

mek da ©™ said...

ayep bakal blogger tegar gak nie..eee

fabulous.farah said...

hahah..siap tahu pegang2 mouse segala..hehe..pape pon..food tetap di tangan=p