About

Thursday, August 5, 2010

.: BuDaK yG daH siHat ituu.. :.

Alhamdulillah..kenyang..
pekena LAKSA lagi..lalala..
padahal semalam singgah pasar malam beli LAKSA! =P
dan last week sabtu/ahad dah pekena LAKSA! =P

begitulah adanya MAMA! hehe..
sinonim betul dgn LAKSA..

oooh, lum sempat jenjalan weeh..
maybe kat rumah nanti la kot..
Insyaallah..^_^..huhu..

saje nak tempek piccas Arif with new CAP..
sambil makan2 nudget dalam kete petang semalam..
Alhamdulillah Arif dah sihat today!
rasanya sebab Gigi geraham nak tumbuh, tu pasal dia demam panas!

ooh berbalik pada piccas si Arif..
mama yang ghajin menyenap, sampai abah perli..
Arif demam sebab ter'over' kena flash camera...hahaha... =P

layanz...

nampak leher lain macam jer..huhu..
ilang keenceman mamam cenggitu =P
apa pesyen ni ayep =P
macam-macam ada..^_^

dah rimas....!

iklan nudget eh..huhu..

kesudahan kepada cerita budak ini adalah... SLEEP..hoho..sambil makan boleh terSLEEP!


masih menyuap makanan ke mulut sedang mata sudah terpejam! ^_^
masih mengunyah..!
nudget sudah terlepas dari tangan! ^_^
Sleep sudahhh..! huhu...

18 comments:

iem said...

hehe comelnya ayif..dah ngantuk sangatlah tu tengah makan leh telelap

Ena said...

eheheheh..
lawok la arif nie.. leh gitu mamam sampai tersleep.. :D
tak pe comei jekk..

Encem dak ayep ngan Cap baru nya tu..

Noreen said...

suka tol tngk arif mkn bsungguh2 kalo la riza kuat mkn mcm tue senangnyer ati ibu dia nie....
smpai tlena pn masih ley layan nuget tue sweet je...
akk de bg arif vitamen ke agar kuat mkn?

Intan Inn said...

alahai comel jer tgk atep..mula2 hansome jer...pas tue slow makan nugget sampai tertido...intan suka tgk mata ayep..

LYaFRINA said...

haaa..
rupanya tkena flsh camera.. smpai dh t'demam si ayep ni..
hhehhehe.. itula eina.. biasanya bdk nk dpt sesuatu, tumbuh gg atau beralih bulan n tahun akan demam..

alhamdulillah ayep dh sihat.. asya pun dh makin ok harini..legakan bila ank sihat..

ayep ni kelakor sokmola eina..
smpai tdo pun xnak lps nudget tu.. y n3 dulu tu pun g2 gak kn??? ayep n makanan x dpt d pisahkan.. mimpi apa agknya

~~*Lady Salwa*~~ said...

Kelakar la ayep nih... Boleh makan sambil mata pejam... hehe

Seronok tengok ayep yg suka makan. Faris payah betui la nak suh makan. Klu goreng nugget pun tak terusik. sudahnya sal yang habiskan... :P

Alhamdulillah la ayep dah ok ye...

mummy_ayu said...

ha ha ha..kelakar..sama jugak kes ngan iris..makan makan..sekali lelap..ari tu..nyanyi nyayi...sekali tu..zzzz..lawak tul la kids nie

Me_Lina said...

hahahha kelakar la ayep ney... leh sempat tdo tu... mcm atuk alya lak... duduk mana2 pun.. kalu ngantuk.. jalan... selamat... hahahhha

Dilla Ady said...

alahai eina...senang btul ye arif tido...sambil mkan pun leh tido..kagum btul la..

acha masih lagi berbuai sampai skang...susah sgt nk ajak tido kalu tak berbuai...leh kongsi tips tk eina...

az rina a.k.a jaijina said...

klaka lah dak ayeep ni, tergelang sengsorang tengok gamba dia makan..aishh, dalam tido pon boleh makan kan, budak2 macam tulah..

penat main agaknye tu kot, hehehe..

Elly & Emmy said...

kelakar laa arif ni.. sedap menikmati makanan sampai terlena gitu..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Hahaha..lawaklah Ayep ni..
Suke aunty tgk Ayep ni..
Berselera btul mkn nye..
Dh nk tido pon..mknan x nk lepaskan.. :)

Mamamya said...

iskh...baru 3 hari x jengah cni dah tukar lg "cat"baru... :)

arif ni kerap pulak t'tido bila makan yer...dulu penah ada picas arif t'todo makan nugget kan...x per lah yg penting jgn smpi t'sedak pulak.... :)

fabulous.farah said...

hahaha..makan sambil ngantuk sampai tertido..lucu la ayep

Nadiah Sidek said...

hahaha..dah mengantuk pun nak mengunyah lg :D

[-suziey-] said...

haahahha lawakla ariff...ya Allah..tgh mkn pn bole tidoq ek..ekekek:p so cute:p

norihan said...

alhamdulillah....sihat pun arif comel ni...

mek da ©™ said...

hambooii mkn samopai tertdo ehh..eeee