About

Thursday, August 5, 2010

.: beFore 5.00pm :.

pagi ni adalah Bz'sssss..
mengejar dateline bfore 5.00pm today!
so, take time nak buat new n3..
tapiii....

kalau sempat, time lunch hour kang, boleh la kot..hehe..
waaah rindu nak jenjalan nih..! ^_^

p/s Alhamdulillah..arif tak demam panas lg mlm tadi! ^_^..bersyukur sesangat!

10 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Owh..patutlah sunyi sepi..
Selamat menyiapkan kerja..! :)

Hamizah said...

selamat membzkan diri..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

sama la kite..
bigbos dh start cuti bersalin nx wk..
haddoyy.. kije menimbunn!!!
release jap, hihihihi

LYaFRINA said...

alhamdullillah.. ayep dh makin sembuh..
harap2 akan btambah baik lps ni..
lya pun bz ni.. keje y dtinggalkan byk.. tp smbil2 buat.. smbil nilik blog utk release tension.. skejap2...

zue @ annaleeya said...

xpe eina.. take ur time..!!!

selamat berbizian...

Ena said...

kejar la eina mana yg wajib tu.. ;D

Alhamdulillah.. arif dah tak demam yeh!.. lega kan..

az rina a.k.a jaijina said...

takpe lah kak, dah namanye pekerja cemerlang, hehehe..haruslah kerja diutamakan kan..mesti pasni gaji up ni, hikhik..

Nia said...

oowh, dah sihat ya si kecik tu? syukur alhamdulillah! mesti dah ligat balik tu kan..hehe

Entri Terkini: Kalau la aku tak tinggi sangat

haslina said...

alhamdulilah...arif da sihat...

fabulous.farah said...

huii..berteknologi nye template baru~
yeay..ayep dah sihat nanti boleh amik gambar senyum2 lagi.huhu