About

Monday, August 9, 2010

.: baRu SeTtLe 3..ada Lagi..herm..manyak...! huhu..:.

oooh bukan pasal kerja
tapi pasal...RAYA!
hehe..baju raya la..

hari sabtu baru ni..
sempat la jgk memotong kain..sempat 3 pasang sajo..
itu sume for mama! lain2?...tunggu turn la..
taktau bila nak mula menjahitnya pulak!
hadoooi..MALAS nihhh!

haaiiishh...tak baik...!
mak mama dulu selalu pesan, jgn sokmo2 dok sebut perkataan tu..
*wink* =P

ni ler kain yg telah siap dipotong itu..


ohho..today, sgt l0mah internet la..
dah la kije banyak nih..
dpt jengah umah kengkawan, time nak mengomen, asyik2 problem jer..
sudahnya baca n close je..huhu..

ok2..kul 2 kang ada meeting pulak..
haissh..*M lagi..sbb sooo sleepy lagi...hukhuk..

ok2x..sambung kerja!

18 comments:

Dilla Ady said...

untung ye eina..pandai jahit kain sendiri..tak yah nk beranta2 kedai cam dilla...

takpe eina..pose pun lum start lagi nih..sempat tu nk abihkan jahit sumenye..wat slow2 okeh..

eina....comelnyeeeeeeeee arifffffff!!!!geram la tgk die pose kt wall sticker tu!

sumenyeeeeee comel! boleh tak?hihihihi

az rina a.k.a jaijina said...

kagum ny tgok aka bole jahit baju sendiri..saya ni tau jugak, tapi kalau potong kain kompom jadi baju kanak2, hikhik..

mummy_ayu said...

wah..leh jahit baju sendiri..senang la..

eT said...

cuti baru ni pon sempat siapkan baju si kecik sepasang jek...huhu..xsempat nk layan mesin lelama...huhu

Zaidah said...

wow eina...express....pandai menjahit banyak kelebihannyer....samalah ngan zai...penyakit M dah datang nie..

fabulous.farah said...

heheh..kenapa xleh sebut perkataan malas? nanti lagi malas eh. ok. dah xsebut=p

♥Azie♥ said...

rajin akak yer..

MrS. F!zA said...

weeeeee~ untung klo ada bakat menjahit ni.. leh jimat kos upah, blh tmbh koleksi langsir, mcm2 lagi la kan kalo boring leh jahit..

fza pon minat jahit tp mesin tak dak... hehehehe

wan sujaihah said...

wah akak jahit sdn yek...best nyer...bila la saya nak dapat mesin jahit ni :(

hajarus said...

hajar sker btl tengok org pandai jahit baju sendiri nih... bestkan kak.. tinggal beli kain jer.. pastu jahit sendiri.. save pun save.. ade juga hjr tanam niat nak belajar menjahit...

Ena said...

syoknyerrr...
leh la potong banyak2 nie.. & banyak juga la baju raya eina kan!..

Ain said...

untungnya pandai jahit sendiri, jimat kos....

ada tag untuk eiyna join lucky draw..

http://aindancontest.blogspot.com/2010/08/cabutan-bertuah-5-hari.html

thank you..

mek da ©™ said...

rajin la akak niii..pandai

LYaFRINA said...

waa.. eina jahit sndiri k???
bgusla.. save duit... pttla eina beli kain lwt aritu.. rupanya..eina jhit sndiri..

lya.. awl2 dh settle.. bln 5-6 lagi...

gigih...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Akak, baju sal semua dah siap berjahit. tapi semua tempah kat orang... ngeee

betul tu, mak sal pun selalu marah kalau sebub "M" tu... bak kata dia "semedang ja malas dok ada kat mulut..." hehe

tapi tu la, saat ini pun masih terasa "M" lagi... hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Eina baguslah pandai menjahit..dpt save duit..jahit brp helai pon x kisahkan..

Dh pandai menjahit..terrer lg bab masak memasak..untung abah Ayep.. :)

SuriYati said...

wah...best nye...pandai jahit baju sendiri...bila la sy nk pandai mcm awak ye...jahit reti gunting tk tau...baju anak le gunting...baju mak blum penah try...huhu

fabulous.farah said...

kak ieyna, nak tempah boleh? heheh