About

Monday, August 30, 2010

.: BaLik JoHor La.. :.

Salam Hari Isnin..
Waaaah…dah masuk hari ke-20 berpuasa la today!
Macam tak percaye.. ^_^

Herm..mood berblogging agak kureeng..
Malam tadi online jap..tapi just reply komen jer..
Jenjln pun tak smpt leave comment..
Today?....herm..akan meneruskan jenjalan if berkesempatan nanti…

Last Friday..mama se-family balik Johor..
Kejap je..bertolak kul 3.30pm gitu..sampai 7.30pm..
Kat Pontian..sampai terus berbuka lah!
Balik sini semula semalam, kul 2.30pm gitu..6.30pm sampai sini..

N3 intro je ni..
Nanti2 la stori mori pasal aktiviti kt sana pulak..
^_^

Layan sket gambor snap2 si arif ni..
Sebelum bertolak..hehe..

sama sibukkk! ^_^
..abah kata lambat lagi, pi main dulu..lalala..suka hati arif! ^_^
sampai terduduk dah haa..
alolo...senyum sampai mata sepet! =P
jenjalan lagi..sampai penat!

sebelum..sempat mama interprame sama..lalala..kami hijau+hitam+putih! ^_^
saja suka2 snap..hehe..

p/s: to AZIE (kesayanganku adriana adzrien)…..nak inform ni.....akak tokleh nak view blog Azie la..banyak kali tau, akak nak try view..asyik2..tak bleh je..lepas open blog Azie, sure pastu, Internet Not Responding..sudahnya, semua dia auto close..semua Internet Explorer…banyak kali dah tau…rasa tak best pulak, Azie dok mai jengah sini, tapi akak tak dpt jengah pi sana..taktau pasai pa la..blog kengkawan lain ok pulak..something wrong somewhere lah! Huhu..


23 comments:

Noreen said...

suka tol ayep nak balik kg...
smpat lagi tlg mgemas kasut dia yea...
comelnyer...
geram tgoda dgn snyumanmu^-^

Zaidah said...

dah penat jejalan minum susu..bleh habis ker tu ayep satu botol tu...

MrS. F!zA said...

dak ayep ni kalo bergambar kemain sula lagi dia..layan kan aje hobi mana menyenap tu.. ahaks

hajarus said...

xleh tengok lelame senyuman ayep ni.. tergode dibuatnyer... ha3x...

hepy sungguh ayep nak lik kg ekkk...

norihan said...

sonoknya tengok arif nak balik kampung...senyumnya boleh buat orang teringat ni..hehe..

zue @ annaleeya said...

vavava.... sonotnyer ayep nak balik umah nenek yer... smpat lagik gi main tuh...

mamalieyna said...

Noreen:
tu la sibukkan kasut comel dia tu..hehe..

mamalieyna said...

Zaidah:
habis auntie, stp kali arif minum susu, 1 botol full, habis tau! sekali minum je..^_^

mamalieyna said...

mrs fiza:
hehe...buat2 la suka, nnti mama kecik ati.. =P

mamalieyna said...

hajarus:
hehe...tergoda eh.. =P

ayep bukan kata nk balik kg je suka, asal nak kuar jenjln nek kete je, sure happy!

mamalieyna said...

norihan:
hikhik..teringat2 senyuman arif eh..power gitu..hehe..

mamalieyna said...

zue:
sempat aje auntie zue..abah lambat ! ^_^

iem said...

ooo ayip balik kg eik..syoklah ayip tu jalan jauh eik

Ain said...

sempat lagi ayep posing sementara nak tunggu papa siap....

hehehe....

kenapa ngan blog azie erk, jangan la terkena malware sbb skrg ni banyak blog dah kena serang virus ni....

mek da ©™ said...

bestnya blk kg...hmmmmmmm

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah sonot balik kampung ek...kak ina kiter pun sama leh view blog azie...tapi slow..maybe tenet kat opis kiter slow kot...tapi blog orang len leh je...

Mama Hanim said...

wah2 best tu dpt blk kg..seb baik seminggu lg dh nk cuti raya.. rindu kg woo..sob sob..

e.l.i.z.@ said...

alamak dh hari ke 20 ekk? x kira la pulak sebab takleh puasa ngeh ngeh ngeh

syioknya balik kg..eli balik kg terus raya je..jauh sgt KL-kelate..sib baik cuti lama gak heheh

terserlah muka ayep yg hepi hehhe

chugie said...

happy betul muka arif nak balik kg ye.. + pandai posing plak tu!

az rina a.k.a jaijina said...

owh, ayep balik kg ye..patutlah sunyi aje blog mama dia 2,3 hari ni..kalau tak mesti ade je ayep dalam ni kan, hikhik..

Fieza79 said...

woowoo balek kg...! best tu berbuka kat kg...bl lak nk blk berbuka kat kg kedah ni..hee

fabulous.farah said...

best nya kg dekat..3-4 jam dah sampai. kalo balik kelantan musim2 gini sure setengah hari. hurmm

~~*Lady Salwa*~~ said...

bukan main seronok lagi arif nak balik kampung ye...

tak sabar lak rasa nak balik kampung minggu depan... :)