About

Friday, August 6, 2010

.: aKtiViti maMa biLa teNseN teNet yG caM hamPeh :.

oooh..salam jumaat..

huhu..malam tadi berkobar2 nak layan blog..
nak jenjalan umah kengkwan..
dapat la 1, 2 umah..
sempt tinggl jejak n ada yang tak smpt..
dan ada yg cuma jerit kt shoutbox!
pasai pa?

pasai tenet yang cam hampeh..
sakit hati layan lelebih..penat me'refresh'..
haish..sakit hati tul la..

sudahnya...aktiviti mama.....
tadaaa...

melekat wall sticker lagi..lalala..
sampaikan rumah dh ghupe ape dah..(abah bebel =P)
beli lagi masa jln2 kt paso mlm baru2 ni 4pcs/RM10..hehe..

jom tengok deco mama yang ntah pape tu..
mlm2 main lekat2..hohoho..

dinding sebelahnya bilik air..lalala..cun tak? =P
kat bilik..hehe..
kat bilik gak, sblh katil...(abah rimas =P)
ini...?..kt mana..terror teka la..taktau nk tmpl mana dah..huhu..

komen arif pleaseeee?... ^_^

hehehe... ^_^

26 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

hehehe...kita pun main lekat2 lam bilik air, dapur...kat luar tak berani lagi...umah nak cat lain..

iem said...

cantiklah yg pokok love2 tu n yg gambar cat and fish tu..

eina,kt bukit jalil ni pasar malamnya kat mane hehehe...tk tahupun lagii

nieda said...

kreatifnya...cantik aje tgk

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah suka main lekat2 ek...cantik je wall tu...

MrS. F!zA said...

cantikla kak..kita mmg duk cari2 skrg tak de plk jual..dulu bersepah tak hingin nk beli bla tgk member buat cantik plk.

[-suziey-] said...

umangaih...penuh ler umah berdeco..hehe..cantik gk..tp xthn lama la ieyna..kt pnya yg tmpal dlm bilik dia lekang dh..xtanggal tp tepi2 dia xlekat dh..agknya suhu dinding berubah2 kan..so xcantik dh jadinya..haihhhh

mummy_ayu said...

cantik..kat umah nak gak lekat lekat, but hubby tak minat..so..tak de la..

mamalieyna said...

izann:
hehe..tu la, en suami takmo cat dlm bilik..itu yg main lekat2 tu..hehe..

mamalieyna said...

iem:
hehe..lawa eh..^_^ maceeh..

ooh ada kt blkg giant, ari jumaat! try la g mlm ni..

mamalieyna said...

nieda:\pd kita cantik..pd en suami, rimas.. =P

mamalieyna said...

anje:
hehe..suka..penuh dh umah dgn lekat2 ni..=P

mamalieyna said...

mrs fiza:
dulu mmg byk kan, skrg susah nk jumpa..akak pun terjumpa baru2 ni, terus beli byk! =P

mamalieyna said...

suziey:
hehe..tu la pasai, rimas dh en suami dibuatnya ^_^

eh, ada 2 jenis la suziey...yg eina tampal sblm ni, elok jer lg..dan yg eina beli ni, ada yg kucing tu, jenis lain tau kertas dia..mudah tanggal..huh..mmg tak lama la rasanya hayat dia tu..tp yg lain, jenis lain sket...kuat jer melekat..tepi2 pun tak tanggal..

mamalieyna said...

mummy_ayu:
hubby eina pun kurang minat, tp tak melarang, so isterinya buat jerlah suka hati..lalala.. =P

Blog Elly & Emmy said...

memang sweet kan.. syok pun yer juga.. main tampal2 stiker ni.. tapi tu laa.. suami mesti tak berapa suka.. abis rosak dinding katernya.. anak2 pulak nanti.. cepat jer tangan nak kopek ..

norihan said...

uukhh..banyaknya wallpaper kat rumah..mesti cantikkan...nak beli jugak ni untuk raya nanti..

zue @ annaleeya said...

eina duk asyik tampal jer... akak beli dah berbulan2 dah, tp tak jgk tepek2 lagik... huhuhu...

haslina said...

cantikkkk...
tp hero kat umah tu nanti suka kopek2 nyer...

payah tu..

ann @ hatiberbunga said...

wah.. cantiknya..!!
nk carik gak la sticker utk umah baru itu. hehe..

Intan Inn said...

sangat kreatif dan cantiklah...

wan sujaihah said...

kak klu lekat ni...klu kita cabut balik..leh rosak tak cat?

nza said...

skrg nie mmg byk wall sticker nie n murah lak kosnya...hr tu kak nza beli utk lekat kt ruang tamu...murah gilerr....
ttp stiker nie xrosakkn cat yg sedia ada....

fabulous.farah said...

yang no 2 tu farah suka..owh..murah jer rupenye benda2 ni seme..comei2

mek da ©™ said...

cantik! mudah terbukak tak? heeh..ayep pun pakai miyami eh

bintangku said...

teringin gak nak buat tapi pikior jgk.... kang kalo dah boring lak, camno nak tanggalkan tu... kot huduh lak dinding pas tanggal... ker ada kekdahnyer?

Anonymous said...

This is very fine web site, thank you and look at that [url=http;//ciufcia.pl]gry dla dzieci[/url]