About

Monday, July 5, 2010

.: wahhh MakAn pun aDa style Lah! :.

Morning..selamat pagi Isnin..
Uhhuu..rasa lemau je la..cam tak puas cuti 2 hari..huhu..
Rasa cam nak sambung cuti lagi..
Tapi apakan daya..
Cuti sikit je tinggal..
Nak simpan tuk raya nanti..huhu..

Sikit je bebelnye..
Ni haa…
Peel si arif ni..
Time makan..
Nak ikut cara orang beso juge..
Makan nak pegang 2 sudu juge..

Tapi kali ni lagi eksyen..
Makan nasi ngan udang je pun..
Siap berpisau bagai..
Tak perasan dia mencapai pisau ni..

Mama lepas makan roti..letak pisau kt sebelah je ..
time ni ler dia perasan, terus ambik agaknye..
Huhu..nak mintak balik..
Jgn harap la dia nak kasi..
Tunggu sampai dia boring dulu..
Huhu..
Layan jer ler.. ^_^

..sudu bapaknye bes0 abah kasi.. =P
eksyen habess... =P

bersungguh2 tuu... sudahnya..mama gak suapkan..huhu..

27 comments:

Fieza79 said...

lawaa..layout br lg....hehee..

kemain lg arif mkn pakai sudu pisau bagai..asik tiru pangai owg dewasa je kan..? konon2 dh dewasa la tu...hikk

hajarus said...

amboi memang ade gaya la arif makan... hehehe...

'NuReeN' said...
This comment has been removed by the author.
~Siti Hajar~ said...

amboi mkn pun ada gaya yer..makan ape tu?

Besonyer sudu, xpadan dgn mulut ayep yg tecit molek je tu..hehehe


*Ayep mesti tbyg dia sdg mkn kat hotel pe..haha

LYaFRINA said...

waaa eina.. ada stail tu.. makan mcm org besar.. dh pndai control sudu + pisau tu..

haslina said...

hehehhe..gaya mmg kena ada kan...ayep

'NuReeN' said...

khusyuk smpi x pandang camera.. nmpk menyelerakan cara arif mkn.. (hehehe gaya mau ada) kan..

mamalieyna said...

fieza:
hehe..tukar mood lg, time free2 kt umah.. ^_^

tu aa nak ajuk org dewasa je dia nih!

mamalieyna said...

hajarus:
tu aa, ada gaya kan.. ^_^

mamalieyna said...

~siti hajar~
tu la pasai, en abah le kasi sudu bapak bes0nye..=P

*haha...agaknye kot..penuh tertib gitu..hehe..

mamalieyna said...

Lyafrina:
hehe...tu la pasai, sume benda nak tiru org besar..^_^

mamalieyna said...

haslina:
gaya kena ada kan..harus! ^_^

mamalieyna said...

NuReen:
tu la..mana mau pndang camera dah, kalo makanan depan mata! ^_^

zue @ annaleeya said...

wahhh.... rajin betul cat umah yer...

hihihi... klakar nengok ayep mkn dgn sudu pisau bagai... eksyen lebih tuh, nasi bulih kira jerk bape bijik... hahaha!!!

mamalieyna said...

zue:
hehe..saje tak leh tido mlm ahad tu, tu yg godek2 tukar cat umah ni..lalala..=P

tu aa eskyen je lebey..huhu..

ezan said...

gaya tu penting kan ayep.. baru la macho.. heheheh.....

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bukan main lagik ala2 makan kat hotel ni....

Alimaz-Kembara Terasing said...

hai la arif oiii bahye tu..... ha ti eina mai ambik award kat blog alimaz kalau sudi la....

http://alimaz.blogspot.com/2010/07/award-tentang-happy.html

[-suziey-] said...

umangaih...mkn nasi guna pisau..mmg ade styleeeee laaa...hiks

mamalieyna said...

ezan:
macho baru la sesuai nak ngurat sarah kan..lalala.. =P

mamalieyna said...

anje:
kecik2 dh praktis..heheh..=P

mamalieyna said...

alimaz:
tu la..bahaya kalo tk tengok nih!

ohh ye ke, nnti senang2 kita pi ambik tau! tQ!

mamalieyna said...

suziey:
tu aa tak sesuaaii..style je lebeh! huhu..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Mmg ada style lah..
Dh pandai guna pisau yer mamam..
Mcm beso dh dak Ayep ni.. :)

mamalieyna said...

Lily:
gaya le lebih...tapi tak bape pandai pun nak suapkan nasi masuk mulut pakai sudu tu..huhu..

Ain said...

hahaha.....

pandaiii la ayep nie....

ummuabdullahsyaakir said...

gaya ayep makn dh macam budak besar..comel