About

Tuesday, July 20, 2010

.: waH rezeKi di SiNi dan di saNa .. :.

yeaaa..mood happy nih!
bakal dapat hadiah untuk ini dan ini..

semalam result kuar untuk contest "Baby with Soother/Feeding Bottle" anjuran N.A.I
hehe..tak menang pun, cuma penganjur berbesar hati nak kasi hadiah tuk 3 penyertaan terawal.. so my arif include! best! ^_^
ni pic yang dipertaruhkan dulu..




dan today.. mama_balqish a.k.a anje lak announce pemenang tuk GA nya
'mama_balqish 1st moment giveaway'..

my name terpilih jugak oleh si balqish yang comei ituw! ^_^



mood happy lah hari ni..hehe..
orang nak kasi hadiah kan, sape tak happy! lalala..^_^

p/s so kengkawan, tak rugi pun mencuba & mencuba menjoinkan diri dlm apa2 contest or GA.. ada masa join jer.. hehe.. menang tak menang belakang kira, if menang tu, kira rezekilah kan! ^_^

21 comments:

Hamizah said...

akak mmg xpenah msh apa2 contest..entah la..malas jek

[-suziey-] said...

tahniah..rezeki ayep n mamanya..btl...kadang kt join contest utk suka2 jek..klu menang alhamdulillah..rezeki sume ketentuan Allah..kt usaha je..cewah pnjang lebar hujah:p

haslina said...

tahniah .... rezeki tu ..... makin seronok dan bersemangat gitu kan utk masuk contest2 akan dtg...
;))

Zaidah said...

TAHNIAH EIYNA.....DAPAT JUGAKKAN GA..

MrS. F!zA said...

tahniah!!!! kita tak tahu nape malas giler nk join kontes..sonok tgk org bertuah asik menang je..

Jieda said...

salam ieyna..tahniah.semoga dengan kemenangan ni akan terus memberi semangat untuk join contest lagi he3.jom la join contest pegi ke terengganu kat blog jieda

Aleeya said...

bestnye...dapat 2 skaligus..nasib tak wat hatrik pagi2 neh, klo hatrik kena wat kenduri tau heheheh, congrats yer!

nza said...

alhamdulillah...rezeki arif tu....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah!!Murah rezeki Ayep nih.. :)

Ju@Lucky^Mummy said...

tahniah tahniah..

senyum panjang la mama hr ni..

he3..

Mama Hanim said...

tahniah eina.. mmg murah rezeki btul la ayep tu kan..

Fieza79 said...

amboi2...skali menang 2..fuhh best ni...tahniah..!

zue @ annaleeya said...

best tuh... rzki ayep kan??? eina... share bulih??? muahhaaaa....

fabulous.farah said...

hehehe..rajin mencuba dapat la habuan. congrats ayep. eh ke congrats kak ieyna? =p

mek da ©™ said...

rezeki jgn ditolak............eeeeeeeeeeee

Ena said...

Tahniah!!
memg rezeki sungguh!..
ena gak sush nau nak join.. kalau dah start kang berderet2 pulak.. mrmm.. so, bila la gamaknya waktu nak berderet2 tu.. adeihhh!!

e.l.i.z.@ said...

wowieee rezeki...tahniah ayep! cute je ayep time baby hehhe rambut pun sikit je hehhe

Izan Ishak said...

mmg ayep n eina ni murah rezki contest n GA... izan pun suka2 je msuk contest2 nih..menang tu mmg kira bonus kan!

~~*Lady Salwa*~~ said...

Kak Eina, tahniah... Memang berbunga je rasa hati kan kalau menang... hehe

Rezeki dak arif nih...

nieda said...

tahniah

mamamiera said...

tahniah ayep n mama..
kalo dah menang skali menang saje ye.. rezeki..