About

Friday, July 16, 2010

.:Tabung Kami Bersamamu Lya:.

Salam kawan-kawan..

dah tengok n3 ni dari blog kwn2 yang lain, dan Ain yang mula merasmikan n3 khas tentang pelancaran "Tabung Kami Bersamamu Lya" untuk tujuan membantu rakan kenalan maya kita, Lya..Moga2 dipermudahkan segalanya..Amin.. isi kandungan n3 ni mama direct copy paste dr n3 beliau..
----------------------------------------------------------------------------------------

Bismillahirrahmanirrahim............

Dengan rasa rendah diri dan penuh harapan, Kami mewakili sahabat-sahabat Lya di alam maya melancarkan TABUNG KAMI BERSAMAMU LYA.




Tabung ini bertujuan mengumpul dana bagi membolehkan Lya menjalani rawatan selanjutnya untuk penyakit beliau. Mudah-mudahan sumbangan sedikit sebanyak dari kalian semua dapat membantu Lya mendapatkan rawatan tersebut secepat mungkin.

Sehingga ke saat ini, Lya masih lagi ditempatkan di ICU Kemaman, Terengganu. Keadaan terkini Lya agak lemah tetapi masih stabil.

Kami juga memohon doa berterusan dari kalian semua. Semoga usaha kita semua untuk membantu Lya dipermudahkan Allah.

Hulurkan sumbangan ikhlas anda ke akaun Maybank Alyani Binti Amran (155014985526).

Untuk update terkini tentang Lya, klik SINI.

Kami juga amat berbesar hati, sekiranya kalian semua dapat mewar-warkan tabung ini di blog masing-masing. Jasa baik anda semua amat kami hargai.

Terima Kasih.
------------------------------------------------------------------------------------

"Berat mata memandang, berat lagi bahu memikul..moga dipermudahkan segalanya"




13 comments:

Ena said...

sama2 la kita bantu mana yg boleh..

Mamamya said...

lieya ada t'baca kat blog sorang kawan smlm....

smga lya cepat sembuh...

Mama Hanim said...

bantu membantu kawan dlm kesusahan..

semoga lya cepat sembuh..

eina, saya copy paste n3 ni dri blog eina tau.. tq..

iem said...

semoga cepat lya cepat sembuh..
nnt im buat antry nii gak ye..

eina, nk tnya nii apasal im tgk status blog im tak update je ye.. padahal im ada update tiap2 hari tapi tengok kt list blog still tulis last update 1 day ago..ada setting yg im kena buat ke?mintak tolong eina..pelik sangat nii..tak tahu nk godek kat mane lagii hehe

Fieza79 said...

ramai dh wt n3 psl Lya kan...
sian Lya...sama2 la kita bantu ringankan beban Lya tu..!

maszmadi said...

insyallah, ramai yang membantu..
semoga lya sembuh spt sediakala..

'NuReeN' said...

moga lya cepat sembuh.. tabahkan hati yerr

az rina a.k.a jaijina said...

smoga dgn bantuan kita, lya akan sembuh dan normal seperti biasa..

Ain said...

thanks eina....

moga usaha kita semua dipermudahkan....

mamalieyna said...

To ALL:
Thanks semua...moga2 berkat hari Jumaat ni, usaha kita semua dipermudahkan hendaknya! Amin...

sama2lah kita berdoa, semoga Lya akan kembali sihat sejahtera. AMinn..

*Ain:
mana kita boleh tolong, kita tolong la kan, ini hari Lya, mana tau esok lusa..hope semua dipermudahkan.Insyaallah..!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sian Lya kan..
Smlm lily baru tau..
Tu pon bila lily buka Facebook..ramai yg bg kata2 semangat kat dia..Semoga Lya cepat sembut..Sama2 lah kita membantu Mana yg blh..!

e.l.i.z.@ said...

eli baru tahu kisah ni..sib baik akak wat entri, boleh jgk kita tlg ape yg patut

[-suziey-] said...

huhu sedih kisah lya ni yek..sama2la kt bantu mana yg mampu,.