About

Thursday, July 29, 2010

.: SeLeksi GaTai TaNgaN..SNap..sNap ^_^ :.

silalah layankan je peel mama yang suka snap2x ni..
hehe...sebelum kuar berjalan pada hari ahad yg lalu..

gedik2 santai si Arif..^_^
sapa yg gedik eh..mama yg gedik menyenap..atau si arif =P
lu fikir la sendiri =P..hehe..

kat bilik pun jadiii....sementara tunggu abah bersiap =P










kat bawah lak, sementara tunggu abah panaskan enjin kete ^_^... pulak...hehe..



daahhh tu jer..lalala.. ^_^

p/s herm..rasanya ada contest tuk baju berbelang kan..tapiiiii..dlm banyak2 piccas tu, takde satu pun yg mencuit 'insang' hati mama tuk pilih n joinkan si arif.. camno?.. huhu.. haruskah diteruskan snap2x..ekeke..

28 comments:

Ena said...

sama la cam ena jugekk la tu.. asyik snap sane sini.. ekekekeke.. tak pe la.. kan leh jugekk tepek wat n3.. ;D

comei jekk dak ayep.. mcm2 aksi pun ado.. sampai2 melelh air liorr pun adoo.. ikikiki.. ;)

zue @ annaleeya said...

snap ittew harus.. kata blogger kan??? yg jadik mangsa, mestilah anak2... hahaha...

eina.. gambar ayep menonggeng tuh mencuit "insang" hati akak nih... hahahaa.....

MrS. F!zA said...

amboi siap tonggek kt mama ayep ni..hahahaha pndai betol buat cacatkan gmbr.. kelakar betol

muka sebijik mama

mamalieyna said...

Ena:
hehe..tu la kita ni, time takde modal, tepek gmbo anak jer..lalala..

mamalieyna said...

zue:
tu la kak, seb baik ada anak! =P..kalau dok tempek gambo sndiri, sure org muak nk tengok =P

mamalieyna said...

Mrs Fiza:
tu la pasai...tp senyuman tetap di bibir gitu, sepoikan gambo pun takpelah jnji mesti senyum! nmpak ceria..hehe..

oh ye ke, tp ramai ckp cam si abah..huhu..

norihan said...

aahhla iena....saya pun dah merajinkan diri nak snap2 ni...chomel betul si arif ni ....sampai tertonggeng2 pun mamanya snap

Mama Hanim said...

sgt cute ayep dgn baju belang2 tu.. snap jgn snap, x rugi pn kan eina..hehe..

hajarus said...

comey tul ayep ni... tambah pandai posing siap tonggeng2 lagi... hahaha...

eT said...

macam2 keletah...comell...

[-suziey-] said...

eh tu baju yg menang tu ek..ekekk:D amboih mcm2 gelagat...tongeng2 pn ado

ejaMaria said...

alahai... kemain bergaya... comel la... gambar budak2 slalu nampak comel kan?

Fieza79 said...

haishh tonggeng sume da si arif ni...suka benar la di snap2 mama...pandai je tunjuk aksi...

eina yg arif tgh pegang henpon tu pon ok utk join contest...!

nza said...

masa umo mcm arif nie la nk snap pic puas cz bila dh besar2 mmg susah nk beri kerjasama...kena guna akta ugutan @ paksaan...

fabulous.farah said...

hahaha..best la ade anak. sebab jadi objek di kala bosan2..hehe..dah la arif bagu kerja sama sepenuhnya. hehe

e.l.i.z.@ said...

mcm² gelagat la si ayep ni

haii semua org duk tulis insang..ape maksud nye tu kak?

Mamamya said...

snap jgn x snap...lia pun rajin juga sampai kene perli dhn en.suami..ehehehe...
x tahan btl tgk aksi2 arif nie...lbh2 lg yg dok t'tonggeng2 tu...t'senyum sendiri tgk gmba2 budak comel nih... :)

♥Azie♥ said...

ala tomeinyer arif...tgg abah bersiap yer..lama betui yer...boring dak arif

mamamiera said...

hahaa... kite2 semua kaki snap menyenap kan... bkn ape.. tu semua kngn terindah utk di imbau balik esok2 hari bile dorang makin beso kan.. time2 ginilah byk gelagat pelik2 dorang..
*alah mama ni.. insang hatiku pula berkenan kat gambar yg last skali sblh kiri.. xpe byk lg time nk snap2 kan.. =)

mamamiera said...

eh.. makcik dh pindah umah ke..? saje tanya.sbb mkcik dcini kan lame xtahu cerita hang bln may.. ehehee..

mamalieyna said...

norihan:
hikhik..nk jd blogger tegar harus ghajin menyenap =P..ada la bhn nak publish tiap hari..lala..

mamalieyna said...

Mama Hanim:
hehe tu la, beli camera kena ghajin guna, kalau tak rugi jer..hahaha..

mamalieyna said...

hajarus:
posing semulajadi budak2 gitu ler..ada yg mencuit hati..hehe..

mamalieyna said...

eT:
hehe..tu yg si mama suka snap2 tu..^_^

mamalieyna said...

suziey:
ha'a..habis idea lah tu, sampai tonggeng2 lak..huhu..

Nia said...

Alala,..tomeinyer!! ni yang buat rasa teringin nak anak boy pulak ni Lieyna..hehe. tak menyabor yek.

Entri Terkini: Anti-Perempuan

Fariz Finie Family™ said...

cutenya berposing anak bujang sorang ni ea...:)

Kedai Rals said...

fuh! nasib baik baju tu muat arif pakai. risau gak tak muat :-)