About

Friday, July 30, 2010

. sEbaB dia adaLah BoBoy! :.

yeaaah..ber'online' kejap..
tapi my arif dah bangun tido la..
pg tadi bgn seawal jam 6.00am..
pastu sleep balik kul 9.30am..
jam 11.00am dia bangun sudaah..

nak makan la tu agaknye..
tapi mamai lg, mama on kan tv..
so, sempat la menjengah buat n3 jap ni..

takde mende sangt..
cuma mau tempek piccas lagi..

kalau namanya boboy..ginilah ye..huhu..
nak me'momen' aje..(momen means..repair =P)

cabut sudah 1 mende alah kt kete ni..
hah ambik! abah siap kasi skru driver tu.. =P
waah guna 1 tgn pun buleh ye ayep,,repair kete ^_^
apalah yg ditunjal2 nye tuh! huhu..
upsss..kelain pulak jadinya..sambil repair kete sambil makan..gini ler jadinya! huhu..



29 comments:

[-suziey-] said...

ala tu ok lagi eiyna..aQeel jadi pomen lg hancus..ekkeke:D

zue @ annaleeya said...

sama dgn airel... kejenye asyik me'momen' jerk... menan beli ari nih, besok arwah ler... heheh!!

Jieda said...

budak2 camtu terutamanya kalau budak lelaki.sebab tu kadang2 rasa sayang nak beli mainan mahal2 he3

fabulous.farah said...

hahah..dah tunjuk bakat ni..=p

tapi makanan tetap ade sekeliling..huhu

Ena said...

perkataan boboy tu sama la ngan ena nya n3.. heheh..

camtu la kan dak boboy.. hehe

Fieza79 said...

da kesungguhan me'momen' kete...asik sgt tu...pndai lak dok guna skudiver tuh..huh..terer arif la..!

mummy_ayu said...

dah hero tu..hero gak kan...

Dilla Ady said...

alahai tomel dak arif nih...gerammm tgk..hihi..

tul la eina, beza tul la eina dulu ngan skang..tp takpe, dilla pun sameee..hihihi

Fariz Finie Family™ said...

Sama je la dgn ilham habis semua benda nak di pomen nya..:)

Mamamya said...

anak2 lia dua2 girl tp bab pomen2 ni sama jer ieyna...kdg2 klu beli mainan x smpi s'mmgu ada jer yg t'cabut sana cni....

Hamizah said...

xpe,kreatif si ayip tu..nanti jd engineer ke arkitek ke..

terkejut tgk rmh br iena..igtkan tersilap rumah..

az rina a.k.a jaijina said...

kak, kalau echa tgok rina bersolek kan kemain telek lagi dia kak, kadang2 tu lawak plak tgok die..

iyerlah, dah nama gegerl kan..

~~*Lady Salwa*~~ said...

hehe... tu la kan... kalau dah boboi tu nak pomen habih semua menan...

kelakar la tengok ayep ni... bersungguh2 dia guna skru driver tu... hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Ada style lah Ayep repair keta tu..
Nk jd mekanik yer..boboy ttp boboy kan.. :P

mamalieyna said...

suziey:
hehe...arif lum tunjuk bakat sepenuhnya kot =P

mamalieyna said...

zue:
tu la kak, sesekali rasa rugi je beli menan ni kan, main baiknya kejap je, pastu mulala nak tunjuk bakat pomen depa..huhu..

mamalieyna said...

jieda:
betul3x..beli kt paso mlm je lg baik kan..hehe..

mamalieyna said...

fabulous.farah:
tu la pasai, sikit2 tunjuk bakat nih!

haha..di mana ada arif, di situ ada makanan! ^_^

mamalieyna said...

Ena:
yee dak boboy mmg suka bab2 ni kan..^_^

mamalieyna said...

fieza:
haaa ni kena di bwh pemantauan, harus ke lain lak penggunaan skru diver tu..bahaya kan! hehe..

mamalieyna said...

mummy_ayu:
yup! hero harus begini! hehe..

mamalieyna said...

dilla:
arif maintain tomei...hikhik..=P

tu la, baru anak sorang nih! huhu..

mamalieyna said...

Fariz Finie Family:
herm...ada anak boboy, ginilah kan..^_^

mamalieyna said...

Mamamya:
hehe...gegirl pun sama eh..hikhik..anak2..masa diorang tunjuk bakat nih! ^_^

mamalieyna said...

Hamizah:
Amin...moga gitulah hendaknya! ^_^

hehe..jgn ler terkejut, eina kan suka tukar2 cat umah =P

mamalieyna said...

jaijina:
ihiks..msg2 nak jd org dewasa eh, tunjuk bakat aje..^_^

mamalieyna said...

lady salwa:
hehe..biasa la tu kan..boboy..suka la bab2 ni..^_^

mamalieyna said...

Lily:
ada style eh..hehe..boboy tu boboy jugak..^_^

Mama Hanim said...

xpe2 ayep.. style tu penting kan..hehe..

sori ter'late' la plak komen nih..uhuk..