About

Monday, July 19, 2010

.: Ok Laa dari TakDe.. :.

hehe..
apa tu, better than nothing!
hehe...
ni haa, puas la mama dok mencari hanger tuk my tudung2..
dok g pasar mlm area2 sini pun non ado...
kat pasaraya pun non ado...

sudahnya, last saturday..
masa g Giant..ada jual hanger tuk tali leher..
dok belek2..cam ok jer..
so, mama ambik jerlah..
sesuai kot tuk sangkut tudung...
see..


hikhik...ok la kan.. =P
sungguh tak bape nak sesuai..tapi better drpd takde langsung kan.. ^_^

haaa...skrg ni, mama main sarung tudung ni jer
senang! pantas! simple! nice! ^_^

itu sebahagian jer..
ada lagi .....

di jemuran...
see.. ^_^
agak2 berapa jumlah kesemua tudung mama tu? ^_^
silalah kira kalau takde kerja..
tapi takde la hadiah..hehe..

p/s herm...agak2 fesyen apa lak pasni eh? ^_^..mama teringin gak nak pakai shawl yang lawa2 tuu..tapi muka sangatlah tak sesuai..! hukhuk..simpan jerlah hasrat tu..

28 comments:

mek da ©™ said...

first..comei la blog berwajah baru..sukeee

second, kt ne akak beli ni..ida xde pomm

ape pun suka suka

UmiDAnisH said...

wahhh..ingatkan nak bukak bisness tudung td sebab sungguh ebrwarna warni tudung tu n banyak2..hehehe

ezan said...

wah banyaknya tudung mamalieyna.. mesti matching ngan semua baju ni.. bagus2... :)

haslina said...

ermm..kat pasar tani putrajaya yg hari jumaat mmg ada jual hanger tudung yg lubang2 tu...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..byknyer tudung Eina..
mcm2 kaler ada..
Blh buka kedai dh nih..hehehe.. :D

Ain said...

ada satu kontest yang hadiahnya tempat letak tudung mcm yang eiyna carik tue....

nanti jumpa link ain share ngan eiyna k....

[-suziey-] said...

kat ikea kan byk ieyna...hiks:p pompuan besela tudung sebeban..kt plak tudung berlambak tp yg suka pakai tu je la kita lenjan..ekekekek:D

chugie said...

emm memang sesuai! bagus gak idea eina ni.!

psst: cantik umah baru ni.. simple dan kemas.

e.l.i.z.@ said...

larr pindah umah lagi hehhe

hehhe rembat je dulu mana yg ada kak..nnt² bila jumpa hanger yg betul, beli la..better than nothing :P

~~*Lady Salwa*~~ said...

wowiee, banyaknya koleksi tudung kak Eina. Sal pun memang berhasrat nak buat koleksi tudung camni. Senang nak pakai. Sarung terus je, tak yah iron apa semua.

Tapi kan susah betui la nak jumpak yang berkenan ni hati ni... Memilih tul sal ni... hehe

eT said...

waahhh..meriahnyer tudung...
kalo p ikea ada yg jenis lubang2 tuh...
leh selit tudung kat celah2 lubang plak..hehehe

teringin gak camnih..:p

ita cutevirus said...

adess...
banyaknyer koleksi... huhuhuhuhu... sume kaler ade.. meriah laa..

Fieza79 said...

ni mcm kedai jual tudung pon da dh ni..hehee...

takot nengok kan bila kumpul2 balek tudung yg da...huhuu ngalahkan gerai psr mlm...!

Jieda said...

Amboiii..banyaknya koleksi tudung.

hajarus said...

hajar pun kak sekarang ni lau g opis pun lebih sker pakai tudung sarung camni jerkk... selesa pun selesa...

ok gakkan hanger tu kak... xper t dah jumpa hanger yang diingini baru la beli... mane tau bertambah lagi koleksi tudung akak... ;d

Ena said...

maaihhh!!
banyak nyer.. dah cam stok kat kedai lak ghupenyer.. hihi..
yer la senang kan amik & sarung jekk.. tapi cam ena nie ada gak yg kena pin kat leher sbb besor.. huhu.. walaupun bersaiz s.. mrmmm.. tak per la.. jimat dah sikit daripada pakai 3 or 4 pin kan!>. hehe
cantik gak hanger tu.. leh gak tu.. creative!

Noreen said...

uitsss bnyknyer kak...
dh mcm kedai jual tudung plk hahhaa

ermmm reen lbh suka tudung syria=))))
sarung+cpt+mudah+xpyh gosok tue pnting hahahaha...dh de ank skrg smua kne cpt=))))

Noreen said...

uitsss bnyknyer kak...
dh mcm kedai jual tudung plk hahhaa

ermmm reen lbh suka tudung syria=))))
sarung+cpt+mudah+xpyh gosok tue pnting hahahaha...dh de ank skrg smua kne cpt=))))

Nadiah Sidek said...

sy pun tak sesuai pakai shawl :p

Gieyana said...

Mamalieyna

mak aiii..byknya tudung...nk pinjam boleh? sy lak x brapa sesuai pakai cenggini..tp teringin gak..=)

Nia said...

ha, rasanya ade jenis penggantung yang bulat2 dekat IKEA, tapi yg tu sesuai untuk shawl rasanya

Hamizah said...

byknya tdg..boleh buka butik..

fabulous.farah said...

farah guna yang bulat beli kat ikea tuh. tapi tudung farah tak banyak yang jenis awning. so senang nak handle. sangku2 jer. colourful nya tudung kak ieyna~

JuE-aNNa FaUZiE said...

banyaknye tudung mamalieyna..ingat kedai jual tudung tadi..apa2 pun salam perkenalan

Izan Ishak said...

ini boleh buat bisnes nih. byk tuu tudung style ekin nih.
izan ada berapa je. shawl banyaklah...suka pakai sbb senang main lilit aje~~

.:mUnies:. said...

byk nye tudung..meriah!

nieda said...

byknya tudung..nieda pun tgh mencari hanger nak letak tudung awning

Mama Hanim said...

wah2..byknya tudung eina.. dh mcm kt kedai je.. stok cukup sebulan tu..kui3..