About

Wednesday, July 21, 2010

.: maNa LebiH Funny? ^_^ :.

hikhik...
sesaja nak mintak pandangan..
ni gara2 mau join contest done by suziey lah ni..hikhik..
susah nak jumpa aksi2 funny time makan dak arif ni..
sebab dia makan penuh sopan santun =P

so, dua ni je mama jumpa yg nampak kurang sopan.. =P..
mana satu eh lebih funny?..dan yg penting kena nampak cute jugak!
haissh susah betul kan..^_^


kiri kanan pegang makanan, siap dalam mulut berjuntai lagi..hik..
aiyaiyai...yang ni dah terover makan, nak tercekik dah tu, sempat lagi mamanya snap..hehe..

kejadian berlaku sblm arif berusia setahun lagi! ^_^

pepun tema contest ni mmg best lah..
bila dah dikumpul2 nanti sure syok dok layan muka anak2 yg funny sambil makan!
kan3x..

if sebelum tarikh tutup contest, sempat menyenap lagi..
kita pilih la latest piccas..hehehe...
best woo join ceontest..hehe..
today received parcel dr SimfoniKasih sbb ayep menang 4th place tuk 'Kids Fun Time Contest' tu..banyaaak hadiahnye...nanti2 la interpramekan..suke sesangat! hehe..

28 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

kesian lah kak gamba dak ayep yg 2nd tu, hehehehe..nak tergelak saye..saye rase gamba yg the 1st one tu cungggggg..

fabulous.farah said...

gambar fist cute..hehe..gambar second tu kesian pulak.huhu

mamamiera said...

hahhaa.. lawok..
kite suke pic no.saptu (keypad no. rosak)
tp kesian la sgt pic no.dua tu..
jelas kelihatan wajah tercekiknye..
yg tu seswai kalo ade org nk wat contest wajah tercekik baby.. hehheee =

mamamiera said...
This comment has been removed by the author.
mamamiera said...

aiyo.. saptu lah plok.. satu taw tu..

Ain said...

no. 1 cute....

tapi no. 2 lawak....

macam2 gaya ada kan....

ain pun tengah godek gambo nak join kontest suziey...

Fieza79 said...

eina gmba yg first tu..fieza sukaa yg tu...

mmg funny tgk arif mkn gitu ghupe...gelojoh pon iya..hehee

Mama Hanim said...

no 1 cute..
no 2 tu kesian tgk ayep..hehe..

~asha~ said...

yg 1st...good luck

ezan said...

yang 1st. good luck arif

LiLy @ MumMyQiStInA said...

yg 2nd rasanyer sesuai...Btul Funny.. ;)

Noreen said...

yg first kak sbb tangan kanan,kiri + mulut de roti comel

Ena said...

dua2 cun..
tapi yg ke-2 tu mcm kesian la pulak.. eina amik yg no. 1 la kot.. hehehe.. ntahhh!! sbb dua2 pun boleh.. ;D

~Siti Hajar~ said...

pic no 1 tu sesuai..

caiyok2 arif..

Zaidah said...

zai vote no. satu...cute n comel n ade greedy skit..hehehe

Aleeya said...

simpati lak aku tengok 2nd pic tu huk3..so better eina amik pic 1 yer

mummy_ayu said...

pun pic no 1..sian tgk pic no 2...
ayu pun tgh cari pic nak join jugak nanti..he he he..

[-suziey-] said...

hahahahahahah nk gelak jap..gigih btl..ekekk:p

ieyna..gbr terceki tu sebijik mcm aQeel dlm banner contest tu..dia nk tercekik la tu..hahhahaha:p

2-2 funny..so choose the best ok..hiks:p

e.l.i.z.@ said...

hahahahaha lucu la kak...gmbr 2nd tu mmg nampak mcm tercekik..so eli vote for 2nd pic =)

hazlina said...

aunty pilih no 1..no 2 tu mcm cemas jer,hehehe!!!go,go,go ayip!!

zue @ annaleeya said...

gambo yg 2nd tuh klakor... mkn pon mcm nak tertido erk... heheh!!!

Mimie Fazira said...

acik mimie vote gambo ke 2 ...

gud luck dak yayep ...

norihan said...

Iena..saya pun suke pic yang no satu...veru cute..yang kedua tu nampak kesian ..tapi kelakar,sampai tertutup mata tu..

UmiDAnisH said...

hahaha..dua dua cute ngan kelako.. macam2 dak arif ni..tahniah menang lagi..

Nadiah Sidek said...

gmbr 1st ;)

JuE-aNNa FaUZiE said...

bagi jue yang atas tu lagi funny..yang bawah tu kesian aje nampaknye...

wan sujaihah said...

saya suka yang no 2...nampak cam makan sambil tertido..hik hik hik

~~*Lady Salwa*~~ said...

pin no 1 tu cumel... yg no 2 tu nak kata kelakar pun ada, kesian pun ada... tak tau nak pilih mana satu... hehe.