About

Friday, July 23, 2010

.: Lucu taK kaLau beGini?..:.

hohoho..
yeee jumpa lagi piccas arif tgh mamam
yang telah mencuit 'insang' hati mama..
hehe..tertiru trademark suziey lately ni..
al-maklum mama pun dah berjangkit tengok citer tu..

Alhamdulillah si abah pun ter'minat' jugak
so, boleh ler layan sesama..hehe..

sesaja nak buat gk n3 memalam buta ni..
masa menunjukkan jam 11.37pm ketika ini..^_^

lepas membasuh baju
mengantuknye belum datang..
tapi wajib tido jgk pasni
sebabbbb..esok mau bgn kul 5pagi!

sesaja nak tempek lg piccas..
herm..rasa ni kategori funny ke tak bila tengok piccas ni..
ke biasa2 aje..comments?..hehe..
(ni gara2 nak join contest ler ni..=P)
suka2 jer..terjumpa kan..tapi rasanya pernah di interframekan kt sini
bfore this..
1 piccas je..lalala..


itu saje n3 di lewat malam ini..daaa..^_^

23 comments:

fabulous.farah said...

hehe.gambar 1st tu macam makan dengan seksi. 2nd dialog kelakar.haha

mamalieyna said...

fabulous.farah:
ooh cekci ke?lalala..^_^

nza said...

yum..yum..yum...sedap jerr nmpk arif mamam....

mamalieyna said...

nza:
memang kalau dia mkn rasa cam sedap je..sbb siap dgn aksi & suara...aaauuum..^_^

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

itu mamam sambil menunjukkan epkspresi muka betapa sedapnye sekut itu..wekekek

'NuReeN' said...

sexy mamam.. lps smbhyg trus lapar ek.. alaa tomei...

N.A.I said...

Haha..suke dialog tu,lawak tul.

zue @ annaleeya said...

gambar nih pon okey gak... mencuit insang hati aunty nih ayep oiii... hehehe!!!

nih pon akak tgh cari gambar2 Airel tgh mamam yg funny sket... yg semlm tuh rase kureng sket... tp klu xder, gambo tu jer lah...

mummy_ayu said...

comel pic tu..leh la masuk contest suziey tu..he he he..

Aleeya said...

tu posing gitu nak goda auntie la tu eyh supaya mamam beskut pagi neh heheheh, jgn arif ..auntie ade anak girl..kang auntie wat menantu kang hahahaha

MrS. F!zA said...

mak ai..asal ayep wat muka camtu.. feel nak tido ke tp ngah makan..hehehe

Ena said...

eheheh..
memg nampak kelakar tapi mcm seksi juga.. sbb mulut & mata cenggitu.. dan nampak mcm makan tapi dah ngantuk.. hehehe

eT said...

tgk real baru leh nmpk lucu ke x...hehe...
apa nama ntah cite insang2 tuh..ari tu ada tertengok..cam kelakar jek...:p

~~*Lady Salwa*~~ said...

hehe, gambar ni memang funny... tok lebai tecik tengah mamam...

Jieda said...

sedap ye biskut yang arif makan tu he3

Dilla Ady said...

hihihihi...kelakar la arif posing camtu..jarang die wat muke funny camni..slalu muke ensem die tu jek..

okeh eina...pass nih kalu nk join contest..mintak2 ade rezeki..gud luck..

nieda said...

huhu...muka kelakar arif makan..boleh menang ni ina..join la contest tu

az rina a.k.a jaijina said...

gamba 1st tu makan macam nak kasi org terliur aje, hehehe..

Fieza79 said...

mata tu knp gitu...ngantok ke tu..
mmg funny...

header baru lg...lawo...!

Alimaz-Kembara Terasing said...

rakusnya mamam dak ayip nih...

[-suziey-] said...

waaa itu mkn dgn penuh menggoda..ekekekeke:p

haih dh tersampuk insang2 dh ni..ahaks....best!! xrugi layan..tp cuma part fs kena kaburkan amta..adeiii

Mama Hanim said...

makan dgn gaya menggoda tuh.. mesti sedap sgt tu kan ayep..hehe..

mek da ©™ said...

bkn main selera dia mkn ekk..ee