About

Wednesday, July 28, 2010

.: kEmeNangaN itU & hadiaH ini ^_^ :.

Yeaaah..salam ceria ye kengkawan..
Maap la today agak kebizian..
After lunch time leh la tawaf umah kengkawan kot..huhu..

Pepun, dlm kebizian ini, mama sgt teruja sbb ada lg kemenangan GA yg mama dpt
Yang bestnya hadiah terus dapat serta merta..menerusi email je
Sebab hadiahnye berbentuk Watermark’!

Sgt2 suka dan teruja sbb…. Memang teringin nak dptkan watermark sentuhan kreatif dr Whitey Mummy nih!..nak buat sndiri kurang arif..^_^
Latest kemenangan utk 3rd place
Whitey Mummy GA
– nak tau result lain, sila lihat sini..

Dan hadiahnya adalah ini..mama yang buat pilihan sendiri nak bentuk gini..cun tak? Hehe..
Dan inilah piccas yg bertuah tu..^_^


Dan sebelum GA ni, mama bertuah tuk cabutan ke-2 yg dilakukan tuk Dini 4th GA..
Hadiahnya dah terima semalam..tQ! leh terus gunapakai nih..hehe.. lip gloss!



Dan sebelum tu jugak, bertuah tuk GA anjuran mama_balqish…waaah suke3x.. dpt ole2 dari cherating! ^_^

Dan ni pulak hadiah dr Contest Mama_balqish gak…Cute BabyFace Contest tu..
Belum leh pakai lg, sbb saiz besar sket.. pepun mama sgt2x suka..i like oren! Hehe..

Dan ini hadiah tuk kemenangan Kid’s Fun Time Contest tu..dapat no-4 je..^_^

teruja tengok bungkusan yg besar! hehe...



Baju tu dah interframe kt n3 sblm ni, kira tu perasmian pakai lah tu..comel kan.. hehe.. sendiri puji! =P

p/s Alhamdulillah, ini menambahkan keseronokan untuk menjoinkan diri dlm dunia contest & giveaway! dan yang pasti dunia BLOG!! Hehe…


30 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah banyak ayep dpat ek...sonot gitu...tahniah k leh la join lagik pas ni

Fieza79 said...

tahniah....byk betol kemenangan arif...sgt bertuah tu..

cantek je watermark tu...dh takyah tempah...fieza ni tgh mikir gak nk order watermark dr whitey mommy...amacam..

Nad @ MamaZakwan said...

huiyo..manyak nye adiah arif! :)
watermark tu pun cantek..terase macam nak jugak la. heheh

Me_Lina said...

hmmm... entry ney bikin hati den panas... jeles... ahahhahaha....
bertuah arif... mommy rajin join GA... heheheh...

zue @ annaleeya said...

best.best... mmg bertuah la...
tak sia2 la akak tag kan??? heheh!!

Ena said...

wahhhhhhhh..

terbuntang mata ena tengok.. punyer la banyak dapat adiah.. seronoknyer..
bertuahnyerrrr.. Tahniah!!

ena rasa dah lama tak join GA & contest... mood ntahh ke mana gamaknyer.. huhu

Zaidah said...

banyak nyer dapat hadia....tahniah yer eana...

MrS. F!zA said...

mak ai!!! byknya hadiah yg kids fun tu!! murah rejeki tau ayep ni!

malas sgguh nk masuk contest

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

best2 dapat banyak adiah..rezeki ank bujang ni

e.l.i.z.@ said...

wah syiokkknyeeeeeee...tahniah!!!!

mek da ©™ said...

selalu jek dpt hadiah akak ni..rejekii tu kak..eee

az rina a.k.a jaijina said...

syoknyeeeeee..ni yg teruja jugak nak join contest banyak2 ni..

fabulous.farah said...

banyakkkkk nye kak ieyna..huhuhu..jeles tapi malas. hehe

chugie said...

sukenye ngan hadiah watermark tu.. cantik lah!

Aida Alias said...

amboii banyaknya hadiah... congrats!!.. suka la watermark tu..

mummy_ayu said...

seronoknya..banyak dapat hadiah..best!!murah rezeki..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah..Byk nyer dpt hadia..mmg bertuahlah dak ayep nih..
mmg cantik watermark tu..

mamamiera said...

waooo.. berbaloi baloi wehh..
ituler.. rezeki menang skali,menang berkali kali wehh.. tahniah kat ayep ngan mommynye ye.. =D

Nadiah Sidek said...

byknya dpt hadiah! congrats :)

Mamamya said...

wahhhhhhh.....murahnya rezeki arif..alhamdulillah...

watermark tu mmg comel la ieyna....sweet jer..ada rama2 lagik... ;)

rieda96 said...

waaaa.. watermark tu cantik, hadiah pun cntik2.. shuker2.. tahniah ayep.. ayep memang bertuah.. huhu.. jangan jemu join terus contest lagi lepas ni yer.. huhu..

mamalieyna said...

Anje:
tu laa...rasa nak join lg dan lg..hehe..if ada masa, sonot la nak join..kita mana tau rezeki kita kan..hehe..

mamalieyna said...

fieza:
Alhamdulillah..dlm byk2 contest n GA yg dijoin, ada gk yg melekat ^_^..

lawa kan, eina pun plan, if tak menang nk gk tempah,sbb cantik2..tp dh dpt free ni, guna la yg free ni dl..hehe..

mamalieyna said...

Nad:
Alhamdulillah..
cantik kan..if nak, orderlah..mcm2 design ada..lawa2x.. ^_^

mamalieyna said...

Me_lina:
hehe..ada mengena, ada yg tak..kdg2 rezeki menyebelahi..kdg2 tak..huhu..itu yg kena selalu join tu..

mamalieyna said...

zue;
tu la kak, kena ucap time kasih la kt akak ni..hehe..^_^..thanks kak.

mamalieyna said...

Ena
tu la, tak salah mencuba if ada masa, mana tau ada yg mengena..anak2 ena pun comei2..hehe..join ler next time! ^_^

[-suziey-] said...

waaa rejeki..cantik watermark tu

shila said...

salam... sy ni baru lagi bdlm dunia blog ni.... nak tanya lah GA tu per n cam ner cara jion contest2 tu

Mama Hanim said...

wah2..best tu.. tahniah eina..