About

Tuesday, July 27, 2010

.: KaNt0i :.

n3 sempoi pepagi ni..
ramai tak yang berpuasa hari ni?
mama puasa, tapi tgh sakit2 tekak ni..
hope dpt kekal puasa sampai waktunya nanti! huhu..

ni budak yg terkantoi pepagi td..
memanjat sudaaah.. =P



budak berani panjat, tak berani turun..lalala.. =P

ohho..ni lak sesaja je tempek..
mama ni ghajin no snap2x..hehe..
tunggu lif pagi td..
lif yg jauh sket..selalu naik lif depan umah jer..

sejak hari ahad pagi..lif tu rosak..
alahai..l0mah tul bab lif2 rosak ni
padahal baru berapa kerat org yg gunakan khidmat dia..
taktau la apa puncanya!
budak2 main2 kah?..
taktau lah!
buat kita sakit hati je..
dah masuk hari ke-3, lum baiki lagi..haish..!





p/s Jumaat nanti mama akan cuti lagi..lalala..Ibu pengasuh ada appointment ngn Doktor pulak..huhuhu..

20 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

yey...marilah kita bersama2 bercuti k....jom cuti2 malaysia...

nza said...

amboi2 dh pndai panjat memanjat ye..nasib baik mama arif jenis yg sabar tu...hi.hi.hi...

Aleeya said...

sama la kita eina, ni aku pun tgh sakit tekak nehhh

hamboi arif auntie ske aksi turrr..ade ciri2 pendaki gunung ..mana la tau leh tawan everest satu ari nnt hehehe, ati2 yer arif

Ena said...

harap2 nanti elok la tekak eina tu yeh!.. biasa la kan buat benda baik mesti ada dugaan nya..

alolor dak ayep nie.. manjat pandai turun tak pandai pulak.. heheh kelakr pulak.. cam irfan gak la tu pastu jerit nama si kakak suh tolong angkat dier macam la kakak tu larat nak angkat dier. .. heheh.. sudahnye menangis sambil sebut 2 nama ibu.. tapi tu dulu la masa umur ayep.. skrg dah pandai dah.. lagi la.. uhuhu

Izan Ishak said...

ayep dah pandai naik atas meja mekap mama ye!! mmg anak2 kecik umur cam ayep sume tempat nak panjat, pastu tak reti turun plak tu...

twins plak dulu2 suka naik ats meja makan...dua2 plak tu...haru sungguh~

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Dh pandai panjat2 yer..bahaya tu..kang jatuh..Hati2 ayep.. :)

fabulous.farah said...

hehehe..comeinya tak boleh turun. naik pandai pulak. ayep-ayep.hehe. suka la ayep boleh spend masa ngan mama dia kalo kak ieyna cuti. huhu

Fieza79 said...

kemain memanjat pastu tak pndai turun...bijak sgt la tu kan eina..?
kelakar tgk muka arif yg terkantoi...!

Zaidah said...

klu lif rosak memang susah kan nak berurusan...sabor ajelah...jumaat cuti lagi...seronoklah ayep mama ade kat rumah..

mek da ©™ said...

tak aci kak ina cuti..tak aciii..nk coti gak..eeee

LyNn HaMzAh said...

kena cuti lagi...
jealous betul la...

Aida Alias said...

wahh wahhhh dah pandai memanjat ye dia seksrang.. anak akak dulu.. pandai panjat tp tak pandai turun ahha.. meraung dia

Mama Hanim said...

jeles arr cuti lg tu.. huhu..

wah2 ayep dh pandai tunjuk skill panjat2 ye..hehe..

maszmadi said...

hikhik same jerk cam aisha.. pndai pnjat tp x pndai turun..

hm, eina kn TAG kat SINI yerk

iem said...

amboi dah pandai panjat dah nii..

eina,klu free nk jemput datang umah ada party kecil2lan je sabtu nii..add n map ada kt blog im..klu bz takpe..

MrS. F!zA said...

beraninya dia pnjat! tmpt kecik je tu takutnya kalo jatuh!

tomei beg barney dia.. fza mmg suka gila dgn barney!

[-suziey-] said...

hahaahah pndai naik xpnadai turun..hiks:p xlama je lagi tu eyna..nnti laju je naik turun:p

LYaFRINA said...

AHHHAIIIII AYEPP...
SENYAP2 YER MEMANJAT..LAST2 KANTOIIIIIII...
MASIB BAIK SEMPAT NAMPAK KAN EINA, KALO X..TAKUT GAK TERJATUH.. MCM ASYA LA ARITU, SIB BAIK SEMPAT NMPK.. KALO X.. XTAU APER JADI..

'NuReeN' said...

panjat memanjat ni sama la ngan ellesya.. skrg dh ok yakin kalu dia panjat pandai trun dulu aduhaiii.. slalu ja kena marah ngan mummy dia yg garang nih.. pas2 nangis panggil daddy

@e_da said...

cute busha tu kan.. mika pun ada gambo keta tu suka tgk .. cute je bila bebudak pakai