About

Sunday, July 4, 2010

.: kaMi ke SiNi LaGi ...! :.

bersiaran di hari minggu..
yeaaa.. ^_^

just nak tempek, gambo2 yang disnap tuk kali ke2
jejakkan kaki ke sana..lalala... =P
layan jer, walaupun gambo2 ni selalu gak kuar kt blog kengkawan..
tmpt femes kan..haruslah..

ICT lagiiii ... kali ni berganda2 cunnye!..
dulu time mama g takyah bayar tu, belum meriah lampu2 cam skrg ni..
g sana sebab my PIL datang..dulu MIL & FIL je..
ni SIL dan anak buah dtg..
so terjah lg sekali la..^_^
layan...

cam biasa la..hehe..si abah mendukung si anak mendaki ..
cantik sangat....walaupun dh 2 kali pergi, still teruja! ^_^
pose muka pucat mama dan arif yang takde mood, tertido time ontway nak mai sini, dikejutkan..tu pasai takde mood..huhu..


makin banyak lampu ghupe binatang kt tengah2 ruang legar tu..cun....
time baru sampai..moody! huhu..
kami yg dtg bersama..PIL...ayah + mak + 2 org adik + 2 anak sedara a.k.a sepupu arif..

wuuuu...ada dinasour jugak..dulu..takde tau!
arif takut betul bila mama dok betul2 bwh lampu tu..takut mende ntah! haishh..
lain bonaaa muka arif bila snap dekat sampai nmpk lubang idung gini..hehe..
saja snap sebab lawa..^_^
si abah berpimpinan tangan sama arif..^_^
cantik.....
suka lampu2 kt pokok ni..cantik kaler dia..

arif seriau dok bwh lampu2 tu..tu pasai nangih..hukhuk.. =P

suka2 snap gak..
dah nak balik baru wajah riang gumbira si arif ni..

berlarian sana sini..aduhai..mama lak dok kena kejar =P

pepun enjoy! ^_^

31 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestnyer dpt P ICT lg..
Kita ni x tau bila blh pijak kesana..hukhuk..
Sian Ayep x de mood..
Budak2 mmg kan klu tgh tido kita kejutkan..Mmg x de mood lah diorg..
Kena amik masa baru mood mai..
Tgk tu dh nk balik baru mood ok.. ;)

Gieyana said...

cantik tpt nie..per entry kena bayar brapa?

Ain said...

cantiknya tempat nie...

bila la agaknya boleh sampai sini....

cantikk sangat pokok2 tue...

Mama Hanim said...

mmg cantik kan.. kena singgah plak bila gi kl ni..huhu..

Hamizah said...

ICT?kat mana tu iena?

ezan said...

wah sampai 2x g ek.. ezan gak yang x sampai2... :(

♥mamaQASrina♥ said...

psstt..tuko lagi ekkk.. santekla!!

sronokla tgk dak ayep pegi ict nih..santek banget tempat itew..

tak sabar nak pegi nih..hihihi

fabulous.farah said...

ayep kene senyaum la..baru nampak cute..hehe

LYaFRINA said...

bestnya..lya bila la nk kesini.. ishh..xleh jadi ni..kna target ni.. next year msti datangg

bintangku said...

teruje nak gie lar...

Izan Ishak said...

semua dah datang ke sini. kami pun jalan2 lah ke sana nanti~

rieda96 said...

ayep badmood pun tetap somel..!! cantik tol lampu2 kat situ.. nak pegi la nanti huhu..

mamamiera said...

amboi.. dua kali dah pi eh.. zai yg dekat pon xpi lg.. abah heqal pemaleh bwk kite jln jln..
cantiknyelah lampu lampu tu.. teringinskali nk pi.. bile gaknye ntah.. hmm masuk sane skrg kena bayar ke? bape?

mamalieyna said...

Lily:
mmg best tau...teruja tgk lampu2 yg mcm2 kaler tuu..^_^

Tu la, dh nk balik baru moodnye datng..huhu..

mamalieyna said...

Gieyana:
cantikkk..silala terjah, bwk camera canggih lagi la cun gambo2..hehe..

per entry RM1 jer..^_^

mamalieyna said...

Ain:
cantikkkk...Ain pergi le, photoshoot sana, dgn DSLR, sure cun punyalah! ^_^

mamalieyna said...

Mama Hanim:
singgah la, RM1 jer bayo pun, mmg berbaloi2 ^_^

mamalieyna said...

Hamizah:
dkt ngn UITM Shah Alam..dekat sesangat! cantik tau..

mamalieyna said...

ezan:
bila2 ada masa pergi ler, takyah tggu weekend, weekdays pun bleh..mlm2 cantik la..^_^

mamalieyna said...

mamaQasrina:
hehehe...tukar mood lagi..lalala.. =P

cantik tau, kalo mai KL, singgah situ yeh!

mamalieyna said...

fabulous.farah:
tu aa semedang mashaam je muka, org ngantuk kan..paksa2 bangun, gitula jadinye..huhu..

mamalieyna said...

Lyafrina:
hehe..set target eh, tahun depan mai terjah RM1 jer, berbaloi..^_^

mamalieyna said...

bintangku:
hai...teruja, silalah pergi, dkt jer banting ke shah alam tu..hehe..^_^..dekat ke?.. =P

mamalieyna said...

izan ishak:
silalah datang...sentiasa open tuk semua..hehe..cantik tauu tempatnye..^_^

mamalieyna said...

rieda:
huhu..mood kureeng la..nak senyum pun malas..

nnti mai tau, tak rugi masuk sini, RM1 je per entry..

mamalieyna said...

mamamiera:
tu aa, eina g terjah smpai 2x pun, sebab tu la en suami nk bwk family dia jenjalan, kalo idak, eina pun main tangguh2 je nak terjah..huhu..

*murah je kwn, RM 1 per entry, mybe charge tuk parking kot...skrg parking luas sket, tk susah cam dulu..bodek2 aa suh en suami bwk pi sana..^_^

Aida Alias said...

wahhh cantiknya.. entah bila akak dpt jejakkan akki ke sana

zue @ annaleeya said...

cantik ar.... bila lah nak smp kuantan mnde2 gini nih....

[-suziey-] said...

amboih rajin btl tukar layout lagi..hiks..

huhu kami gk xsmpai2 sini lagi..

iem said...

cantik ar,dah banyak lampu bertambah yek kat ict nii..

ummuabdullahsyaakir said...

cantiknya ICT ni...eem msti mahal nk byr bil elektrik nnt.