About

Friday, July 9, 2010

.: haih..mau jadi PoLice TraFfic BaBy kaa..? ^_^ :.

n3 simple je ni..
tempekan piccas Arif lagik..
huhu..jangan mara ye..
ada kije la, takde idea len nak update ni..

just abadikan je piccas nii...^_^

haih mau ikut jejak si abah ye arif ni..
huhu..
alaa...sebenarnya arif tak rela..
abah yang suka perlakukan arif camni..=P

layan jer ler..

aiyaakk...spek pun senget benget..! =P
baju seragam takde ke yang, kalo tak lg cun kan..hikhik..
abah yang sibuk2 suh ayep berspek n bertopi polis ni..ayep taknakkk...tak rela..tp terpaksa akur..huhu..
kesudahannye... ^_^

p/s agak2 dah beso nanti arif jadi apa eh?....tak jadi polis cam abah pun takpe...jadilah Insan Berguna untuk Keluarga, Agama, Bangsa & Negara...yuuhuuu impian mama, tak hengat! =P


31 comments:

Ena said...

heheheh..

tomeinyerrr dak ayep..

dah nampak dah tu bakat2 tu..

betul tu tak kisah la.. janji kije yg halal dan berjaya dunia akhirat.. :)

unai a.k.a puan.U said...

o..suami mama police traffic yee... hehehe.. lucu2 la piccas ayep.. :-)

[-suziey-] said...

waaaa kalu cenggini gaya jadi polis traffic..sume kete benti..ekkeke:D tgk polis trafic yg comel:p

impian tu penting:p

mek da ©™ said...

tabik hormat to ayeppppppp...ape kabo tuan

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tuan..sy tak salah tuan! agagagaga

Izan Ishak said...

eina..apa2 pun yg dia ceburi janji menggembirakan hati kita sbg parents dia kan!
**ayep - polis kecik yg sgt cute!

haslina said...

hehehehe...polis gitu....

zue @ annaleeya said...

hahaha... dahla spek bapok beso...

chugie said...

oo suami eina polis ye? baru tau ni..

emm nampaknye ayep nk jd cam abahnye ye..

~~*Lady Salwa*~~ said...

pritttt pritttt...
awak ditahan kerana menyamar sebagai polis... ehehe

alolo, comey pakai topi polis tu... sian ye, kena paksa dek abah dia ye...

tu la, rasa cam tertanya2 je apa la yg diaorang jadi nanti bila dah besar kan....

Dilla Ady said...

btul la mama...yg penting jd org berguna tuk agama bangsa dan masyarakat kan...

aduihhhhh...sejuknye mate tgk ayep ikut abah die solat tuh...tapi mmg kelakar tak hengat ye bile die ckp ntot tu..tahan pulak si abah tak gelak...

Nurshahfamily said...

ALA TOMEINYER AYEP... KENE BULI PUN HENSEM HEHHEEHE... JD ANK BAIK YE

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Hehehe..comel lah Ayep nih..mcm2 jer pe'el dia..Menghiburkan hari btul.. ;)

Mama Hanim said...

ayep mmg cute sokmo.. kena buli pn tetap hensem..hehe..

azzizatul.huda said...

hoping into your blog, nice =)

visit me at http://tembakanpiksel.blogspot.com/ for an affordable outdoor family photo shoot session

thanks

bintangku said...

wah... ikot jejak abahnye... samapi senget2 spec dia... hik hik hik... pandai ker tiup wisel tu? ;>

Nia said...

template baru ya..cantek!!

ala, cutenya dia, siap pakai spek lagi..hehe. kalau dapat ikut jejak ayah pun bagus juga kan.

Entry Terkini: Bila Marah?

mamalieyna said...

Ena:
tu la kan, janji kita sentiasa mendoakan yg terbaik utk anak! ^_^

mamalieyna said...

unai:
ha'a..^_^..lucu eh..saje suka2 snap..

mamalieyna said...

suziey:
ihiks..tul gk tu eh..^_^..menmbhkan jem jln nnti..hehe..

setuju!

mamalieyna said...

mek da:
yaa tuan baik2 saja..hehe..

mamalieyna said...

rose:
ahaks..awak ditahan jugak walau tak salah =P

mamalieyna said...

izan:
betul tu kan..janji kita sentiasa doakan yg trbaik!

mamalieyna said...

haslina:
polis kecik ^_^

mamalieyna said...

zue:
tu aa, bapok besonye kan..heheh..

mamalieyna said...

chugie:
ha'a..taktaulah ye..ada bakat nih! hehe..

mamalieyna said...

lady salwa:
ihiks..^_^

Insyaallah kalau kita sentiasa doakan yg terbaik, baiklah jadinya kan..hope so..Aminn..

mamalieyna said...

Dilla:
Insyaallah baik jadinya kalau parents sentiasa doakan yg terbaik kan.. ^_^

hikhik..tu la pasai, menduga iman khusyuk tul..hehe..

Ayu Hussien said...

hahahah...
polis traffic ni mcm kena buli jek...????

fabulous.farah said...

hahaha..ayep memang xboleh nak pakai pape..rimas ek?=p

ummuabdullahsyaakir said...

tersrlah ketokohannya dlm bidang trafik...tabik tuk ayep syg...jd pengrh JPJ ye nnt