About

Monday, July 12, 2010

.: daH teRjah parKsoN pun..dan HasiLnya..^_^ :.

yeee..
akibat dari termakan hasutan..
eh hasutan ke?..tak la..
termakan umpan kak Zue tempohari.. ^_^
akhirnya berjaya jugak mama pujuk si abah untuk terjah ke sini..
hehe..
ke mana?..
ParksoN laaa!
katanya ada sale kan..
memang ada pun..
dan sedapnye duit melayang2..
tapi ok la..

memang hasrat nak membeli suarbaju tuk my arif..

Hasilnya....
tadaaa........

3 helai seluar untuk Arif...
2 helai kemeja & sehalai kemeja T untuk arif...
ini pun termasuk juge..haish.. ^_^
upps..ini last weeknye, beli tmpt lain..^_^..saje terpamer jugak..

majoriti yang mama ambik ni sale 50%
berbaloi la kan..
total up, cost me = RM109.00
ok apa..dpt 3 pasang kan..
1st kemeja tuk my arif..tak pernah belikan lagi b4 this..
salah satunya adalah warna tema raya kami..hehe..

lain2... ?
ter'beli' kasut mama ..hikhik...
diskaun 50% gak..
kasut ala gini gak jd pilihan mama..sgt2 selesa..
lembut..tapi cam tak caya harga asalnye..herm..
seb baik ada sale 50% tau..
berkenan dah tu.. =P
see..sempoi je kan..




okey..kata2 terakhir from my arif..^_^

p/s bab2 ngabihkan duit ni memang best..huhu..tapi ikut kemampuan jerlah ye kawan2.. ^_^

25 comments:

iem said...

wah syoknya shopping..banyak mama beli baju ayip yek..sale tu sampai bila tu..

mamalieyna said...

iem:
hehe..dh lama tak belikan suar tuk dia, dh sentang sume yg ada..hehe..herm..rasanya until 17hb ni... ^_^..silalah terjah..hehe..

Mama Hanim said...

alahai jeles nya tgk eina shopping sakan tu..huhu..

cantik pakaian utk ayep.. kasut mama ayep pn vogue gak..hehe..

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

beh kan berhabis tuk anak2...suk...suka...suka...hehehe

zue @ annaleeya said...

hohoho.... berjaya tuh menghasut eina... kira akak pakai umpan baik punya la... hahaha...

byk soping yer... akak pon ingat nak terjah lagi skali.. nak cari kemeja tema raya thn nih... heheh!!

e.l.i.z.@ said...

wah syioknya shopping!
betul la, mmg ada sale kt parkson..sale sempena ape tu ek kak?

mummy_ayu said...

wah..dah start dah shopping untuk raya..bestnye...

mummy_ayu said...

wah..dah start dah shopping untuk raya..bestnye...

N.A.I said...

Wah ayep dh shopping Pre-raya ek..haha..dh start rambang mate ni nk pilih baju anak ni..ekeke

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

bab sopping abiskan duit mmg bes tau wkekekkeke

kita pernah beli slipar camtu
adeh lenguh2 almaklumler selalu pakai selipar leper aje..wehehhee

chugie said...

wah.. dh siap2 shopping raya ye eina..

rasanye parkson dh buat sale lama gak.. kalau eina pegi awal, bleh kumpul kupon n buat redeem koleksi pyrex, vision.. dpt harga murah tau!
sy dh pun redeem! :D

Jieda said...

paling syok shopping adalah membeli baju anak...jieda pun dah lama tak shopping baju anak

haslina said...

sukak dekat kasut itu...mmg trend sekarang kan...selesa dan boleh dipakai kemana sahaja....

~Siti Hajar~ said...

bestnyer ayep sekali mama rembat 3 helai terus...huh! lega...

itu first kemeja ayep ye, Danies pun xpnh pakai lagi, raya ni nak try beli kemeja gak la, mesti hencem..hehehe

cantik la kasut eina tu, simple tp menarik, yg penting sedap pakai..

rynas said...

bagus-bagus soping sebelum poser nie. saya pun kalau ada sale cepat jer pegi sebab nak cari baju raya anak

Ena said...

syoknyer p soping.. cantik pulak tu..

ena pun lom soping lagi.. best gak soping skrg.. nanti tak yah sesak dah kan!..

memb berbaloi2 la rege tu eina..

nieda said...

sakannya arif sopink..eh silap, mama arif sopink...

mek da ©™ said...

wah byknya soping..mek da pun dh ade beli sikit2 utk haikal..stand by for raya..kemeja lom lg..uwaa

Ayu Hussien said...

waduh...
mcm nak g shoping gak lah..
heheeee

Zaidah said...

banyaknyer beli baju untuk ayep....seronok sakanlah ayep...mama shopping untuk ayep....

~~*Lady Salwa*~~ said...

murah la ye total seratus lebih je... ada gak nampak bergantungan 'sale' kat parkson tu, tapi tak sempat lagi nak pi terjah...

wah, best la aif dapat baju & suar baru... hehe

[-suziey-] said...

waaaa sopping di parkson..parkson mane tu? kt slalu sopping kt parkson OUG..depan umah jek..mmg slalu sale..suka tgk henbeg n kasut..especially sembonia n carlo rino..slalu ade lesss:D

ummuabdullahsyaakir said...

Rezeki ayep lagi dapt baju baru..hehe

mama,hasutan utk prkara yg baik adalh dibenarkn hehe

nza said...

murah tu 3 psg dpt rm100+++...kalu kluar shopping,jajan utk anak2 jerr dh rm100+++..anak ramai nk wat camne..tu blm kain baju...hu.hu.hu....

hajarus said...

wahhh... bestnyer ayep mama belikan baju baru... banyak plak tu.... ;d