About

Tuesday, July 6, 2010

.: brEakFasT aRif di haRi MinGgu.. :.

morning..!

asal cerita pasal arif je mesti bab makan..
dok kt meja makan..
hehe..al-maklum..
makan ni betul2 sinonim dgn arif sejak 2 menjak ni..hehe..
layankan jer..

lagi best kalau dapat abadikan videonye..
tapi taktau nape problem betul..
kalau kt rumah lagilah..
jgn cakap..

malam tadi sekejap je dpt ronda2..
pastu berukband tu buat hal lagi..
rasa macam takmo guna dah khidmat dia..
bleh tak..?..nak tukau broadband lain pulak..
MAXIS ok tak?..skrg mama pakai CELCOM..
makin teruk...!!!

uuikk lari tajuk sungguh dah ni..
ok2..takmo bebel lagi..
layan piccas jer..
arif breakfast di hari minggu..
sedapp wooo..
skrg mama suka biarkan dia berdikari..
mungkin lagi dpt kepuasan bila dia sendiri dpt suapkan makanan ke mulut..
tapi sesekali, mama tolong jugak suapkan..
tunggu dia, makan jam la nak sudahnye..hehe..

layanz.. ^_^






p/s baju tu la mak ucu kasi kat arif..SARAWAK! ^_^

22 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

bagusla dia makin suka makan

mek na kite pon guna celcom
rasa nak terminate
bkn sbb tak ok..tapi sbb jarang guna
ari tu ingatkan dah terminate..sekali hubby g sambung lagi..huhuhu

LYaFRINA said...

KALO ASYA DIA SUKA MAKAN COC CRUNCH SAJER..LAST2 SMPAI THADAP KRITIKAL.. DIA P BUAT TERABUR COC CRUNCH TU ATAS LNTAI.. AYOOOO.. MCABAR BETUL...

*** BGUS LA ARIF.. AJR BDIKARI MKN SNDIRI... BIASAKNNYA DGN BREAKFAST.

Zaidah said...

baguslah ayep dah pandai makan sendiri....orang tua kata klu makan sendiri tu lebih bagus sebab dia jadik darah daging...betul ker..?

nieda said...

pandai arif mkn sendiri..ada baby chair lagi

Fieza79 said...

suka nya tgk arif mkn...nmpk enjoy dia ehh..?

eina..pakai je wifi streamyx..laju..bebaloi2 heheh

Ieda Al-Habsyi said...

uhuhuh!! pandai mkn sniri, leh ada adik la pasni, hehehe!

mamalieyna said...

rose:
Alhamdulillah...

*tu la kengkadang rasa rugi je, jrg sgt guna, pastu sekali nk guna problem pulak, wat sakit hati jer, kita byr ontime! huh..

mamalieyna said...

Lyafrina:
tu la lya..eina suka bg dia mkn dok atas kusi dia tu, kalo kt bwh, mau 1 umah dia sepahkan..huhu..

mamalieyna said...

zaidah:
ooh ye ke, tau la pulak..hehe..

mamalieyna said...

nieda:
sebab ada baby chair la leh kasi dia mamam sendiri..kalau tak kena fikir byk kali gak..hehe..

Mamamya said...

seronok tgk arif suka makan.....:)

nza said...

beruk band celcom mkn lama mkn siok jerrr......

~Siti Hajar~ said...

nyum nyum cedapnyer coco crunch dia..nak ticit..? bselera Ayep mkn skrg ni kan, bagus la, xmcm Danies, nasi xnak lgsg..badan pun kurus kering jerk..huh!

pasal broadband tu, kalu nak ok tukar DiGi, skrg DiGi ok tau, ramai kwn2 sy tukar pakai DiGi, tp sy pakai streamyx, lg lajuuuu....

fabulous.farah said...

hehe..ok lah kalo food masuk mulut..tapi ayep makan memang cermat lah..sikit jer susu tumpah.gud2

zue @ annaleeya said...

xpe ajar ayep makan sdiri... biar pndai berdikari.. comot pon takpe.. dah nama bdk2 kan???

airel pon suka mkn coco crunch tuh... klu mkn, mmg abisla comot2... hehe..

iem said...

pandainya arif makan sendiri..pandai posing lak tu..so cute

LIP (^_^) said...

nyum nyum...belajar suap sendiri ye..good boy.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Alololo...comelnyer dia mamam sambil cenyum2 di situ..
Baguslah Ayep ni kuat mkn..
Nnt cepat besar..& kuat.. ;)

Eina..cubalah guna P1max..mmg sgt2 ok..jarang wat hal..Maxis mmg x leh harap..ktorg dulu guna maxis gak..tpp punyalah selownyer..sakit ati jer..x yah lah guna Maxis.. 2x5..5x2 gak ngan Celcom tu..hiks.. :D

Ain said...

coco crunch tu sarah main ratah jer....

campur susu mesti dia takmo makan....

Mama Hanim said...

ariff ni mmg cepat belajar kan eina.. bagus2..

ariff cute sokmo..hehe..

hajarus said...

good boy la arif... ;d

ummuabdullahsyaakir said...

pandai ayep makn smbil dudk ats baby chairnya..comel walau comot ..hehe