About

Thursday, July 29, 2010

.: BiLa Dia daPat BerBuaL di TeLeFoN :.

begini la peelnye...



sana sini dia bawak lari..

paling kerap dia berbual di telefon dgn tok ayah n mak toknye lah..
abah suka calling2..

sukalah arif!
buat-buat faham dan bercakap lah dia dlm bahasa dia!
ceria kan...hehe..

tapi sesekali if mood tarak..
puas abah suruh dia bercakap, dia boleh buat deeeek jer!

skrg.. if telefon berbunyi, dialah orang yang paling sibuk!
kalau baru nak tertido tu, boleh terjaga dan terbuntang mata!..haish..

p/s gambar disnap sudah lama..^_^

15 comments:

MrS. F!zA said...

cewah dh gaya mcm ckap guna walkie talkie! :p

darwisy bila fza loudspeaker msa nenek dia call dgr sora nenek dia senyum2 heran agknya..hahaha

Mama Hanim said...

hehe..ayep, gaya tu penting.. suka tgk ayep..

az rina a.k.a jaijina said...

hikx5..ayep same macam echa..kalau tokwan dia tepon, mesti tamau cakap, ikt modd dia..tp kalau dah bercakap takleh benti..

Ain said...

pandaiii la ayep ni, kalau sarah dia dengar jer sore kita kat ujung sana...

hehehe...

~aSHa~ said...

camne dia bercinta nanti kan..mesti sweet je dgn gf dia..ehehee...pantang gf bagi sms...terus segar...

/me...ehehe teringat zaman bercintan cintun

Ena said...

ehehehhe..
arif arif.. sweet sungguh

budak2 macam tu kan..
kdg kita tengah lena tido bile bunyi tepon kita tak perasan tapi anak2 pulak yg leh perasan.. si irfan lagi siap bangun & amik tepon tapi tak reti nak jawab.. dier siap kejutkan kita lagi.. epon! katanya.. heheheh..
kalau tepon rumah pun mcm tu selalu berebut ngan kakak..

Zaidah said...

pandai ayep respone n cakap...klu firas tersengih aje...suare tak ade...hehhe

hajarus said...

wah gaya ayep cam cakap guna walkie talkie jerk... bijak2x...

Fieza79 said...

bergaya je arif bual di henpon...bil melambung la jwbnya...

zue @ annaleeya said...

sama mcm airel... klu bunyi jerk tepon tuh, mak aihhh cepat jerk... klu tak bg, ngamukla... sabo jerk...

mamamiera said...

hoo suke borak2 dgn atok ye..
okeh lah tu.. pndai pon nk cerita2 kat tpon kan.. heqal kalo nmpk menda yg bersegi2 even kotak pon dia wat tpon n helo2.. tp dia helo letak kat belakang tengkuk. peh ajar letak kat tlinge pon dia ubah gak.. hmm..

LYaFRINA said...

hello.. hello..
customer service???
ehhehehehhe..

mcm2 si ayep ni yer.. suka dia kat hp.. kena beli hp menan la ni eina.

fabulous.farah said...

hahaha...die seronok dengar ade suara dalam phone kut..biasa phone tu mama die buat amik gambar. hehe

[-suziey-] said...

haahaaha..mcmc aQeel jek..suke no ckp kt tepon..jgn la cuba2 nk amik kalu dh pegang henpon tu..haihhhh..

mamalieyna said...

Mrs Fiza:
itu loudspeaker lah tu..tu yg ada gaya guna walkie talkie..hehe..mcm2 dak tecik ni kan..^_^