About

Saturday, July 31, 2010

.: BebeL jerLah di Hari saBtu iNI..huhu :.

yuhuu..
open blog dah lama..
tapi apsal cam malas semacam je ntah..
nak jenjln blog kengkwn pun malas ni..
aiiseeh..dlm mls2 ni..baik g gunting kain kan..
ada gak pekdahnye..siap cepat sket baju raya tu!

tapii..itu pun mls gak..
huhu..sudahnya bebel la sket kt sini..
arif still tido..

ari ni dan esok, abah kerja..
so no agenda for jalan2..
sedeyyy...sbb hari ni ada 2 jemputan dr rakan blogger tuk besday party
esok lak, ada jemputan tuk kenduri kawen..

huhu...sungguh rugilah!
terasa sgt rugi berganda2 pada org yg tak reti drive ni
nak ke mana2 kena tunggu si suami free..
hukhuk..
pepun redha...dok umah pun..dok umah lah! =d

so..?!
apa nak buat lagi?
sungguh malas ni nak jenjalan umah kengkawan..
herm...g solat dululah..
dah azan tu..^_^

if kerajinan dtg, mama menjengok lagi..
yeeeee...!

12 comments:

nza said...

bila xde mood semua kerja xjadi..akak pn dh beli kain ttp xjahit..xde mood la....

Ena said...

tu la kan.. cam ena jug ala tu.. lemau jekkk..
sama la kita dok umah jekk..

Hamizah said...

akak pon br je pulih drp mood mls..kdg pk nak berenti terus je drp blogging..

mamalieyna said...

nza:
tu la agaknya bulan puasa nnti baru mood menjahit dtg ye kak..huhu..

mamalieyna said...

Ena:
tu la..sampai si arif pun nmpk sgt boring n tensennye..dok berkurung dlm umah jer, ingt nk turun bwh kt playground, hujan la pulok! huhu..

mamalieyna said...

Hamizah:
tu la kan, sampai 1 masa rasa malas lain macam je...tp eina sayang kalau nk bernti berblog ni..sbb ghajin menyenap gambo si arif ni..hehe..

aNnA_jaN said...

tu kira okla...hr ni ja malas...sy nih dh lama sgt dlm mood mlas g nih...huhuhuhu

aNnA_jaN said...

tu kira okla...hr ni ja malas...sy nih dh lama sgt dlm mood mlas g nih...huhuhuhu

Nadiah Sidek said...

belajar la driving ;)

Nia said...

buat ibadat sunat pun bleh..hehe..berkat.

[-suziey-] said...

oooo xreti drive ek..bkn ke g keje hr tu naik kete?

hubby kt pn xde ths weekend..g camping..jln2 ngn aQeel jek:D

Mama Hanim said...

cepat2 kembali kan mood rajin eina tu..hehe..