About

Tuesday, July 20, 2010

.: aLa..moDeL ni takNak senyUm pLak..^_^ :.

yeee..
mama nak tempek piccas my arif lg ni..(tak habis2 mama ni..=P)
hahaha..blog ni penuh ngan gambo dia ajee...
yelah adik lum ada, kalau dah ada sok..gambo adik2 la pulok! =P

ni susulan dari piccas taken on last saturday evening gak..
sblm mula main kat playground..
saja mama bwk dia round keliling kawasan perumahan ni..
ala2 melawat kawasan gitu..^_^

takde orang sangat lagi sini..
aman, damai, tenteram je jiwa raga ni..
dah tu, view belakang hutan/berbukit gitu..
nyaman terasa...
sekali kalau time angin bertiup..dgn kita2 rasa nak diterbangkan sama..
paling best..malam2 sejuk..nyaman je..lalala..^_^

ok2..ni haa nak tempek seleksi arif with his 'panda'..
mood moyok je..sbb mengantuk..
tapiiii..after dilepaskan kt playground...haa segar bugar jadinya!..hehe..
sikit je..
mood non ado! sememeh je dia buat muka..hukhuk..
takde perasaan tul arif ni..haish...
aim...nak main @playground ye arif.. :)
pemandangan laluan nak ke kediaman kami ^_^
nekad..takmo senyum juge! alolo... =P
sikit2..^_^
malas tul layan mama ye ayep! hehe..
last2 masuk kawasan ni...haa..tau la dia mana nak dituju tu...^_^..tmpt best!
parking beskal dulu ye arif sebelum menuju ke destinasi..^_^
yeee...dah nak menuju tu! kemana...?..mana lagi, playground lah! hehe..

30 comments:

zue @ annaleeya said...

cmner nak senyum... mama tuh suke sgt paksa2 ayep bergambo... ayep nak main kt playground pon tak bulih... huhuhu!!!

mamalieyna said...

zue:
hehe...saja mama dia nak seksa dia lebih sket, suh posing dl sblm main.. ^_^

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kat area mana ni yea?

hijau lagi..

MrS. F!zA said...

mcm area putrajaya je kak :D

Ena said...

eheheh..
mahal tetibe jek ye senyuman dak ayep tu.. hihi.. tak pe.. simpan sikit utk posing len hari la mama.. kikikiki..

[-suziey-] said...

waaaaa cantik la beskal arif...nk pinjam bole..hehe..'

tenang je yek kwsn perumahan baru..suka sgt..

Aleeya said...
This comment has been removed by the author.
Aleeya said...

arif nak gi mana tur, da de lesen ke blom tu arif ..lau da de meh la amik auntie ni kat opis, kita gi jalan sama2 yeh huhuuu

~~*Lady Salwa*~~ said...

alahai, monyok je muka tu... kena paksa jadi model kot... hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Ayep dh malas layan mama dia yg dok asyik jd mamarazzi..hehehe..wlupon masham tp tetap comel.. ;)

rATu kEBaYA said...

samalah mcm si uzrei.. klu dapat tempat idaman laju je..

maszmadi said...

huh sm jerk ngan aisha.. kalu smpai kat playground.. dr jauh da ckp "TU, TU", hah dia bg tande nak pi sana..

Gieyana said...

comeyy jer..igtkan si comey nie nk bw beskal dier p parking..hehehe

~Siti Hajar~ said...

pandai arif parking beskal dulu sblm g playground, tp muka xmo senyum2 sampai ke sudah..huhu

mamalieyna said...

a.z.r.i.n.a :
yee still menghijau..area bukit jalil! perumahan baru ni, byk lg rumah2 dlm pembinaan.^_^

mamalieyna said...

mrs fiza:
ohho..ini bukit jalil ^_^..putrajaya pun still menghijau kan..

mamalieyna said...

Ena:
tu le tetiba mahal lak..hikhik..sbb dok aim nak g main buai je ..mulut mls nk senyum dah..huhu//

mamalieyna said...

suziey:
hiks..bleh..ayep tumpangkan la..^_^

best tau suziey..byk projek perumahan kt sini..teruja tgk rumah cantik2..tp pendptn tak bape nak mampu le pulok..huhu..klu idak dh rembat dah umah cantik2 kt sini lg..hehe..

mamalieyna said...

Aleeya:
alahai lesen eh?..lesen kaki ada la, lesen berbasikal lom lg la auntie..tak dpt nk tumpangkan ^_^

mamalieyna said...

lady salwa:
saje tunjuk protes kt mama yg suka no menyenap2..hehe..

mamalieyna said...

lily"
hahaha...tu la pasai =P

comei maintain kan ayep kan..hikhik..=P

mamalieyna said...

ratu kebaya:
anak2 @ budak2 memang ada magnet dgn playground ni..huhu..

mamalieyna said...

maszmadi:
huhu..leh geng lah ngn arif ye..suka bebeno dgn plaground ^_^

mamalieyna said...

Gieyana;
haha..parking situ jer lah! dah nmpk tmpt nk dituju, beskal tinggai ^_^

mamalieyna said...

~siti hajar~
haa..pandai la sgt, bukan main jauh dia parking, sbb tak sabo nak men menan..hukhuk..senyuman mahai petang tu ^_^

mamamiera said...

aiya.. bkn panda bwk ayep..
tp ayep yg sorongkan panda ye.. =)

wan sujaihah said...

nampak sunyi je bila takder kereta..ala2 kampung gitew..hehhe

nza said...

ha kena bagi adik cpt..nnti boleh lah tepek gmbar 2 org lak..he...

fabulous.farah said...

hahaha..mula2 die tak tahu..mana la mama nak bawak aku neh. lepas tahu baru lah muka excited=p

Mama Hanim said...

ayep control macho tu agaknya..hehe..