About

Tuesday, June 1, 2010

.: uuuuuu lamanya..ooooh cartaku.. :.

Salam pagi Selasa yg...suram...huhu..
huhu..terasa lama sangat tak menjengok blog..
fenatnya pindah randah..
patutnya today AL lagi..tapiiii..
audit esok, cam ada lagi tak settle..
terpaksa kerja jugak..

blog pun tak sempat lgsg nak jengah kt umah..
itu pun rumah lum habis berkemasnye..
penat kan..lagi pulak..
skrg my mom ada kt rumah..
dtg dr kedah nunnnn..
so, seharusnya sembang2 ngn mak lebih utama ^_^

key, just simple n3..
today still banyak kijer perlu dibereskan..
taktau la sempat tak nak jenjalan umah kengkawan ni..
rindunyeee...huhu..

ooooh carta nuffnang mama merudum ni..
gara2 tak de new n3 la ni..buat julung2 kalinya mama tempek kt sini..
saksikan kemerudumannya! =P




17 comments:

Izan Ishak said...

hai eina...
penat pindah blm habis lagi,dah kene kerja.waahhh...seronoknya mak eina dtg, xpe2 layan mak lagi best dari layan blog...

nieda said...

patutlah senyap jer..memang penat pundah rumah ni..nida dulu masa arat mengandungkan humaira pindah rumah mmg penat.kaki bengkak giler masa tu..tapi happy sbb dh ada rumah sendiri kan??

Ain said...

kesiannya.....

kalau pindah rumah memang penat ya amat.....

banyak benda nak kena buat kan...

wan sujaihah said...

merundum akka pun..banyak gak peminat..tak merundum sgt lah..heheh

tp memang betulla klu tak update blog...terus turun org view kan kak

mek da ©™ said...

dunia bloggingku sepi tanpamu kakak..haha. ok xpe steady2..kemas leklok umah tu...nati mek da nk dtg tgk..buat audit..eeeeee

zue @ annaleeya said...

xpe eina.. setelkan ape yg patut dlu..

pindah umah mmg penat.. byk mende kene buat...

[-suziey-] said...

hehhee besela tu..pindah pindah..harusla bz kan..xpe take ur time..nnti naik balik la traffic tu :)

Mamamya said...

mmg penat kan klu pindah umah ni...lieya ni dah byk kali pindah...1st time pindah umah b'dua jer..x la penat sgt..2nd time pindah b'3 pulak...3rd time pindah umah b'4 pulak...huhuhu...makin ramai ahli keluarga makin byk lah barang yg nak di selenggara....dkt sebulan baru btl2 clear mengemas..... x per ieyna..buat slow2...insya'allah siap lah tu nnti.... :)

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

heheh...samalah kita...carta kita pun merundum...baru balik bercuti cam malas la plak...minggu depan cuti lagi...huhuhu...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tak pe lepas ni leh cayok2 naikkan graf balik k

Fieza79 said...

fenat ekk?...biyase pindah randah neh...

a'ahh carta dh merudum..! cayok eina pasni habis pindh randah wt 10n3 sekaligus dlm seari..heheh..ngan mrh eina gurau2..

haslina said...

ooo da pindah rumah rupanyer..itulah duk fikir..mn pi mama ni..blog x update...
selamat happy2 dirumah baru...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

patut lama dok napok mek na
dok apela
setel la dulu hok mane penting
besela tu mek na
kdg2 merudum
terutama time takdok posting
huhuhu

hajarus said...

lau pindah rumah memang penat kan kak... teringat plak time hajar pindah dr slim ke utara ni... Ya Allah penat sangat...

LyNn HaMzAh said...

patutla lama x update...erm, pindah rumah nie memang letih la...anyway selamat duduk kat rumah baru yer...

chugie said...

xpe.. pasni kasi up entry banyak2 k.. sure naik banyak cart tu!

fabulous.farah said...

huhuhu..import pembantu dr kedah no tolong kemas.hehe