About

Wednesday, June 2, 2010

.: teMpeK2 waLL stiCkeR :.

ari ni ada internal audit oleh internal auditor..
so, harus siap sedia..
jenjalan?..bila ada masa, mama mencelah..huhu..

pepagi ni, nak update blog sikit..
sesi tempek2 Wall Sticker kt umah baru..hehe....
lama dah berkenan bila tgk dr blog kengkawan..

sekali jenjalan kt paso mlm ari tu
terjumpa orang jual ni..beli ler..
RM10/ 3pcs..sekali jalan depan sket.. RM10/5 pcs..huhu..lugi looo..
tapi dah beli kan, redha jer..

jom layan..tempek 2 jenis kt bilik arif..1 kat ruang dapur..


..kt sebelah pintu di bilik arif..comel tak? ^_^


..ada butterfly, bebird..ziraffe, cat...Arif suke...


..yang ni tempek kt dinding sebelah katil dia..background biru sebenornye..camna leh gelabu je ni..hehe..sungguh tak berseni tempekan mama ni.. =P

yang ni kat ruang dapur..nak ke bathroom..tinggi di atas sana..cun tak?..hehe..syok layan tempek2 wall sticker ni ghupenye...leh beli lagi...lalala.. ^_^

26 comments:

nza said...

sweet jerrr....

dalila said...

dh lama gak teringin nk tampal sticker ni..tp tak beli2 lagi..

mek da ©™ said...

wahhh..cantikk..cewah umah baru best berdeko2...mek penah gak tempek kat bilik haikal gambo2 pooh n the gang tp abis dikopeknya..jap jekk..eee..ayep jgn kopek2 eh..nati mama marah :)))

[-suziey-] said...

lieyna..mmg cantik wall sticker ni..tp xtahan lama..nnti gam dia tanggal..huhu klita pnya yg br tampal aritu dh lekang dh..mls nk letak glue yg kuat satgi takt time nk cabut tanggal plak cat..tp gbr dia mmg menarik2 kan..hikss

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

cantik
cheq soka..

amboi dak arip
kan main lagiye sonotla tu

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah tantek la gambonyer...kiter nak letak gak...tapi tahun ni kiter nak pindah rumah kitertu nak bagi sewa kat orang lain...rugi la pulak

ita cutevirus said...

cantek la wall paper ni... sweet je... nanti la bile izzah & iyyad da ade bilik sendirik kitorang pon nak tampal benda alah ni...

Zaidah said...

cantiknyer......jeles beb...

Ena said...

cutenyerr..

sesuai la ngan ayep tu.. heheh..

tapi hubby ena tak suke la pulok!! uhukkk!!..

tak pe la.. ena tompang cuci mata kat sini je la.. hehe

rATu kEBaYA said...

cantiklah.. lepas ni klu dok rumah sendiri nak belilah wall sticker ni..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik..
Sesuai jer tgk yg kat bilik Ayep tuh..
Bestlah ada umah sendiri nih..
Blh lah nk mendeko ikut suke kitakan.. :)

~Siti Hajar~ said...

cantik la, sy nak try jgk la, drpd dinding tu kosong baik kita decokan ia...nak try nak try...

wan sujaihah said...

kak klu saya nak kata saya jeles sbb cantik sgt boleh tak?hehheh

nieda said...

cantiknya wall sticker tu..sukalah dak arif tu

Fieza79 said...

lawo nya..ni yg jelez neh..
eina..nak g cari gak..! tp kt ne arr?? hehe...

lawa la sgt nnt umah baru eina...bl nak siap pindah randah sumer? tak sabo nengok umah baru eina...

NOORWAHIDAH MOHD RIDZUAN said...

tempek jgn x tempek.kasi penuh itu wall.ha.ha.ha..

fabulous.farah said...

mesti arif suka. ade giraffe ade butterfly~

huhuhu

Nurshahfamily said...

pandainyer deko umah hehehe... nur pun berangan gak kalau ade umah baru hikhikhik bila la agaknyer hahahaha

sweetfiza said...

cantek .... : )

chugie said...

ee cun lah.. sy suke yang ade butterfly tu.. cantik.

murah juga bende ni kan.. nanti nak carik gak ler..

Ain said...

chantek la eiyna....

kat sini tak tau ler kat mana ada jual.....

teringin nak beli dan main tempek2 kat dinding....

Sue said...

eh eh cantikknye...... ade jugak rupanya yg murah2 ni tapi cantik gile... leh la nk carik cam katun2 tu.. comeii.. hik hik

~~*Lady Salwa*~~ said...

macam teringin jugak. dah lama berhajat, tapi cam tak tau nak pilih... hehe

pasni nak try ushar2 gak la kat pasar malam... hehe

zue @ annaleeya said...

ader beli gak.. tapi tak tempek lagi... huhu!!

umihaikal said...

bestnye ade umah sediri....nk wat ape pon moleh... kite sewa umah org..xpat nk bikin pe2.. :(

Azfa said...

lawa2 design!! ada tempek gak kt rumah..tp ruang terhad..rumah kecik..kalo letak byk tem[at nmpk serabut plak...