About

Friday, June 25, 2010

.: SoTo aYam TeLuR best kaaaN..?..! :.

Salam pagi Jumaat..
Walaupun bz’s…blog harus update dulu tau..
Supaya kawan2 sume tak lupakan mama nih! Hehe..

Stori takde mende..
Saje nak tempek..
Masakan mama last 2 weeks..
Kalo rasa malas nak masak macam2 menu tuk lunch @ taktau nak masak apa..
Jalan mudah..
Buatlah SOTO…senang jer..
Cuma lambat tang nak rebus nasi himpit tu jer..kan..

Kalau dulu mama suka buat sup soto tu dari ayam biasa..
Tapi bila sekali try buat guna ayam telor ni best pulak rasa..
Liat2 sikit kan..

Presentation kali ni tak lawa langsung
Tapi nak jugak tempek..hehe..
(takde modal nak menulis ke mama ni?!..hehe..)


p/s ISO audit plan dah kuar, tetiba rasa berdebar semacam je..huhu..cepatla berakhir weeh..

16 comments:

nieda said...

good luck for audit

zue @ annaleeya said...

wah... sedap tuh soto.. ndak2 klu buat sambal kicap tuh pedas2.. welaweiii....

haslina said...

part sup2...mmg layan...

mek da ©™ said...

kalo umah dekat2 ni ida dh g merasa ni..mmg suka soto...nk rasa mama ayep punya lak

~Siti Hajar~ said...

ayam telor tu apa? ayam yg dah btelor ke? serius mmg xtau...huhu

nmpk sedap la soto tu...nk ticit?

Fieza79 said...

suka sgt soto...!
nmpk sedapp2 je...ghajen msk memasak eina ni...

♥Azie♥ said...

wow..tentu sedap nie

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

nampak macam sedap ni...hehehe

fabulous.farah said...

hehehe..selamat bekerja kak ieyna..soro ni kuah die sama tak ngan sup?

Dilla Ady said...

waaa...malam tadi dilla pun makan soto mama..tp kan...ayam telor tu ape ek?

e_nazz said...

nyum..nyum...tetibe rasa nk mkn soto lak..hehe

Sha@Mama Tina said...

wah sedapnya mamalieyna..nape tak wat begedil skali..mesti lagi syok!

chugie said...

nampak sedap soto ni eina..

owh ya, sy dh cuba ayam rempah tu.. memang sedap lah.. family sy semua suka tau!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Nampak sedap lah Eina..
Terliuq dh nih..
Mmg ghajin lah Eina ni masak..
Harus jd Cth.. ;)

E.L.I.Z.A said...

alamak kak..sedapnye eli tgk soto tu..serius duk telan air liur je nihhhhh...bestnya kalo org teror masak ni ek

ummuabdullahsyaakir said...

sedapnya soto mama buat..