About

Tuesday, June 8, 2010

.: keJiRaNan kaMi .. jeLes Ni..huhu..:.

yuhu...happy tuesday!
tuesday juga hari yg sibuk..half day ada meeting..
pastu ada.............

MAKAN-MAKAN..!..yeaaa..! =P

herm..
malam tadi sempat jenjalan jap umah kengkawan..
tapi tak semua...
huhu..makin tak bape nak achieve la skrg..
apa nak buat eh..tokleh capai sasaran KPI ni..
tokleh bergelar TEGAR ni..hehe..

dah2..intro sket pepagi ni..
kul 9 meeting bermula!
layan 1 n3 sempoi mama ni..

kejiranan kami..
ada swimming pool..
huhu...jeles jer tgk bebudak main pool..
abah la lmbt sgt ambik tau psl penjualan rumah ni..
umah mama dok takde pool camtu..

huhu..kalo tak, tmbh happy la arif kan..
huhu..takpe redha jer.. tengok jerlah diorang berendam ye arif..
zoom sket...(mama ambik gambor dr tkgt 14)


..dekat sikit zoom...bestnye berendam.. ^_^


syok aa depa layan swim2x..arif jd pemerhati jer..

kejiranan tokleh join..huhu..

n3 tak berseri tanpa tempekan piccas my arif..
layan jerlah..snapan mama masa arif main2 dgn sepupunya..
kak ain..tido umah mama ari sabtu lepas...
arif bukan main suka, ada teman bermain..
siang pun takmo tido..
bangun awai..aduhaaiii..!

kak ain ajar arif mengira..1 2 3..
..masuk molot pulak..huhu..
..mata tgk cikgu...tangan berjalan..
..tekun dengar cikgu ngajor..hehe..

23 comments:

fabulous.farah said...

hehe,,mcm muka xpuas hati jer arif...xpe arif, nanti bila aunty farah pindah masuk ajak mama pergi main pool umah aunty sambil2 g giant tu..hehe=p

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tak pe arif nanti soh mama beli pool leh mandi kat dalam bilik air k macam kak balqis...

wan sujaihah said...

kak ain ni saper?baik nyer dia layan aif..sweet

chugie said...

oho.. alahai, tengok pool dr atas je lah ye..

xpe lah, suh ayah buat pool dalam bilik mandi ye arif..

umah eina tingkat lg tinggi dr tkt 14 lah ye.. wah.. tinggi nye!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

X leh ke Tumpang mandi kat sana? Klu tmpt ktorg nih..kekdng Org luar pon ada gak Mandi Kat kolam tuh..

Suh mama beli kolam mandi kat dlm bilik air je lah Ayep.. :)

Fieza79 said...

tinggi nye umah depa..!
larr ye ke kejiranan da pool..aduyai syg kan lau tak sure lg best...huhuk!
mmg owg luar tokleh join ehh??

takpe eina beli je pool plastik tuh lebey praktikal..hehe!

Siti said...

adoi..siannya jiran, leh tumpang tgk jer yer...kalau curi2 gi mandi takleh ker? he3

Mama Hanim said...

uhuk2.. sian ayep dpt tgk je pool tu.. xpe2, nti mama n abah ayep bli kolam main la puas2 ye ayep..hehe..

~~*Lady Salwa*~~ said...

Tak pa, nanti beli pool yang kecik tu yang boleh letak dalam rumah tu... hehe

Tapi tu la kan, kalau boleh swim2 kat pool yg dalam gambar tu lagi best kot... hehe

Me_Lina said...

meh la ayep... dtg umah alya... ada pool besar... heheheheh... leh dtg bila2 masa... kalu umah dekat la... alya dok area mines jer... hehehehhe

norihan said...

kelakar tengok ayep pandang kak ain tu....kiut sangat ...

[-suziey-] said...

ala p jela tumpang berendam..hehe..ala iena..kt ni..umah ade swimming pool tp jaragn yg amat pegi mandi pool..hiks:P

Ena said...

syoknye ada swimming pool.. nak join boleh! hehehe..

ayep ada kawan2 leh main yeh!>. syok la kan.. tak de la kesorangan dier..

rATu kEBaYA said...

lawa ye.. pool kat kejiranan tu.. beli pool sendiri je.. boleh main kat rumah.. hehehe

~Siti Hajar~ said...

xpe la eina, skrg ni byk dah tempat ada swimming pool, ada masa bwk je ayep terjah..

eina cari la kwn yg dok kat apt sblh tu, bila dah bkwn blh la join mandi kat pool tu...haaa..ok tak idea ni?

*pssstt kalu mama malu, suh ayep je yg carik kwn kat ctu...hehehe

Zaidah said...

ayep mintak mama belikan pool letak kat bilik air...pas tu berendam 24 jam tau...nanti bil air mama pun melambung...hehehe

haslina said...

tinggi tu umah baru ek...bila nak buat house warming...mcm teringin pulak nak jumpa mama ni...

x pe ..beli pool plastic tu je..biar ariff main kat umah jea...

zue @ annaleeya said...

eina duk tgkat 14 ker???:? mak aihhhh... tgginya... gayat ler...

nnti ayep mtk mama beli pool letak dlm bilik air eh.... heheh!!!

maszmadi said...

ala.. cian la kat ayep tokleh main air pool. tp ayep lah main air kat laut kan, free jerk.. hehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

alorr ciannye
takpe2
nanti arip mintak pool mini suh buh dalam bilik ayaq noooo

Ayu Hussien said...

fuhhh... x gayat ke tgk dr tgkt 14 tu ?

nza said...

bestnya kalu ada swimming pool dkt umah...musim2 panazzzz boleh la berendam.....

mek da ©™ said...

bestnya kalo dpt dok situ..huhuu