About

Tuesday, June 22, 2010

.: karaoke session..ada gaYa MaS iDayu…haissh.. =P :.

Yuhuu…!
Takmo bebel panjang..
mau tempek gambor jer..
Blog mama ni kan…
meriah ngan gambor je..
Dah tu, balik2 gambo arif jer ler..

Hehe..layannnz.. ^_^
sesi karaoke abah (takde dlm gambo..) ditemani si arif! yeaa..

..waaa rock abess...tapi pegang mic cam ala2 'mas idayu'..alahai cek.. =P


mic yg tak berfungsi kasik arif..abah tgh sedap layan lagu Alleycat..haha..sian arif..dia layan jer..

dah gaya nak makan mic tu pun ada...ingat eskem ke ?! ^_^


...cool sket...tapi 1 umah ditawafnyer...hehe..


lagii dan lagiii...
dah..abah kasi can nyanyi betoi2 dgn mic betoi..hikhik..malu2..tapi mau... ^_^
..apa yang terkeluar dr mulut si arif, mama dengar.. "aa....aaa....aaa....aaaa....."..huh...senang tul lagu ni ye arif! =P


excited tuuuu... ^_^
daah..daah...turn abah lak...hikhik..leh lak dia nangis time abah ambik balik mic tuu..hehe..cian die..sikit2 je arif...sambung g ngaji lak..takmo karaoke jer! =P

29 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Alahai..ada style lah Ayep pegang mic tu..Lagu apa yg Ayep nyanyi tu??
Hepinyer dia bila abah bg mic tu yer.. ;)

~~*Lady Salwa*~~ said...

Alolo, dia pun nak berkaraoke ye... hehe

Tak pa, nanti suruh mama belikan cd lagu kanak2, boleh arif nyanyi puas2 ye... ^_^

Nadiah Sidek said...

hehe..mana arif belajar pegang mic mcm tu..

~Siti Hajar~ said...

amboi amboi amboi berkaraoke sakan yer dak ayep...nyanyi lagu apa tu?

xtahan tgk tang pegang mic tu la, btl la ala2 mas idayu..haha

mama bt video la, blh auntie2 sume nak tgk..

mek da ©™ said...

adekah ini prorege mas idayu utk thn 2011???ekekkekek

zue @ annaleeya said...

kah kah.... lawakla arif nih.. bulih plak pgang mic tuh cam mas idayu.. arif nak jadi protege mas idayu ker???? ekekek...!

norihan said...

kelakar la ayep ni....abahnya bagi nyanyi sekejap tapi dia nak lama2....cute je pegang mic tu ...

nza said...

nyanyi lagu pe arif...

Fieza79 said...

ewah...ewah ini bdk tecik sgt bijak larr...

karaoke lakk..hahaa pndai je dia pegang mic tu sape yg ngajor tuh..!
ini byk tgk konsert mas idayu ni..

Nad @ MamaZakwan said...

tu bukan mas idayu tu..tu mas karjo!heheheheh...lawak la arif ni :P

LYaFRINA said...

waa.. eina..kali ni rasa thibur n melucukan..mmg ada style la arif pegang mifrofon tu.. mcm mas idayu dah.. ni msti minat mas idayu ni..

mmg cute gaya si arif ni.. anak2 la penenang jiwa kita kn..

Adlina Husaini said...

mcm ni kena beli mic satu lagi khas utk dia =D

cayalah arif! mommy suka arif pandai nyanyi ^_^

chugie said...

e'eh.. same lah.. bleh jadi Mas idayu junior ni eheheh:D

Ieda Al-Habsyi said...

wah..ayep karok tak ajak aunty, dasat la ayep, nnt kita karok sesame ek, ehehehe :)

az rina a.k.a jaijina said...

mas idayu punye mentor ke ni?
gelek arip, gelek lagi, hehehehe..

nieda said...

arif boleh jd superstar ni..gaya dh ada..hehe

Mama Hanim said...

alahai ayep.. mesti tgk mama dia layan mentor dlu kot..hehe..

ayep mmg cute..comel..

ezan said...

xpe3.. practice dulu arif k.. nanti leh join mentor.. kalo mas idayu tgk ni sure dia suka..hehehe...

hajarus said...

betul la arif pegang mic cam gaya mas idayu... hehehe..

leh jadi mentor mas idayu nih....

Ena said...

alahai.. ngah syok2 nyanyi kena amik pulak yer ayep.. siannye..

ayep pegang mic tu cam mas idayu lak ka! hehehe..

kemain lagi yeh!..

Ain said...

boleh duet ngan sarah nie....

tapi sarah pandai nyanyi lagu saleem jer la....

gaya pegang mic. tu sebijik mas idayu yer....

fabulous.farah said...

hahaha.ayep~ memang macam mas idayu..tinggal nak gelek jer=p

PadNani~~{@ said...

hi Ariff n mama!:)

tersenyum auntie tgk cara arif pgg mic la:) Happy karoke ariff n family..mmuuuaahs

~aSHa~ said...

pegang mic ada gaya penyanyi dangdut tu sape nama ntah, lupa dah...ehehe pegang gitu la...caya la arif..ada bakat terpendam

uda said...

bersemangat tul ayep karok.. siap geget kepaler mic lagik.. kalah artis kat mesia ni..

Sue said...

fuyo0o..stylo la ayep pegang mic. ni leh jadi protege mas idayu ni. ehhehe...

muah sikit!!

rATu kEBaYA said...

karok sakan nampak.. gaya pegang mic pun stylo...

'NuReeN' said...

bestnyerr leh karaoke kat umah.. kena beli 1 nih mic utk ellesya karaoke kat umah.. skrg ni suka nyanyi lagu IBU, BARNEY (1 luv u)

[-suziey-] said...

fullamak..mmg ade gaya mas idayu la...cayala arif:p