About

Friday, June 4, 2010

.: haDiaH meNang giVeawAy dr ChugiE..best2x.. :.

Salam Jumaat..

Semalam lg sebenarnya nak wat n3 ni..
tapi ada je yang menidak bolehkan..huhu..

takpe2x...today ada masa ni..^_^
tapi tak sepenuhnya jugak, sbb Internal Audit still ongoing..huhu..

jom layan hadiah yang mama terima sempena kemenangan mama dalam..
giveaway anjuran chugie..kategori 'Pengomen Tertinggi'..hehe..

cek sukaa... ^_^



..ni dah gantung kat kete...terus gantung tuuu...wangi sungguh, perisa lemon..eh perisa ke..hehe..bleh la.. ^_^

thanks chugie..ghajin2 buat la giveaway lagi, pasti daku join... :)

28 comments:

Ena said...

ehhehe

ena pun dah dapat juga.. tapi lom gantung lagi.. huhu.. tak sempat lagi.. :)

mek da ©™ said...

tahniah kak :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

dap tak mek na? sbb mek na kata perisa..wakakakaka

besnye dpt adiah
jeles gue..eheh

mamalieyna said...

Ena:
hehe..eina dpt, masuk kete, terus gantung..wangi semerbak =P

mamalieyna said...

mek da"
maceeeh.. ^_^

mamalieyna said...

rose:
dap wooo..lemon2 gituw..haha..
ala jgn ler jeles, mek rose pun pnh dpt adiah kan.. ^_^

Fieza79 said...

menang giveaway lg...sonoknye..
eina mmg layak menang..!

mesti wangi semerbak keter..

mamalieyna said...

Fieza79:
hehe...layak eh..best2x.. ^_^

mmg wangi sangat, suke..

Jieda said...

tahniah..semoga lain kali boleh menang lagi.eina taknak join ke yang dapat laptop free tu.try la,kalo nak lihat kat blog jieda di side bar tu ada entrinya

mamalieyna said...

Jieda:
ohhh..ye ke..ada masa eina join! tak rugi pun join kan.. ^_^

mummy_ayu said...

bestnya dapat hadiah....

haslina said...

org berbudi kita berbahasa...kan kan..

zue @ annaleeya said...

waaa... dpt adiah... best... tahniah..

mamalieyna said...

mummy_ayu:
kalo dpt memberi pasti lg best eh..cam mummy_ayu..hehe..

mamalieyna said...

haslina:
hehe..betul2x.. ^_^

mamalieyna said...

zue:
nak saing ngn akak ni, akak pun asyik dpt adiah jer..hehe.. =P

[-suziey-] said...

waaa tahniah..hehe..rezeki..bertambah wangila kete mu lps ni..hiks;p

YanaNuar said...

Waaa bestnye dapat adiah..memang manyak luck la akak ni dalam kontest ek..apa rahasianya hikhik =)

mamalieyna said...

suziey:
ye ye...mmg sentiasa nan wangi keteku..hikhik..

nieda said...

bestnya dpt hadiah

mamalieyna said...

YanaNuar:
ala tak selalu pun, setelah sekian lama bergiat dlm arena contest2 ni, skrg2 ni baru luck tu dtg..hehe..

mamalieyna said...

nieda;
best ooo.. =P

Izan Ishak said...

eina..tahniah..tahniah!!!

mamalieyna said...

izan ishak:
maceh2x..hehe..

nza said...

hi.hi.hi...suspen, ingatkn dpt hadiah kete alza....he.

mamalieyna said...

nza:
wakaka...alza gk tu kak... =P

chugie said...

heheh.. suke nye ade org entrykan hadiah kite tu..

selamat iena suka..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Kita punya baru sampai td.. mmg wangi kan..suke gak.. :)