About

Wednesday, June 9, 2010

.: daaaah teringin pulak nak lepak tepi laut.. :.

hehe..
dah 4.30...1 hour to go...back! hehe..

sesaja je ni..tetiba rasa nak view pic2 kt pantai pulok..
dulu g time arif kecik2..
tak reti berjalan lg..
tak reti menghayati keindahan alam lagi..

kalo g time2 skrg ni, harus la dia berlari-larian di gigi air laut kan..
di tepi pantai kan..
best2x...tapi bilakah masanya ni?!

huhu..ari tu abah ye ye cakap nk g PD..
last2 tak jadi pun..cek keciwa..! hukhuk..

harapnya ada la rezeki nanti2
g bercuti tepi laut..dpt biarkan arif main2 pasir..
huhu..bestnye membayangkan! ^_^

tak habis2 berangan jerlah mama ni ye.,
ada rezeki dan kelapangan sampailah nanti!

sesaja nak tempek piccas di tepi laut ni..
arif time ni 4 bulan kot..
Rindu pulak saat2 ke'baby'an anakanda ku ini..=P




18 comments:

Ena said...

bestnyerrr..

tu la kan.. bile la nak bersantai tepi laut pulak nie.. huhu

cute la dak ayep time ni..

mamanye pun apa kurangnya.. berseri2 jerk.. :)

chugie said...

huhu.. ape lag, ajak lah cik abang g this weekend!

zue @ annaleeya said...

hah sudah... ke tepi laut plak??? tadi air terjun.... mcm teringin sesangat....
eina pembawak budak hape???? hahaha!!! ampunkan kakakmu ini... gurau jer!!!!

mamalieyna said...

Ena:
tu la..bestnyer kan...dok layan tgk mmber blog jer lepak2 tepi pantai, kita lak jd teringin sama..huhu..

*berseri2?..hehe..sbb pakai kaler ijo kot.. =P

mamalieyna said...

chugie:
oooh en suami kalo tak apply cuti, mana leh g jauh2..standby sokmo..huhu..

mamalieyna said...

zue:
hahaha..masinkanlah mulut akak tuu...eiiii..eina sukaa...hahaha..

tu aa rasa teringin semacam jer nih..adakah?..haha..berangan! ^_^

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Mmg best lepak2 tepi pantai..
Menghirup udara yg segar..
Comeiinyer Ayep time baby nih..
Skrg plak dh makin Encem.. ;)

~Siti Hajar~ said...

teringin ke laut...??? jom mai penang, best tau..

comei ayep, msh teringat gmbr dia yg dulu2..

::Mamalyna:: said...

dah penah bawak lyna p tepi laut kat pd...sangat2 syok!

Uda said...

uda tak pernah bawak tuwen pi pantai lagik.. mesti diorang takut giler kalau letak kat pasir tu..

fabulous.farah said...

Pd best gak kak ieyna. farah rase nak g mandi air terjun tgk gambar akak b4 ni.haha

LYaFRINA said...

alamak.. sesi flashback!!

xpe .. nanticuti pegi PD.. best gak

mummy_ayu said...

ah ah..best nya kalu dapt gi beach kan?
emm..rindu saat ayep baby...cepat cepatlah cari baby baru..ayep pun nak adik buat kawan tu..he he he..

[-suziey-] said...

mmg best g laut...hehe g la holiday kt beach....syiok woooo

mek da ©™ said...

mmg best lepak2 tepi laut...huhhh..sampil pikir masa depan

~~*Lady Salwa*~~ said...

Comel la arif ni masa tecik2 dulu... hehe

tu la, kalau dah pandai jalan lagi best bawak dia pergi main2 kat pantai...

UmiDAnisH said...

beskan.. kene tiup angin ngan main pasir..cute nyer si arif mu time tu.. kita pun rindu time danish baby dulu2.. =D

Mama Hanim said...

uikss..picca kt mana tu.. kami kt sini layan pantai merdeka je..huuuhu..