About

Thursday, June 24, 2010

.: bz's tiMe..daH peTaNg barU naK bgtaU..haha.. :.

yee dah petang baru nak bgtau..haha..
sebenonya cam rasa bersalah sebab tak dpt jenjalan
sume umah kengkawan..
esok bz gak..
next week..lagi la..
3 hari confirm tak bukak blog kt opis..

sebab join External Audit..
1st day kt projek Port Dickson...
Pastu area KLIA, pastu area KL ni..
pastu kt HQ..opis ler..

rasa tak berapa ready je ni..
hukhuk..
so..maapkanlah mama ye, if tak melawat umah kengkawan..
tak best tul!




12 comments:

Ena said...

alahai.. bz yeh!..

kita lak.. disebabkan pc yg lom baik2 pagi.. so, kita wat2 bz kat pc owang.. muahahahha...

tak pe eina.. annti malam kalo free leh la jalan2 kan!.. heheh.. tapi kalo letth tu.. tido je la.. :)

kusyuk je dak ayep main ngan heli tu.. syok la main sbb tak de sape nak rebut.. kesian kat irfan.. selalu kena kacau ngan si kakak.. hukhukhuk.. tetibe jekk kan ena nie.. hoho

Uda said...

tak per laa mama... bz ngan tugas.. lagik itu merupakan tanggungjawab dan amanah yg diberikan..jadi wajib di utamakan..

ralit tul dak ayep main heli..

az rina a.k.a jaijina said...

mmg bz benoo lah tu..takpe kak, wat keje dulu kasi settla..dah settle nanti baru leh merayap ke rumah org len lak, hehehehe..

UmiDAnisH said...

xpe2 nnt da settle leh jenjalan puas2.. eh, dak arif pun bz gak ke?

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Mama BZ..Ayep pon BZ gak yer.. ;)

chugie said...

uhu.. sempat je kamu buat entry, dalam bz2 tu ye..

Hamizah said...

alahai bznya mama..xpe keja first..

~Siti Hajar~ said...

bz yer? xpe utamakan yg penting dl, blog nti blh 'qada blk..hehe

ala ayep pun bz gak? mama srg dah la bz, nti ayep blh take over blog mama ni..

Nadiah Sidek said...

takpe la..adat org bekerja mcm tu la :)

LYaFRINA said...

hehhehehe.. keje 1st..lps settle semua blh la start jln2..
lg pon kt org semua faham dgn situasi tu.. so dont worry yer.. jgn ada rsa bsalah.

E.L.I.Z.A said...

bz nye akak! xpe la, nk camne kan..keje tetap keje hehheh take care!

hajarus said...

busynyer mamalieyna... take per kijer 1st kan... ;d