About

Wednesday, June 23, 2010

.: bReaKfaSt RM1.50 :.

Morning!
Yuhu..still berpuasa today..
Tapi saje buat n3 pasal breakfast..hehe..

Layan jer..
Ni nak stori sket ni..
Kat opis ni, tiap hari ada mak cik opis ni
Sebelum balik, dia mesti mai ambik order
Sesapa nak pesan makanan tuk b/fast esok harinya..

Antara menunye :
Nasi @ bihun @ mee @ kue teow goreng + telur goreng
Dan bihun @ mee @ kue teow sup…+ ada ayam, fish ball, sambal kicap
Harga nya Cuma RM 1.50 jerrrr….

Macam tak percaya kan…?!
Ntah berapa ja untungnya mak cik tu..
Dah la rasanya….pada mama sedap jeer….
Kuantiti nya pulak…sangat banyak ok!
Kadang makan buat sarapan,tak habis..bawak ke makan tengahari..!

Moga2 dimurahkan lah lagi rezeki buat mak cik tu..
Macam tak kena pada harga jer..

Jom, tengok sket..salah satu menunye..
Mama snap masa last buat pesanan..
Minggu ni, puasa takde la order ^_^



Banyakkan…?!


25 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

memang banyak...biar betul RM1.50 ja...

[-suziey-] said...

wooo murah n sedapnya nmpk telur dadar......

Izan Ishak said...

yelah...banyak tu~
maybe makcik ni jual sambil sedekah. moga2 dia akan dimurahkan rezki sampai bila2~

LYaFRINA said...

eyhhh..lain plok arini.. rajinya tuko2 layout..

eina.. sgt2 murah RM1.50 tu..
kalo kat lya, mmg xkn dapat.. air panas gelas kecik tu pon dah rm 1.50.. duk area industri sini mahal sgt2..

kalo makan pagi selalu RM5.00++..
kalo t/hari lagi ar.. lebih RM 10.00..

kdg2 kena ikat perut gak..

LYaFRINA said...

EINA.. TAHNIAH KRN TERPILIH KE TOP 6 CONTEST ANJE..

LYA DAH VOTE EINA..
**EINA JGN LUPA MENTION KT DLM BLOG, MINTAK KWN2 SAMA2 VOTE ARIF...

VOTE 02

Fieza79 said...

wahh murah btol..! RM1.50 lau area sana mmg murah la sgt..
dh tu byk dan eina pon kt sedapp..bape untung dia dpt lau cm tu...baik btol makcik tu kan..?

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

yup sedap & murah...janji kenyang kan

nieda said...

seap dan murah..mmurah rezeki makcik tu..hari ni nida rehat sehari dari pose..esok start balik..hehe..selamat berpuasa

Ieda Al-Habsyi said...

wow! murah dan sedap tu yang best :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

eh murahnye

weiiii sy pon puasa..lapor ni tengokkkkk uwaaaaa

mek na..mu ni tukor template sokmo..huhu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Murah nyer Eina..
Skrg jarang lah org jual harga mknan sebegitu murah...dh lah murah..sedap lg tu..

Mudahan lah murah rezeki makcik tu yer..! ;)

~Siti Hajar~ said...

murah sgt2 la tu, kalu kat cni pun xdpt harga tu, makcik tu masak sendiri kot? sambil jual + bersedekah, murah rezeki makcik tu nti..

Zaidah said...

macam tak caya RM1.50 kat sini macam tu tak dapat cek....

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

mmg x caya!!

kina rasakan makcik nie berniaga sambil beramal taw.

walaupun dia x kaya $$..tapi dia kaya PAHALA. masyaallah.....

chugie said...

banyaknye eina.. murah lah rezeki makcik tu.. biasanya kalau mcm ni mane ade jual RM1.50 dah.. sure RM2 punye.. memang murah betul die jual.. meh suh die dtg sini jual sekali lah! eheheh:D

Dilla Ady said...

murahnye....cam tak caye jek 1.50...untung ke makcik tu mama?takpela, moga-moga rezki die murah...baik btul bersedekah camni...

Mimie Fazira said...

rajin la dok tukar template acik na nihhh ..

sedapnye mihun tu ... meh la juai kat opis acik mimie sekali ...

ezan said...

murahnya makcik tu jual.. banyak pulak tu.. murah rezeki makcik tu.. amin...

Mamamya said...

murah rezeki makcik ni....klu kita jual ikhlas camni customer pun ramai dtg..ada yg jual makanan mcm 'melepaskan batuk di tangga' jer....

Hamizah said...

bisnes mknan plg banyak untung..kalau jual murah pun msh untung..

Nadiah Sidek said...

susah nak dpt harga mcm tu zmn skrg ni

Alimaz-Kembara Terasing said...

save giler tu.....

Ain said...

macam tak percaya....

mimpi la nak dapat kat tempat ain rege semurah tu....

moga murah rezeki makcik tu kan...

Mama Hanim said...

wow..murah tu n pasti sedap plak kan..hehe..

mek da ©™ said...

murah la ek..sdp tak..mesti la best kan