About

Monday, June 7, 2010

.: AtOknya suDah baLik.. :.

Morning..!

huhu..mlm td sempat buat kije opis jap..
pastu mengantuk dan tido..huhu..
alamatnya hari ni sangat sibuk..
kena settlekan semuanya sebelum menjelang meeting besok!
hukhuk..

pepagi, ada kesempatan yg sedikit ni..
nak la update dulu..hehe..HARUS..!

semalam..pagi..
antarkan tok ngn pak su arif balik kampung..
hantar kt stesen bas jerlah..
seb baik hentian bas sementara tu kt bukit jalil jer..
sgt dekat ngn umah..tiket jam 9.30am..
dkt kul 9 baru kuar..lalala.. ^_^

Tok kedah arif datang sini dari ari ahad lepas..
sesaja ikut kakak mama yang balik ke kampung sekejap..

lepak2 sini dan lepak2 umah kakak mama..
jumaat mlm, adik mama lak dtg..naik bas..
tuk ambik tok kedah arif..
so, semalam bertolak lah balik semula diorang ke kedah..
huhu..

harus abadikan gambo yang diambil ni..
sekeping dua.. ^_^

tok kedah arif a.k.a mak mama lah! ^_^
..sebelum berangkat balik..bergambor dulu..jap jer.. hehe..
..alala..takmo senyum lak dak arif ni..huhu..

p/s huhu..walaupun dah jumpa mak, tapi mama tetap teringin nak balik kampung.. lepak2.. best.. huhu..

17 comments:

fabulous.farah said...

kan..samalah..wlpon parents datng hari tu still xpuas. nak blk kg gak..huhu

mek da ©™ said...

huhu..bye bye atok..eee..hmm wajah akak ade iras mak...ye la dh naam anak dia..eee

Fieza79 said...

mesti berat hati nak melepaskan meka balek...
rindu kg awat tak balek..hehe
kg kat kedah kat ne?

Zaidah said...

kekadang kita dah jumpa ngan mak tapi still nak balik jugak...tak puaskan....rasanyer cuti dua tiga hari tak cukup...

Mama Hanim said...

alahai bestnya eiyna mak dtg cmtu kan.. jeles arrr huhu..

xpe2, tokma tokbah hanim pn nk dtg kedah next week..yahooooo..

~Siti Hajar~ said...

Wah best la ayep tok kedah datang umah baru...

mana gambar rmh baru ni, tunjuk la di setiap sudut...kami nak tgk nih..hehe

wajah tok ayep sama cam muka mama ayep la...

♥mamaQASrina♥ said...

mamalieyna..rasanya muka tok kedah ngan mamalieyna sama aja..huhuhu.. anak omak la..!~

wan sujaihah said...

sangat penting mengabil gambar..semua ni kenangan ni :)

zue @ annaleeya said...

yupppp.... setuju dgn kengkawan... eina mmg anak emak!!!! hahaha!!!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

betul tu..if mak dh dtg jenguk kat shah alam ni..still rindu nak balik terengganu
kepok lekor
nasi dagang...nyam2

mek na..muka mu sama la ngan mok mu..hoho anok mok nihhh

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Mmg x puas dpt jumpa skjp jer..
E'eh..Sejibik jer muke Eina Ngan Mak & adik Eina.. ;)

Ena said...

sama la muka mak ngan eina yeh!>. hehehe.. bestnyerrr.. cam kaka ngan adik pun ada.. :)

syoknyer leh jumpa mak..ena nie rindu2an dari jauh la nampaknya.. huhu

[-suziey-] said...

eh sama la muka eina ngn mak..hehe..seacuan:p amboih siap bw keje opis balik umah:p

nieda said...

muka emak ada iras mcm ina..seronok kam emak dtg umah..embah humaira pun dtg minggu ni, pagi td bru blk

chugie said...

tok arif ni, mak iena lah kan? muka iena ade iras2 muka mak lah.. nampak sangat..

sorry ye, baru 1st time tengok muka tok arif ni.

Ayu Hussien said...

seronok kan mak dtg umah..walau pun tak lama.
lepas lah rindu kat dia selama ni.

~~*Lady Salwa*~~ said...

Muka adik kak Eina ada iras2 mukak Kak Eina la... Ni copy muka mak la tu... hehe

Tu la kan, feeling jumpa mak kat rumah sendiri dengan balik kampung tetap tak sama... Best lagi kalau dapat balik kampung...Tak pa, hujung bulan ni balik la kampung...