About

Sunday, June 6, 2010

.: aduHaiii naPe kuraNg raJiN sgt Ni...:.

huhu..ada kesempatan baik awal2 pagi ni..
sebab abah kije..
pastu mama tak bape nak ngantuk..
sempat jalan2 1,2 umah kengkawan..
pastu malas balik datang..camno?

kalau dulu, semangat berkobar2..
skrg ni..kureeeeng lah!
jarang online kt umah..
bila online..mula2 plan nak jln sume umah kengkawan, pastu nak mengomen..
tapiiiiiiiii..jap je, pastu malas balik..

dah la, kat opis sgt kurang masa terluang dah..
banyak hal nak settle..huhu..
kat umah lak, malas lagi..
herm...

pastu, ada bawak kije opis, nk settle kat umah..
ni dah masuk ari ahad, lum sentuh lg kije tu..
kije tu kena settle sblm meeting on tuesday..
tapi tu aaa..tak berjalan gk..camno?..

time ni la terfikir camna la mereka2 yang boleh...
study sambil bekerja sambil uruskan rumahtangga?..huhu..tabik aa..
cam Suziey tu..Alhamdulillah dia dah pun berjaya lepasi sume tu..
kagumm aa ngn Suziey.. ^_^

k dah la..nak off line dah..
komen2 kt n3 mama pun lum reply..
taktau pasai pa makin malas ni..huhu..

tak dapek nak nolong..
nak jenjalan umah kengkawan baru pun belum berkerajinan lg ni..
maapkan saye..huhu..
aduhaiii nape la makin kurang rajin ni ye..huhu..


7 comments:

Izan Ishak said...

hi eina,
mmg camtulah kalau dah malas, apa2 keje pun xjadi. xpe2 ada sehari lagi sblm masih kije...cari mood ye!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Haipppp...napa mls2 nih..cepat2 rajinkan diri.. :D

Dulu Lily keja slalu gak bawa blk keja ke umah..kenkonon nk siapkan tp bila dh cuti mls gak nk siapkan..hehe..biasalah tu kan..cuti kan masa utk berehat.. :)

Mama Hanim said...

huhu..duk umah baru xleh malas2.. kena ceria slalu..hehe..

jom dgr lagu wonder girl.. gerenti mode rajin dtg kembali..kui3..

♥mamaQASrina♥ said...

biasala mamalieyna..mmg kadang2 mood rajin..kdg2 malas.. sampai org yg komen kat n3 sniri pun tak berbalas..huhuu.. tapi kalau mood rajin dtg..waaahh! siap bleh tukar template lagi..hihihi..tak gitew??

Ena said...

sama la ngan ena nie.. arini sangat malas nak updet blog.. huhukk..

haslina said...

hidup mmg ibarat roda kan...mari sama2 kt berdoa semoga sipemalas itu tidak melekat terus pada diri kita...amin

fabulous.farah said...

huhuhu..takde gambar ayep ke kak ieyna??=p