About

Monday, May 3, 2010

.: pleaSe HeLp me..!!! :.

hahaha..
bunyi cam serius je mintak tolong eh..
hukhuk..
sebenornya..
nak mintak tolong supaya..

mood berblog mama kembali !!!
bertakhta di hati ni..
hukhuk..
MALAS yang amat!!!

why..?..
don't know..
kat umah sabtu/ahad ..
sekejap je jengok dan sempat singgah,
umah kengkawan sorang dua..

rasa tak best pulak
ketinggalan banyak cerita
tapi tu la, nak wat camnO..

maybe dok excited ke hal lain kot..hehe..(nak pindah umah, nak pindah umah..lalala..)
tu pasal, mood ke sini jadi hambar sket..!

takpe2..lepas arif mintak tolong kang..
maybe kembali normallah mood ni!

rasa cam makin jauh dr kengkawan jer.. :p
kawan2..jgn marah & jgn terasa hati ye...
mama tgh melalui saat ke'M'san lagi..hukhuk..

27 comments:

zue @ annaleeya said...

akak pon tgh M gak nih eina... maklumla lame sgt cuti kan??? adoila... cmner nak bg R sket nih... dah kol bape nih, satu entry pon tak buat lagik... huhuhu!!!

tapi nak bg semangat kt eina sket...

WAKE UP EINA!!!!! GO GO..... EINA!!!!!!!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

adui
ingat tolong ape td

if yg ni
tak dapek den nak nolong..uhuhuhu

haslina said...

x pea...bg mood lebih pada nak pindah rumah...lepas itu mesti mood rumah baru boleh citer kat sini...

pelan-pelan kayuh..
;))

Siti said...

Eina..sama la kita..entah napa sejak dua menjak ni cam kurang nak berblogging..maybe sebab kesuntukan masa sgt..huhu...

Mamamya said...

uihhh..x sangka yer...ingat lieya sorang ada masalah ni...rupanyer ramai jg...hmmm..camana nak tulun pun x tau..sbb sndri pun cam x der idea nak publish buat n3...nasib baik ada kawan2 bagi tag or award...blh la tepek kat n3 tu...klu x pun n3 penuh ngan gambo jer la jawabnyerrrrr.....

ezan said...

wah ramainya ada penyakit ni.. ezan pun sama.. nanti mamalieyna dah dpt ubat bg ezan sket ek..

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

hu...hu...ari cekcinyer....wake up wake up...rajin2 update leh tambah duit nuffnang

sarah kalam said...

suruh arif jampi2 sikit mama bia kembali mood x malas tu..
hhhehehehe..
cayok mama!!!

norihan said...

Jangan la macam tu iena...rajin2 la kan...ni nak tunggu celoteh iena dok cite pasal ayep lagi...

[-suziey-] said...

aah kita pn tgh mls nk blogging la..huhu

ct rahani said...

biasa la tuh kak.. sy pun selalu gak dilanda mood m tu.. nanti2 ok la tuh.. :p

LYaFRINA said...

hahahah..mau bikin macam mana ni???

come on bebehhhhh!!!

ita cutevirus said...

owwhhh...
ita pun sedang dilanda perakra yang sama..

chugie said...

owh god.. ingtkan ape lah td tau. xpe, untuk naikkan semangat nk berblog, jom join GA saya.. masuk GA tul kategori 1 tu tau.. mane tau ade can menang ke..

nza said...

biasalah tu mood up n down......

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Model tu cekci lah.. :)

Kita pon mood tgh 'M' nih..
Nk mintak tlg gak.. :)

Fieza79 said...

ingt pe la td..

besa la mood dtg dn pegi...jap2 t ok balek la tu...
nmpk nya mood lebey kpd nk pndah umah..t dh siap sumer mood berblog dtg balek la tuh

Jieda said...

bestnya..dah nak pindah ke rumah baru ye.

shahida® said...

wah berjela-jela komen dr kakak angkatku nih masuk..br ade semangat sikit nih nk berblog..thanks akak sbb still ingat blogku..eeeee

fabulous.farah said...

sama lah kak ieyna..weekend hari tu malas sangat..hari ni rajen sebab bosan xdak idea pulakkk

Zaidah said...

zai pun...kekadang klu rajin...rajin sesangat...tapi klu malas..yang amat malasnye rnak updae blog...

unlisted_one said...

alamak, jgn la takde mood. nanti i nak baca blog saper lagi..hehe

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

pon malas jugak..nak buek gumana hihi..

damia ngan danish pon dah tak glemer..keke

♥etiey erywan♥ said...

mamalir=eyna.. go go.. jgn malas-malas!

maszmadi said...

iskisk... ayep!! tulun arr carik mama nyer mood tur... ader kat bwh katil kut..

Sue said...

takpe... pindah umah dulu pa pe pon. kang baru best nk tepek2 gambo umah baru sambil ayep posing2..ehehe

Rashid said...

hehe.. tolong tolonggggggg ...