About

Wednesday, May 12, 2010

.: neW bLog?..ye ye..follow me pls.. :.

ye seperti tajuk diatas..
mama open new blog!

ye ye..sempena dengan contest yang berlambak2 skrg ni
yang buatkan mama teruja nak join juge..
so, terpaksa la mama buat separate blog..khas untuk join contest jer..

ramai dah buat camni kan..
cam anje & lya..lain..lily..lagi..herm..taktau..hehe..
so, mama pun buat la jugak
takde la bercampur n3 contest dengan n3 stori mori ni.. ^_^

baru buat petang tadi
setakad ni baru 3 contest dijoin kt situ..
if ada masa, nak join je lagi apa2 contest..hehe..

tapi kan.......
mama baru ada sorang follower kt blog baru tu..
follower yg sorang tu adalah mamalieyna nye blog lah! hehe..
so, jom aa kawan2..follow me..kt sini.. ^_^

link : http://mamalieynaforcontest.blogspot.com

TQ!

21 comments:

fabulous.farah said...

semangat kak ieyna~

sampai buat blog untuk contest

Mama Hanim said...

fuyoo.. sgt bermotivasi tu ye.. jeles la cmni..hehe2..

ok2..nti kita follow ye..x rugi pn sokong kwn2 kan..

Ena said...

wow!

nie bebetul nak join contest nie.. pasnie leh la ber contest selalu kan eina.. :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Lily pon ada blog utk contest jer..tpkan..disebabkan lily dh lama x guna..lily pon dh lupa username & password.. :D

Bagus2..semangat utk berkontest dh dtg!!Kita dh jd follower.. :)

mamalieyna said...

fabulous.farah:
semangat tak selalu dtg farah..time dia dtg ni..layankan jer..ihiks :p

mamalieyna said...

Mama Hanim:
haha..motivasi la sangat! :p..time bersemangat ni ok la, layan jer..

mamalieyna said...

Ena:
hehe..Insyaallah..kalo berkesempatan, nak je join manyak2..:p

mamalieyna said...

Lily:
thanks lily..oo lily bukak diff. user ke?..eina still user yg sama, email n pasword yg sama, cuma add new blog jer..so, senang sket la kan.. :)

nza said...

betul tu..kalu idak berat brtan2 jdnya....

mamalieyna said...

nza:
betoi tu kak, dgn nk tempek bannernye.. :)

ImanRifqi08 said...

wah...cayalah mamalieyna..nnt leh join content manyak2 :-)

mamalieyna said...

ImanRifqi.:
hehe..if kerajinan datang :p..kengkadang M tu sllu menjengah gk, tp takpe, contest ni biasa nya tempohnya pnjg kan..hehe..

Fieza79 said...

waa..eina dh wt blog baru ek?
keh fieza add..

mamalieyna said...

Thanks fiza..hehe..

~Siti Hajar~ said...

yuhuuu....sy dah join!

lps ni sakan la mama ayep bercontest yer..

hajarus said...

hajar pun dah join... :)

Mamamya said...

sorry t'lambat tgk berita ni...ok2 nnti lieya follow yerk...wah..makin byk la join contest lps ni kan....good luck tau!! bila plak ieyna nak buat contest sndri...hehehehe.....

shahida® said...

mak ai ade blog baru..jap jap nk follow

chugie said...

senang kan bila ade blog khas tuk join contest ni.. saya pun ada jugak! jom2 berfollow2 wing..

chugie said...

p/s: jangan lupe join GA saya k..

Uda said...

uda pun dah buat blog utk kontes dan giveaway..