About

Tuesday, May 25, 2010

.: MoDeL BiLik MaNdi & TaMaN meNan :.

hehehe..
suka suki je bagi tajuk..
ye ye..ada kaitan..

my arif posing @ bilik mandi & taman mainan..
on sunday..g bkt jalil lagi..antor brg lagi..
kali ni mak njang arif @ kakak mama ikut sama..

saja nak tengok rumah, tak pernah sampai lagi..
lagipun next week, time mama pindah
kakak tak dapat tolong menolong
sebab...........

kakak balik kampung..KEDAAAHHH!
bestnye..!
mama gak cam lama tak balik kedah ni..huhu..

so, just to tempek model cilik yang sama beraksi..
layan.... =P

p/s asyik n3 pasal si kecik ni je this week eh..hehe..takpe kenangan tuk my arif nanti jugak ni..kan arif kan .. ^_^

..amboi lendoh tul pempers nye..hehe..
..ewaaah cekci abesss.. =P
... tenung mama eh ayep..jgn la marah mama, mama suka2 je snap gambo..hehe..

..ni kt playground area umah..depan umah jer..sebelum balik, singgah sat..
belakang tu lah anak mak njang ayep a.k.a sepupu ayep..abang amzar..
..serius je abang amzar ni..beza setahun ngn ayep.. ^_^

time nak balik, meraung amzar takmo balik..hahaha..budak2 mmg suka lepak lama2 kt tmpt ni...tapi ayep cool jer..redha time nak balik..hehe..


38 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

hahaha...suit jek ayep ni...terbaik punya posing la...

♥Azie♥ said...

model bilik air yg cute

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Comei lah Model bilik mandi nih..
Pandai Ayep posing.. :)

Mama Hanim said...

huhu... posing baik punya..cekci habis ya ayep..hehe2..

Fieza79 said...

model bilik mandi tuu...uishh seksi ayep...redha je ayep di snap2
rasa geli hati n enjoy je nengok dia eina...hehe

♥mamaQASrina♥ said...

a'ahla..mmg cekci abes dak ayepp neh..cantikla tu kasut dier..hihihi

~Siti Hajar~ said...

model pampers londeh yer...hehehe...apa la mama ni, malu ayep taw..

sepupu ayep beza sethn tp nmpk sebaya je, muka pun cam nak sama..

Putra Mama said...

dlm bilik mandi pon smpt posing.. leh jd model nih.. ;p

mamalieyna said...

iZaN-aNn:
haha..terbaik punya posing! ^_^

mamalieyna said...

azie:
hehe...kiut eh..maceeh..^_^

mamalieyna said...

Lily:
haha..dipaksa posing oleh mama =P

mamalieyna said...

Mama Hanim:
cekci kecik2 takpe..mama kata.. =P

mamalieyna said...

Fieza:
hehe..seb baik auntie enjoy, takde la segan ayep nak interprame lagi dan lagi..hehe..

mamalieyna said...

mamaQasrina:
kenangan seksi..=P..
kasut tu comel eh..maceeh..

mamalieyna said...

~siti hajar~
haha//naseb la badan, jd anak mama ni..=P

*tu la, sepupu arif ni, ketinggian sama jer, tp aktif mmg berganda dr arif la..huhu..

mamalieyna said...

Putra Mama:
mama punya kerja. memang...suka snap2.. =P

UmiDAnisH said...

ala cutenyer ayep jd model pakaian mandi..hihihi

zue @ annaleeya said...

mak aihh... cekcinye ayep!!! tergoda aunty... auwwww!!!! hehehe!!!

shantik ayep pakai kasut baru tuh yer...

mamalieyna said...

Umidanish:
bukan pakaian mandi, model tak berpakaian..ahaks.. =P

mamalieyna said...

zue:
hehehe..saje nak goda auntie.. =P

*comel kan, nak suh mama belikan lagi lah, kaler lain2 lak..hehe..

fabulous.farah said...

hehe..gud boy la ayep..dengar ckp mama=p

mamamiera said...

oii kwn~~
muahhh kat ayep.. hehee..
meh cni lg sorang zai nk pelok ciom neh..
rindu bebeno i kat u taw..
ntah tetibe je on blog je hokeh plak..
ko org ke 2 zai terjah..
ni x taw lah esok2 block balik idak lah zai ketahuan.. sementara okeh ni, zai pi terjah umah mmber2 yg lamo mkcik xsinggah.. wink.. ;)

[-suziey-] said...

hiks..mcm aQeel je..melendot pampers..ekkek:p xpe tepek byk2 gbr bdk comel ni pn xpe..i likee..hehhe..

hmmm arif xtau lagi nk melepak lama2 kot.tunggu dia tau nnti jenuh nk pksa bw balik mcm aQeel gk..hahaha

chugie said...

alahai.. comelnye die!

kurus rupenye si arif ni ye.. tang pewut tu jek bam2 heheh..

same lah cam fatinku.. bila bukak baju baru nampak kurusnye.. tp perut ttp muncit!

SuZiE said...

auwww... cekcinye arif... :) tergoda tau!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

comel betul arip yg dia tenung kamera tuh..eheheh

leh landing tido la if camtu kat bilik ayaq ya aripp..eheh

Ena said...

alolo.. comeinyer ayep tenyummmmmmm... siap ala2 bercekak pinggang gituw kat lam bilik air tu..hehehhe..
kat lam bilik air pun blh kan ayep!!.. :)

huhu.. dha lamer tak bawa anak2 p playground.. cian dorang.. apa nak buat abah dorg yg bz sokmo.. sob sob sob..

Sue said...

ayep...hepppp!!!! cekcinyeeeeeeeeee

maszmadi said...

ooo seksinyer model blik mandi nie.. hikhikhik tomei

mek da ©™ said...

hikhikkk..wow seksi la ayep..tergoda anak dara nati..eeeeeee

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

haha..terbaik punya posing..so cute lah si arif ni..

Ayu Hussien said...

model pampers ke.... wah ni mesti byk dpt royalti ni. hihiiii

Dekya pun klau g playground suka main kuda mcm tu..

Nadiah Sidek said...

seksinya model bilik mandi tu! hehe..

Izan Ishak said...

woot..wooot...model cilik bilik air yg cekci abisss!

nieda said...

comel model kenit ni..

Uda said...

woww.. posing seksi meksi dr ayep..dlm bilik air lagik..

Nia said...

tu pampers londeh sebab main air kot..hehe..

~~*Lady Salwa*~~ said...

oit, cekcinya dak kecik ni...

kak Eina, sal balik kedah minggu ni... yehaaa... jgn jelas arrr...