About

Thursday, May 6, 2010

.: GeLanG muTiaRa AsLi dr SaBah kiNi miLikku :.

Hikhik..tajuk skema giler.. ^_^
Mama so happy today..
Eh dari semalam sebenarnya!

Disamping si arif yang kembali sihat walafiat dengan pantasnya
(berusaha cara moden & traditional..)
Alhamdulillah cepat menunjukkan kesan positif
Dalam tempoh sehari jer..
Arif kembali aktif.. !

Kuat makan, pantang nampak makanan jer..nyumnyum..mulutnya..
Menyusu dan ok, no more muntah2..alhamdulillah..
Hari ni last mandikan dia dengan air ubat pemberian Ustaz..
Harapnya, Arif akan terus ceria! ^_^

Disamping kegembiraan tu
Mama juga happy sebab…………

GELANG MUTIARA ASLI dari Sabah
Sudah di pergelangan tangan mama sekarang!
Yeaaa.. !!

Thanks to MAMACIRA sebab anjurkan teka teki (dpt no 2. Sptmana n3 di sini..)
Yang membolehkan mama memiliki Gelang Mutiara Asli ni
I’m so sooo happy tau! ^_^

Tak dapat g Sabah, dpt cenderahati dr Sabah pun jadilah!
tadaaaaa.....! cantik tak..? ^_^


..today g kije dah pakai pun.. ^_^

34 comments:

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

tahniah...cantek gelang tu...kiter pun ada warna hijau hubby kiim dgn kawannyer dari sabah bah...hu...hu...leh join lagik ek

mamalieyna said...

Anje:
tu aa main teka2 je leh dpt adiah! best ^_^

nza said...

cantik tu....tringin nk g sabah lg...rasa xpuas brshooping kt bazar philiphino tu.......

Aida Alias said...

boleh melaram sakan!!.. hiihi

mamalieyna said...

nza:
saya taktau bila nak jejak ke sana kak, dpt ole2 camni, rasa best jer..hehe..

mamalieyna said...

Aida:
hehe..dpt free best la kak! ^_^

ita cutevirus said...

gelang mutiara sabah memang cantik...
eina, ada award tau utk eina... meh datang amek..

mamalieyna said...

ita:
cantik kan..^_^..dpt free pulak, best tu!

*oh ye ke..nnti eina singgah ambik (byk no tersimpan tak publish2 awrd2 ni..huhu..)

mamalieyna said...

Kak Aida:
kaaaak..nape kt blog akak tokleh nak comment eh, bila click, lain yg kuar..dah tu takde chatbox lak, tokleh nak potpet..huhu..

Fieza79 said...

cantek...urmm yg plg best dpt free
teka je leh dpt adiah..huhu nak gak..~

Ain said...

tahniah....

tiba2 teringat kat gelang mutiara yang adik ipar ain hadiahkan....

dari sabah jugak tapi dah putus....

huhuhu....

mamalieyna said...

Fieza:
tu la pasal..teka2 betul dpt adiah! best! ^_^

fabulous.farah said...

comei2..merah putih memang nampak menyerlah

mamalieyna said...

Ain:
ye ke..sambung la balik..leh pakai! cantikkan mutiara dia!

mamalieyna said...

fabulous.farah:
tu la, akak sukeee...! ^_^

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah...

Gelang tu mmg cantik..
Bautan dr sabah Bah.. :)

mamalieyna said...

Lily:
yee..cantik..Lily mesti ada koleksi ni kan..orang Sabah bah..hehe..

mamalieyna said...

Cery:
thanks sudi singgah sini ^_^

[-suziey-] said...

alhamdulillah arif dh ok :) tmbah plak mama dia dpt gelang mutiara asli gitu..lg la berbunga keriangan:D

Siti said...

wau..berkelip2 tu...hehe....cantik la..

Nad a.k.a MamaZakwan said...

wah mamalieyna, hari yg sungguh gembira! :)

zue @ annaleeya said...

cantek gelang tuh.... ori dari sabah lagi....

ari nih ramai kwn2 wat entry pasal adiah kan??? rzki tuh....

momguess said...

cantik gelang tu sbb ada melah2 lorrrr
alhamdulilah arif dh occay

Nor Aishah said...

cantiklah gelang tu.. indah je ditanggan..

~Siti Hajar~ said...

cantiknyer gelang mutiara tu...warna merah lagi..my peberet kaler...

sy pun ada gelang mutiara cam ni, tp byk yg dah putus & rosak...Dalia pun ada tp ms g kenduri ada org ambik, entah sapa org tu? huhuhu...xde rezeki..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

alhamdulillah..arip makin ok..:-)

besnye..tapi kita mmg jarang pakai aksesori..hehhe

canti mek na..seswai ngan ang...:-)

Alimaz-Kembara Terasing said...

waaa cantik....

chugie said...

wah.. rezeki betul lah!

alhamdulillah, arif dah sihat ye.. pasni makin lasak lah die ye..

nieda said...

mestilah cantik

shahida® said...

akak menang bestnya tahniah eh

haslina said...

tahniah..tahniah.. leh bergaya lagi dengan baju warna merah kan...
:)

ct rahani said...

cantik.. gelang mutiara dr sabah mmg cantik2..

~~*Lady Salwa*~~ said...

oo, dah dapat ye. kenapa sal tak dapat lagi nih??? hehe

hazlina said...

syokknye dpt gelang free..nway sgt cantikla..