About

Tuesday, May 25, 2010

.: GaYa aPa Ni naK oooiii.. :.

layan gampo special pose dari arif..
sekarang ni dia kerap buat pose camni..

selalu tu mama asyik lupa je nak snap..
tapi ni ter'snap' oleh si abah dengan HP nye..
1 piccas je..



agak2 nape la dia syok sangat wat gini eh..
lebih happy lagi dia bila mama buat 'caakk' kat dia dari bwh tuuu..
huhu..anak2..macam2 hal la..
pepun..janji happy!
yes..always happy!


34 comments:

ezan said...

ezan rasa budak2 age ayep ni ni memang suka menogeng2 camni la.. hahahaha... ada je gaya nk tarik perhatian kita tau.. hehehe..

Siti said...

Eina: sama ngan jannah ni...suka buat cam ayep tu..ksg2 siti marah sebab risau la..takut jer patah leher tu kang..sebab jannah kdg dia suka pusing bdn dia tu...huhu

NOORWAHIDAH MOHD RIDZUAN said...

ayep..ayep..eh, tapi rsanya suma bebudak suka tonggeng mcm tu la..Sbb kan, ank kita pun sama.nak-nak plak msa dia setahun lebih dulu.ari-ari tonggeng mcm tu.he..he..

hajarus said...

betul2 special ayep posing ni mamalieyna... hehehe...

Me_Lina said...

hehehhehe cute jer.... budak2 mmg suka buat mcmney... nak amik perhatian kita... ehehhehe

Zaidah said...

ayep...tengok momok ker tengok mama...mama nyer kaki jejak kat bumi tak...hehehe...bebudak memang suka buat macam nie...saje diorang nak main ngan ibunyer...:)

norihan said...

yelah iena...anak saya pun sama jugak,suke buat mcm tu...pastu kita cak2 dia kat bawah seronok sangat...agaknye budak2 sekarang lebih advanture sikit...

LiLy @ MumMyQiStInA said...
This comment has been removed by the author.
LiLy @ MumMyQiStInA said...

Klu ikut kita kan eina..budak2 slalu wat cam tu..konon2nyer tgk adik..haha..maybe Ayep nk adik tu.. :)

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

huhuhu...fiil si ayep ngan irfan anak aku tu sama jek...suka nengok momok cam gini..heheh

Noreen said...

bak kata org2 tua ayep tngk adik jauh lagi ke dh dekat huhuhu...
tp riza pn suka tonggeng2 cme sejak dua nie dh lupa nak wt.....

~Siti Hajar~ said...

sempoi btl ayep posing tu, dia nak wat gaya lain dr yg lain la tu...

hahaha...lucu la ayep nih..

Izan Ishak said...

hi eina...
hehe...ada2 je ayep nih. mesti dia rasa best buat camtu kn...! janji jgn tergolek ke depan sudah...hehehe

~aSHa~ said...

ahahahah
cute je aunty tgk..

nak kata baru nak berjalan...tapi dah berjalan...dulu anak sy nak mula2 berjalan suka nonggeng gini la..sbb nak bangun...eheheh sweet kan

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kah kah kah..geget bontot tu kang..geram auntie!

~~*Lady Salwa*~~ said...

faris dulu masa sebelum boleh berjalan suka la wat camni... hehe

memang pun, kalau kita acah dia ketawa mengekek2...

macam2 la budak2 nih... hehe

Ena said...

ekekekekeke..

memg kan eina, bebudak besor nie memg suke wat aksi pelik2 cenggini..

kdg kite pulak yg susah hati.. sbb mcm2 & kdg rase lom sampai waktu nye lagi dorg nie nak buat camtu dan camni.. heheh

selagi k tak kisah la kan ayep!.. leh geng ngan abg irfan la camtu.. heheh :)

[-suziey-] said...

hahahahhah aQeel pn suka beno buat cenggitu..ekeke:p

dalila said...

mmg baby suka sgt buat tonggeng camtu kn.. diorg ni suker buat sesuatu yg lain dari rutin...baru mencabar

zue @ annaleeya said...

bdk2 mmg gini eina... airel pon suke sgt wat gini.. kita bkn ape, takut tertonggeng jerk...

nieda said...

steady ajer arif wat aksi tu, kalau aunty wat dh lama patah pinggang..hahah

UmiDAnisH said...

hahha, budak bijak macam tu la dia.. macam2 gelagat dia tunjuk kat kita yg dia da terre..pandai ayep ni

Aida Alias said...

teringat rumaisha dulu.. camni la gaya dia.. suka nonggeng hahaa.. kita ni takut dia terbalik pulak bila dia wat camtu

Nurshahfamily said...

nur ingatkan irfan je... hehehe... kengkadang tu menyondol2 org lagi time nk tido... pas buat mesti ketawa... ade2 je budak2 ni kan

wan sujaihah said...

uik...sekali unti sondol..baru tau..heheh

mek da ©™ said...

kahkahhaaaaaaa............gelak mak cik tgkkk :)))))

chugie said...

ahahaha.. sama perangai ngn fatin ni.. nape ek budak2 ni buat camtu?? best sangat ke ape?? heheheh:D

nza said...

latihan nk jd athlet tu...

fabulous.farah said...

hahaha..pose ape ni ayep??

Mama Hanim said...

ayep mmg terrer bak posing..hehe2..

mamamiera said...

heqal pon la ni wat gaya cam gini.. sebijik.. dia nk kite intai dia dr celah kangkang dia.. tol x..?

tinie & thahir said...

comel nya posing kat bilik air tu..;-)

Nadiah Sidek said...

mcm2 gaya ye :D

ann @ hatiberbunga said...

hik!hik!hik! comelnya intai celah kangkang tu. :P