About

Friday, May 7, 2010

“BABY WITH SOOTHER OR FEEDING BOTTLE"


Neno..Neno..Neno
Laluan tuk contest lagi..la..la..la...la..
Mama dalam mood contest ni..
Sila bagi laluan..hikhik..

Contest bertajuk “BABY WITH SOOTHER OR FEEDING BOTTLE” dianjurkan oleh N.A.I (baru je nak mengenali ni..hehe..ok la kan, tambah kenalan lagi sorang! )

Syarat-syaratnya, nak tau lebih lanjut..sila terjah sini..
Contest berlangsung dari 5.5.10 sampai 6.6.10..lama ni..still ada kesempatan tuk menjoinkan diri..jom..^_^

So, pic yang mama pertaruhkan adalah ini…. (susah nak cari gambo berbottle ni, ini jer ada, hopefully ok ye puan penganjur.. ^_^)

Tadaa…letak 2 keping la, 2 dibolehkan ^_^




Nama Anak : Muhammad Arif Haidar b. Azrul Hisyam
Umur Anak : 1 tahun 1 bulan 21 hari
Email :
lieyna_hamid@yahoo.com.sg


Disyaratkan untuk mengetag kawan-kawan, so jadinya mama tag………..
1) Siti
2) Anje
3) Lily


Lagi…herm…to sume kawan2 lah, sape2 yang ghajin nak join, silalah..kasi meriah ini contest! ^_^

To puan penganjur, N.A.I..harap memenuhi syarat ok.

All the best to my Arif!


22 comments:

iem said...

good luck ayip

~~*Lady Salwa*~~ said...

Alolo, gambar no 2 tu memang cumel... hehe

good luck to ayep... hehe

[-suziey-] said...

waa contest plus tag ni..ekeek:p
good luck..comel!

Siti said...

mak aii..rambut ayep.....comei jerk

uik..ni boleh alri ker tak nih....kena mabik gak yer..hahah..jap nanti cari gambar wafi yg isap puting..ada ker tak yer...jannah n batrisya dah tak isap susu, wafi lak klu ngan ct dia isap nenen..hahaha

ann @ hatiberbunga said...

aiyok! camner leh comel sangat si arif ni? hish. rasa cam nk geget. leh ke, mama? hehe..

N.A.I said...

Wokey mama Arif, cukup syarat..tq

mummy_ayu said...

wah..mcm best..nak join gak nanti la..apa pun good luck arif!!

ImanRifqi08 said...

good luck Arif...:-)

maszmadi said...

hikhik ayep cam model btol susu la.. cumel..

gudlack yerk..
cam nak kn joint gak jerk..

~Siti Hajar~ said...

qhajin benor mama ayep ni kan? moga murah rezeki dlm contest kali ni...

hjr pnh tgk ayep berbotol cucu dlm kereta, dia isap botol mickey wana biru, gmbr tu pun cantek rasanya..

NOORWAHIDAH MOHD RIDZUAN said...

ha..ha.ha.. sejak 2 menjak ni ambulans slalu singgah kat blog ni ye... :D

chugie said...

good luck!! pergh.. dasat tul rambut arif tu ye!

chugie said...

good luck!! pergh.. dasat tul rambut arif tu ye!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Good Luck Comel..

Lily pon kena TAG yer..Ok2..Thx..nnt kita buat...

Hari ni sgt2 BZ..x sempat jengah blog kenkawan lg.. :)

Ena said...

so sweet!!!..

gd luck ye eina..

mudah2an ade rezeki dak encem ayep tu.. heheh

unlisted_one said...

sgt comelnya! good luck dear!

Aida Alias said...

huii gambar mahal ni.. rambut otomen.. gud luck arif..

LYaFRINA said...

so cute.. gud luck

Nurshahfamily said...

good luck ayip hehehe suke tengok rambut dia terpacak hehehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

gud luck
selamat hari ibu..:-)

E.L.I.Z.A said...

gud luck! cute giler muka ayep..style rambut pun ada kelasssss gitew =)

haslina said...

selamat selamat...