About

Wednesday, April 14, 2010

.: sUka BeRtuKar Duka :.

Herm…pagi2 tadi mama happy sesangat kan ..
Sebab blog dijelajah En Ben..
Pastu sekejap tu..bertukar duka pulak ..
Bila dapat berita Aqish yg cumel anaknya mama_aqish@ Anje tu..
Ditahan wad semula..

Anje pun dah buat n3 pasal Aqish kena tahan wad tu..
Kat sini..
Semalam katanya bos anje, aqish boleh kuar wad hari ni..
Dan Ibu pengasuh Arif pulak bagitau Aqish akan dihantar utk Ibu jaga mulai esok..
Sepertimana sebelum ni, anje pernah bgtau kt n3 ni
Pasal nak antar aqish dari Nursery ke rumah Ibu Pengasuh Arif..

So, baru nak mula hantar esok la patutnya..
Sekali datang opis pagi ni..
Lain pulak citer nya..
Aqish kena tahan wad lagi sebab demamnya still ada..
Sedih kan..

Harapnya Aqish makin sihat walafiat lepas ni ok!
No more demam2..!
Pasti ramai yang mendoakan Aqish supaya cepat sihat kan..
Cepat sihat ye sayang..!

Nak tengok Aqish yg ceria camni...!


28 comments:

norihan said...

Iena...walaupun saya tak kenal anje tapi saya ada singgah blog dia...sama2 lah kita doakan agar aqish sihat sediakala...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tula..sian kan
sure anje risau tu..aduih ibu mana tak risau kan kan kan..

moga aqish cpt sembuh..

chugie said...

alahai..siannye die. saya x kenal anje, tp dpt rasa kerisaunnye.. moga aqish cepat sembuh..

fabulous.farah said...

ouh..kesianye..semoga die cepat sembuh..bahaya kan musim sekarang demam2 ni

mamalieyna said...

norihan:
thanks.itu la bab2 anak demam ni mmg merisaukan, tmbh pulak demam tak baik2 ni..huhu..

mamalieyna said...

rose:
itu la, mesti anje tgh susah hati skrg ni, dh lama anaknya warded!

harapnya gitulah cepat baik!

mamalieyna said...

chugie:
thanks..mmg merisaukan..!huhu..

mamalieyna said...

fabulous.farah:
memang kan farah, akak mmg tkt if anak demam, tmbh2 berlarutan gini..harapnya takde yg serius!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Mmg kesian kan..
Ada baca gak td n3 kat
blog mamaAqish..
Sama2lah kita berdoa..
moga Aqish cepat sembuh!!

Mama Hanim said...

semoga dia cepat sembuh.. mmg kesian tgk si kecil demam kan..

mamalieyna said...

Lily:
itu la sgt tkt bab2 anak demam tak kebah2 ni..

lily tautak..kt opis eina ni, sorang tak dtg kije hari ni sbb semalam dia g melawat tunangnya yg kemudiannya disahkan positif H1N1..takutkan..huhu..hrpnya takde pape lah!

mamalieyna said...

Mama Hanim:
itu la..if berlarutan, tak baik2 tu yg merisaukan..!

mamamiera said...

tulah ina..
zai benonye followup aqish dgn anje dr ari khamis lepas.. smlm anje kabo mungkin nk admit kat tpt lain. kat spital PANTAI bangsar.. sbb kat spital putri tu servis cam x baguih..
ape2pon kite ramai2 doakan aqish cpt sembuh.. amin..

[-suziey-] said...

tula kesian aqish kan..smga aqish cpt la sembuh..

mamalieyna said...

mamamiera:
oh ye ke..susah jgk kan, bila dh admitted situ nk tukar tmpt lain..herm..apa2pun hrpnya aqish akan makin sihat la hari ni, kesian kan..

mamalieyna said...

suziey:
ye la suziey, mesti anje tu susah hati sgt!

Ena said...

Tu la kan eina.. cian kat aqish tu.. x baik2 lagi demamnyer..
moge aqish cepat baik la ye!

mamalieyna said...

Ena:
harapnya camtu lah..kesian kan!

Sue said...

kesian kalau budak2 demam. kita yg tak larat pun terpaksa gagahkan diri jugak. da la musim panas skang ni.... kejap2 cek badan anak nak rasa panas ke biasa ke.. risau!

hope aqish cepat la sihat hendaknya...

mamalieyna said...

Sue:
itu la kan, musim camni yg menambhkan sebab utk anak demam tak kebah2..huhu..riso..hope camtu la, cepat la baik hendaknya!

~Siti Hajar~ said...

Sy ada tgk kat blog zai jgk..kesian kan?
Smga Aqish cepat sembuh..

LYaFRINA said...

MOGA CPT2 SEMBUH

nieda said...

get well soon

ct rahani said...

semoga aqish sihat spt sediakala.. sedihkn kak bila tgk bdk2 kecik nih sakit.. ermm..

mamalieyna said...

~siti hajar~
itu la..harapnya aqish cepat baik la..

mamalieyna said...

Lyafrina:
hopefully! amin..

mamalieyna said...

nieda:
thanks mendoakan!

mamalieyna said...

ct rahani:
memang sedih, apatah lg makayah nye..huhu..