About

Wednesday, April 28, 2010

.: SuaTu keTika duLu.. :.

malam tadi dok godek2 my lappy..
sesaja view pic2 lama..
suka2..padahal bwk balik nota tuk attend training ari ni..
tapi hehe..elok je dok dlm beg, tak bwk kuar pun..
haih..mama..mama..

dalam dok godek2 tu..
terasa nak abadikan lah kat sini..
sedikit sekeping dua pic kenangan tu..

kenangan pertunangan mama pada 22122007..

layan pic jerlah eh..
stori sket disebalik piccas2 tersebut..


ingat malam tadi nak buat la n3 tuk di 'auto publishkan' selama mama training 3 hari ni..
tapi hampeh..broadband en celcom tu..ngengada betul!
tokleh connect...mmg hampeh..!
bukan selalu pun guna..
bayar bulan2 tetap bayar sama jer..
sekali nak menggunakan ia, jd cenggitu pulak!
terus mood nak ber'n3' ilang!


puas gak dok menerai dekat 10 kali ada..
tak berhasil! last2 terus off lappy!
just save piccas je, smpt la buat new n3 pagi ni b4 start training..



huhu...pnjg lak membebel..training kul 9 ni, habis kul 5!..hukhuk..


..kucupan dari bakal mertua kepada bakal menantu setelah sesi sarungan cincin...hikhik...


..cincin merisik + cincin bertunang..sempoi jer..!

..tak jelas lak pic ni..huhu..hantaran dari mama to abah..19 dulang!



..hantaran dari abah to mama...17 dulang!


apa motif tempek salah 1 jenis hantaran ni ?..kasut + handbag!
sebabnye..
kasut tu dah lunyai mama pakai..
tapi handbag tu..
elok jer..lum pernah pakai lagi..
camno?..
sebab small jer handbag tu..
tak best nak bwk berjalan..
sian die..mahal2 orang kasi, elok jer tersimpan..
balik kang kena cari balik ni..hehe..

dah tu jer la kot..
next n3..if ada kesempatan lagi..mau standby for training ni..
huhu...malangnya..mama lupa nak bwk gula2..alolo...!
p/s takde idea nak mengupdate, tu pasal tempek2 piccas lama..haha.. boleh la.. ^_^

24 comments:

mamaaerish : said...

sgt2 sweet... i lioke... (",)

Sue said...

perghhh penuh rumah dgn dulang2 hantaran!! hehe

teringat pulak gambar tunang dulu2.. mana tah simpan. adehhh

shahida® said...

wah tunang dh mcm nikah..grand gituuu..terasa nk tepek jgk laaaaaa..hahhhahahaha..

mamamiera said...

tngok2 picca2 kamu nih teringat pule kenangan time zai tunang dulu juge.. ;)
best sgt bile dah jd tunangan.. rase nak patah balik time tu je ... ;p

LYaFRINA said...

waa... kenangan.. tiba2 teringat jugak.. rindukn time tu.. tp msa trus ke depan.. y ada..kenangan jer..

[-suziey-] said...

hehhe imbas kenangan..waa bgs ek dh lunyai pakai..kt pnya kasut hantaran mane tah..hahhaha..dh lunyai gk kot;D

Siti said...

cantik hantaran tu..syokkan dpt imbas kenangan lama. :)

Ieda Al-Habsyi said...

fuyoooo!!! 17 dulang tuh! hehehhe :)

haslina said...

berdulang2 gitu...oh sungguh kenangan nyer kan...

hazlina said...

soooooooo sweet,teringat pulak kenangan kita dulu..hehehe!!!moga bahagia hingga ke anak cucu dear!!
tag mamalieyna kita x semapt buat lagi,nanti free2 kite buat ye..:)

♥Azie♥ said...

wa...mengimbau kenangan yg lalu..klu teringat balik senyum sendiri kan..rasa macam nak patah balik..

Aida Alias said...

hehe bestnya.. ada lagi simpan ye gambar tu.. eh tp belum lama la.. thn 2007

nza said...

kira flash back la nie....so sweet...

zue @ annaleeya said...

teringat plak time mudo2 dlu .... ahaksss....

mak aihh.... 19 dulang tuh!!!! hantaran tunang mcm nikah jerk...

ct rahani said...

mak aih kak byknya hantaran tunang.. nikah pun byk ke.. hehe..

cantik kaler ijau.. i likeee it.. :p

Mama.Cira said...

wah.. bertunang cam dah nikah kendurinya...
tapi design kotak hantaran tu sebijik macam hantaran aku dulu..
ko hijau.. aku kuning..

hajarus said...

best plak sekali sekala imbau kenangan2 manis camnikan kak... sambil baca n3 k.lieyna sambil teringat waktu2 hajar tunang dulu... lalala...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Wow..byknyer hantaran mama.. :)

Ena said...

Manyakkkk nyer barang hantaran tu.. meriah tul tengok!>. color ijau lak tu.. lg nampak cantekk.. heheh

ena nyer bawang hantaran same la seme dah lunyai.. hbeg ade lagi tp tak pakai dah.. huhu..
sejadah & telekung masih gune sampai la nie.. heheh..

Mama Hanim said...

fuyoo..meriah btul ye.. best2..
tingat gak kenangan lalu nih.. rasa mcm kembali muda 5-6 thn lah..hehe..

Ismaliana Bt Sulaiman said...

wahh...byknyer hantaran sampai 17 berbalas 19 dulang....meriah..:)!! sweet memory....

unlisted_one said...

hehe,..saya tak bertunang dulu,..eh, kira bertunang kejap masa hari nikah tu. tunang pukul 11pg, nikah pukul 2 ptg.

Fieza79 said...

amboi..mengimbau kenangan lama...nmpak gren jerr...

rasa cm nk tepek gak kngan indah thn 2000 tu..huhuu lamer tuhh..

Ain said...

manyaknya hantaran.....

kami punya seploh pun tak sampai....