About

Thursday, April 22, 2010

.: saRapaN paGi ni di Taja oleH mamamya.. :.

morning!
masing2 dok tayang menu sarapan cekodok ni kan..
dari semalam lagi..
so, pagi ni mama nyer turn la pulok nak tayang..

bukan dapat cekodok je..
ada syarat2 lain..gapo dia..meh let's cek..

Syarat2nya :
kepada sesapa yang di tag,

1. sila copy gambar cekodok di bawah - sudah! ^_^


2. Sebutkan nama Penghantar Sarapan cokodok - my new frenz mamamya! :) thanks ya!

3. Bagi tahu kenapa cekodok pisang menjadi sarapan pilihan anda.....dah lama tak pekena cekodok pepagi ni, sesekali pekena sedap wooo..

4. Tag game ni hanya boleh di post kan pada waktu pagi sahaja.. 'before noon'
- yap...memenuhi syaratmu..pagi la ni..^_^

5. Last sekali,pass kan tag game ni kepada 4 rakan2 anda yang lain..
- haha..ramai dh dapat cekodok ni..tuk sapa2 lum dpt ni, silalah ambik ye..sila2 jgn malu, jgn sogan! hehe..

settle!

17 comments:

Mama Hanim said...

huhu..hr tu pn ada gak kwn yg send cekodok nih, tp blum balas daa..

x smpt nk makan lg..hehe..

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

kiter tak dapat lagik...hu...tak de sape sudi tujukan kat kiter

mamalieyna said...

Mama Hanim:
hikhik..tu la dok tangguh2 tkt basi kang! :p

mamalieyna said...

anje:
lorr ye ke,,nih kak eina tujukan la ni..byk noo nak sebut nama kan, tu yg general je sebut,,sila2..jemput2..hehe..

Ena said...

same la kite nyer sarapan cekodok pg nie.. heheh..

hazlina said...

sedpnye cekodok kalo dimkn pg2 ni kn..nak mik jugakla mamalieyna cekodok yg best bangat ni..:)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Nak cikit blh??.. :)

Ismaliana Bt Sulaiman said...

tq mamalieyna....:D siap tulis di taja tue..hehehehe..suka2!!

[-suziey-] said...

oooo tag game..hehe

haslina said...

lol...makan lagi sodap dari tengok2 jea cekodok tu...hikhik...

Siti said...

hahaha..kalau la betul2 dpt cekodok ni alangkah sedapnya...huhu

shahida® said...

ida hantu cekodok..beli singgit tak cukup..3 cucuk jek...kecik2..so beli 2 hinggit 6 cucuk.....buat sarapan..ptg sakit perut..amik ko..lalalallalalaaa

nza said...

musim kena tag la lagi nie...

nza said...
This comment has been removed by the author.
rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

dapnyee
nyam nyam

fabulous.farah said...

hahaha..macam2..tag cekodok pulak~

chugie said...

heheh.. ramai juga dh dpt tag ni ye..

cekodok pun boleh di buat tag kn?? bagui betui ler!