About

Wednesday, April 14, 2010

.: ruMah ni suDah dijeLajaH :.

hehe...
nak kasi senyuman paling manis..^_^
good morning everyone! ^_^

nape mama happy pepagi ni?

al-kisahnya..
rumah mama ni sudah dijelajah..
rumah niii...MAMALIEYNA's BLOG ni..
oleh En Ben Ashaari tuuu..
hehe..suka la mama! best! ^_^



moga2 dengan penjelajahannya tu, makin bertambah ramai kawan2 mama nanti..
seronok apa, dapat kongsi2 cerita, kongsi2 pendapat..
pasti lagi meriahhhh kan..^_^

so, kepada mama2, ibu2, mummy2..dan seangkatan dengannya..
meh ler kita tukar2 link..kasi tambah kawan2..okies! ^_^

seronok jadi orang pertama pagi ni EN BEN jelajah! hehe..
orait sambung kije jap! :)
sambil smile..hehe..




30 comments:

~Siti Hajar~ said...

Wah...tahniah..tahniah...

blog mama ayep dah diterjah En Ben, dpt bygkan mcmna mama ayep ni tersengih2 smbl bt kije tu..

YanaNuar said...

Waaahhh seronoknya...glemer la pasni yek gheee...pasti trafik pun bertambah2...cayalah..nak masuk jugak la contest tu hihi...

mamalieyna said...

~siti hajar~
hehe..ni pun still tersengih sorang2..seb baik jiran sebelah ni coti ari ni, kalo idak hehe..dh kata mama ni tak betul! hehe..

Ena said...

Eina,

sengih jangan tak sengih tau!.. hik hik hik..
Tahniah!!

mamalieyna said...

YanaNuar:
yess..mesti best! yg pntg bertmbh kenalan! let's join it!

mamalieyna said...

Ena:
hehe..mesti.. sampai petang kang! kui3x..

LYaFRINA said...

heheheh..lya dah sedor kelmarin..
apa2 pon.. gud luck...

enjoy...enjoy...enjoy.. n have fun!!

ezan said...

wah tahniah2.. bestnya.. sure lagi meriah blog ni lepas ni.. :)

Intan said...

Salam terjahan dr blog Ben :)

Tahniah and keep blogging!

Ieda Al-Habsyi said...

clap!! clap!! congratzz kak! pasni pasti truff naik mencanak, hehehe :) femes ariff tomei pasni, pasti ramai ibu2 berkenan ngan dia, hehehe :)

~~*Ummi AFD*~~ said...

wah, seronot la tu... pasni bertambah la kenalan ye...

keep it up, ok...

hajarus said...

waaaaaa.. tahniah2 k.lieyna... pasni bertambah2 ramai lg la mber2 blogger k.lieyna kan...

ita cutevirus said...

tahniah!! cayalah mama ayep ni...

haslina said...

semoga gitulah..ramai dan bertambah lagi kawan2 cyber ini...

[-suziey-] said...

waa dh dijelajah..ramai ler peminat nnti..hehe

Siti said...

tahniah, tadi puna da gak siti baca kat blog Ben. suka yer.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Wah..Tahniah!!
Bertambah ramailah kwn2 Ayep nnt nih.. :)

~UNai~ said...

camna nak bagi ben jelajah blog?

Nadiah Sidek said...

ramainya yg duk minta en.ben tu jelajah blog. sy ada gi jgk ke blog dia tapi tak jenguk lg entry jelajah blog ibu tu :)

fabulous.farah said...

huhuhu..tahniah~ semoga duit nuffnang mencanak2..hehe

chugie said...

wah..tahniah ye!~

Mama Hanim said...

wah2.. makin femes mamalieyna pasni.. tahniah2..

mamalieyna said...

Lyafrina:
hehe...enjoy eh! ^_^

mamalieyna said...

ezan:
harapnya gitulah..dn tuannya pun kenalah memeriahkan blog ni..hehe..

mamalieyna said...

Intan:
thanks...sudi singgah!

yes..keep blogging!

mamalieyna said...

ieda:
thanks...^_^
tapi still tokleh lawan blog eida tu..hehe..

shahida® said...

gud luck akakkuuu

ct rahani said...

wah makin femes la blog akak pasni.. hehe..

mamalieyna said...

shahida:
hehe..luck eh!

mamalieyna said...

ct rahani:
suka2 je ct..ada org nk jengah, ok la..kalo idak..yg sedia ada ni pun ok sudaa..^_^