About

Thursday, April 15, 2010

.: maMa yaNg cePat jeMu..huhu.. :.

walaweeeh... !!
mama ni..cepat tul boringnya datang!
boring apa?..

boring guna template la..

asyik2 bertukar je..!
yg sebelum ni guna tak sampai sebulan
dah tukar yg len lak!

haha...jangan la marah..
nak buat camner..
hobi mama gini..huhu..
tak dapek nak nolong!

ada je rasa tak kena & nak tukao..
al-maklum takde modal kuar pun kan..

apa salahnya..
yang ini simple jugak..
cuma susunan kurang menarik sbb banyak no..
piccas nak tempek2 kt sebelah ni..
huhu..

dah2x..stop bebel..
buat kije la..heheh!


28 comments:

Sue said...

ekekekeke... penin ekkk ayep. cian ayep. tak pe nnt ayep tolong kemas2 umah mama ni ekk.. ehehhehe

~Siti Hajar~ said...

cantik la rmh baru mama ayep ni, sy ni takut nak tukar rmh br, takut hilang semuanya & jadi huru-hara...huhuhu...sy xteror bab ni, tu rmh tu aje..

~~*Ummi AFD*~~ said...

wah, rumah baru lagi ye... rasa cam rumah lama lagi ok...

tapi yg ni pun boleh tahan la dan simple. tak la serabut sangat kan...

pagi2 dahh mengomen rumah orang lak...hehe

Siti said...

Eina: siti suka baju yang lama..lebih cooolll..baju ni.....buat mata siti jadi kecik...hehehhe..terang

ezan said...

mama ayep ni rajin la.. jeles aunty tgk tau.. tolong tukar template blog sarah skeali leh x? dah bosan la.. ehhehe...

EIJAM'S FAMILY said...

ukan boring ler mama lieyana.. yg sebenar yerk mamalieyna nie rajin menghias rumah..

mamalieyna said...

Sue:
hikhik..ayep tolong tengok jer, smbl geleng2 kepala..mama..mama...tak kije lain ke?! :p

mamalieyna said...

~siti hajar~
sonang je hajar, sempoi je..apa2 pun takkan ilang, maintain..^_^..eina ni tak reti nk buat tutorial..kalo nak tau gk, eina ajar gitu2 jerlah! hehe..

mamalieyna said...

Ummi AFD:
memang umah lama tu dh ok, tp cam suram semacam ni, ini cam moden sket! hikhik..bleh gitu..^_^

mamalieyna said...

Siti:
yg td buatkan mata siti kecik eh, ini dh tukau yg len lak, hope takyah kocikkan mata eh..huhu..sian siti..^_^

mamalieyna said...

ezan:
bleehhh..FOC lagi..ekeke..

mamalieyna said...

Eijam's Family:
hehe..rajin la sangat..hehe.taktau la pasai pa, bila view je template2 best, rasa teruja nk tukar lagi..mslh tul! :p

Nadiah Sidek said...

rajinnya tukar template. kite ni kata je nk tukar tp smpai skrg tak tertukar2 lg..haha..

mamalieyna said...

Nadiah:
suke tengok template yg mcm2 skrg ni..suka view pastu mulala terpikat nk tukar ..hehe..

Fieza79 said...

tukar template lagi...rajin mengemas blog ye mamalieyna...

As said...

rajin nyer..kami ni dah berkurun guna yg sama .. x sempat nak tukar...huhuhu....

Ena said...

cantekk la umah nie..
tp kan eina, setiap kali eina tukar.. semuanya cantik2.. ena jer tak tukar2.. nak tukar juge tp lom jumpe yg berkenan kat hati nie.. heheh

chugie said...

wah, tukar lg ke?? mak aih, rajin botul yo..

sy pun teringin gak nk tukar, tp memikirkan nanti ade widget2 yg auto delete, terusssssssss maleh! heheheh..

iem said...

mama yg tukar umah ayip yg penih yeh hehe..cantiklah umah nii..

nieda said...

rajin betul tukar rumah...janji happy blogging

mamamiera said...

xpe.. kitorang x kesah camne pon umah iena.. kitorang tetap terjah umah iena ni.. zai pon peninglah nak susun2 atur suma layout kat side bar.. baru ni tringin sgt nk guna 3 kolum. pehtu tngok cam serabut jer.. rase cam 2 kolum plak lg elok.. pening2.. hehee.. ayep pon pening eh mama asik tukar dinding umah.. ;p

fabulous.farah said...

hahahah..kak ieyna~

haip..bertukar~

naseb baek tukar rumah ni free. kalau bosan asyik nak bertukar-tukar rumah kat luar naya abah ayep=p

zue @ annaleeya said...

adoii... bkn ayep jerk pening nih... aunty pon pening gak.. mama ayep suke benor cat umah... fenin2... hehehe...

[-suziey-] said...

hahaaha tukar lg:p

shahida® said...

hahahahaah..terasa lakkk

shahida® said...

hahahahaah..terasa lakkk

nza said...

wahhhh......tukar lagi laaaa.cantik...rajin sungguh....

haslina said...

itulah kan...klu da semuanyer cantik..mesti sekali semua kita hendak...

:))