About

Sunday, April 4, 2010

.: biLa aYep boRinG :.

alahai..3 hari abah takde..
memang terasa sangat boringnya..
tambah2 ayep la..
biasa hari minggu gini, boleh la jenjalan g mana2..
ini abah takde..
mama..?..'
setakad bwk turun bawah jap beli ikan kat kedai
pastu naik balik..berkurung dalam umah jer..

sian ayep!..huhu..

n3 kali ni, tempek2 piccas ayep jerlah..
snap2 sbb mama pun sama boring..
so, snap jerlah..
piccas ayep yang keboringan..!
ada je akalnya bila boring..huhu..

layan.. ^_^

time ni sangat boring..arif memang suka camni..layan diri..fikiran melayang ke mana taktaulah!..
perasan mama snap gambo die.. ^_^
hangin sekejap..huhu..kejap je..marahkan mama tak kasi camera kt dia!
pandang atas lak..haish..tangan lagi 1 mana ayep?!..
smile sket... ^_^
ni pesen apa pulak?!..huhu..
main2 kaki kt dinding pulak..!
gosok2 mata!
pandang nengok tv sebenarnya ni...
fikir.."manala abah pergi ni..dah 3 hari tak nampak!"
haha..mama kasi dia main ni...boleh pulak dia masuk dok dalam tu..kreatif2x..huhu..

nak pusingkan tak pandai..dok jerlah ye..
..gini pun boleh...bijak2x..
...cak...aaaa!!! ..
..mama ni suka laa ambik gambo ayep! ..
camni pun buleh...huhu..ayep..ayep..sian..boring ye..esok abah balik la..

18 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Alahai..sian nyer tgk Ayep boring..
Huhuhu..
Mcm2 jelah yg dia buat..
Suh mama bg 'kwn' supaya Ayep x boring..ada kwn main.. :D

chugie said...

salam kenal mamalieyna..

b4 ni just nampak nama2 awk dlm blog teman2 je.. tp la ni,. baru de masa nk melangkah ke rumah awk..

nice! ayep pun nama anak buah saya gak.. nama betul die zarif azfar..

nieda said...

comellah arif duduk dlm tudung saji..siapa ajar ni???hehe

mamalieyna said...

Lily:
hahaha..cadangan yg baik..nnti proposed kt abah, abah setuju tak! ekeke...

mamalieyna said...

chugie:
ha'a ada perasan gak nama awak kt blog kengkawan, hehe..thanks drop by here! ^_^

ayep ni nama asalnya arif..lebih kurang jerlah ngn zarif tu kan..

mamalieyna said...

nieda"
sendiri la nieda, first time tengok dia masuk duk dlm tu, itu yg snap..mcm2..hehe..td lak, nak masuk dlm bakul baju..haish..makin pnjg akalnya!

Fariz Finie Family™ said...

comel nya ayip..
gigi pun dah banyak..
ilham baru tumbuh 1 jer..
huhuhu

mamalieyna said...

FarizFinieFamily:
thanks..
ayep ni gigi jer lebihm jln lum laeii..hehe..

Uda said...

aksi ayep dlm penyekop makanan tu memang kelakar dan comel.. mehh nak tolong pusing sikit..

fabulous.farah said...

hahaha...sian. abahnye kemana kak ieyna?

UmiDAnisH said...

huhu.. comelnya dia wlupun boring.. =)

mamalieyna said...

uda:
hehe..tolong ler..mama sibuk nk snap gambo, tak dan nk pusingkan..ahaks.. :p

mamalieyna said...

fabulous.farah:
abahnye outstation..ari ni balik ler.. ^_^

mamalieyna said...

umidanish:
ghehe...maceeh..!

zue @ annaleeya said...

hehehe... mcm2 stail... nih kira mmg boring tahap gaban nih...

mamalieyna said...

zue :
tu la kak, seb baik dia tak bertukar jd gaban..hikhik..

hajarus said...

arif dah tukar name ek... ayep.. hehehe...

sian ayep boring ekkkk... tambah encem la ayep ni hajar tengok...

mamalieyna said...

hajarus:
takde la tukar, cuma panggilan baru masa kt kg dulu..arif jd ayep pulaks..hehe..