About

Wednesday, March 24, 2010

.: waaaaaaaah rinduuuuuuuuuuuunye! :.

salam sumenya...
mak aih..6 hari tak ngepos n3 sama jalan2 umah kengkawan..
rasa serba tak kena dibueknya!
^_^

mama dah sampai PJ, Selangor ni..kul 10pm td..
esok still cuti..tp ada checkup dak arif tuk 1year!
huhu...rindu sgt2 kat blog ni dan blog kengkawan..

tapi apakan daya..
walaupun cik lappy sama en broadband ikut sama balik kampung..
tapi...huuuiii aktiviti penuh..langsung takde masa terluang!

al-maklum sesekali balik kampung kan..

n3 simple je ni, esok2 ada masa online lagi.
seharusnya! hehe..

pada kengkawan yang bertanya dan tertanya2 tu..
harap maklum ye..mama kat johor,balik kg sepanjang 6 hari yang lalu..

best woo balik kampung! ^_^

orait..kalau kudrat mata mengizinkan nak jenjalan umah kengkawan ler pasni..
kalo idak, esok2 la nampaknya..!
salam rindu buat sumeee...rindu sgt2! hikhik..

28 comments:

fabulous.farah said...

rindu dak arif~~~~

♥Azie♥ said...

cepat post n3 balik kg..

Nadiah Sidek said...

cepat2 post entry baru tau! hehe..

mamamiera said...
This comment has been removed by the author.
mamamiera said...

cuti sakan hah..
coti raya p0n x lame gini..
mokcik rindu beno dgn celoteh kamu..
pasal bujang kamu..
cpt2 update crite di kampong..
hah makcik p0n x sabau nak tahu berat tggi arif.. adakah same dgn kekandanye @ lebih semangat drnya..

nza said...

dh balik ye..alhamdulillah semuanya selamat....

ita cutevirus said...

mamalieyna,

fuuuhh... lamenyer balik johor.. ni betul² bercuti namenyer..ahahahahha... nanti apdet pasal johor.. & paling penting.. the foodssssssssssssssss ok.. sebab kat johor banyak makanan yang mabeless....

wan sujaihah said...

patutlah lah..tungu2 bila akak update blog...balik kpg uper nyer...

org kpg sihat?

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

miss u tooo....XoXoXo! :-)

~~*Ummi AFD*~~ said...

kiter pun rindu ngan celoteh kak Eina... lama tak berupdate...

cepat2 la post cerita terkini... hehe

LYaFRINA said...

welkem back

♥mamaQASrina♥ said...

rindu jugak weihhh..
welkam back babe!~

~UNai~ said...

yeeeeeeeHaaaaaaaa!!!!
mamalieyna dah balik!!!!

fuh!!lega rasanya! ingat demam!! rupanya2 balik kg!! :-)

hepi berblogging back!! :-)

~aSHa~ said...

salam rindu jugak...

wah lama tul balik kg...cekgu ke?

♥ etieyerywan ♥ said...

mmg pelik sngt kalo tak da entry from mamalieyna ni..hehhhe.. jehjeh

ezan said...

yaeh mama dah balik. cepat2 update.. rindu budak ensem arif tu.. :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Rindduuu kat Dak Arif!!

Kena cocok lah Ari nih..ngeeee.. :)

Alimaz-Kembara Terasing said...

org bandar mmg best kalau dapat balik kg...macam saya mmg sedia dok kg....

aFRiNa-BaTRiSy!A said...

>> sila update cepat yer..xsbr nk tggu n3 terbaru kamu! (^_^)

Sue said...

o0 balik johor ke.. bestkan kg jauh2 ni..sesekali je balik pastu balik lamaaaa lak tu. mcm sy ni, kg husbd dekat je kat bentong, pahang. dah tak berapa rasa meriah balik kg tu sbb da mcm biasa je. ehehhe

~Siti Hajar~ said...

alahai mama...kami pn windu sgt2 nih..tmbh2 lg dgn dak arif...cepat2bt n3 blk kg tu..

Siti said...

I miss you too. patut la dah lama tak nampak komen mamalieyna kat entry siti..hiks..hiks..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

rindu gak ngan mamalieyna & arif..rs cam lama jer x tgk blog mamalieyna..:)

nnt cepat2 post n3 baru tau! hehe..

zue @ annaleeya said...

waaa.... akak pon windu banget kat eina dgn arif...

Ain said...

lamanyaaaaaa bercutiiiii....

rindu sama kamu berdua....

Ena said...

rindu juge same kamuuuuuuuuuu..hehehhe..
serious la kan eyna.. meg rase lain jer bile eyna x wat n3..cam kekurangan jekk.. yerla dah biasa ari2 ade n3 kan.. hehehe..
selamat kembali berblogging.. :)

♥ Reen ♥ said...

rindu dak arif..............

mamalieyna said...

to all"
kawan2..n3 ni pun mama lum sempat nak reply komen tau, kt opis sibuk kije opis, balik umah..sibuk ngn dak ayep! huhu..harap maklum k!