About

Monday, March 29, 2010

.: hu..hu.. hu.. :.

huhu..sedey weeh today..
tak dapat beronline sangat..
nak bernew n3, apatah lagi..jenjalan jauh sekali.. !
banyak kijee... macam2 ada... hoho..

esok dan lusa lak, mama kena attend training..
so, of coz tak dpt jenjalan umah kengkawan sume time office...
kat rumah..? huhu..kalo la ada masa.. :(

ini pun mencelah jengok blog kejap jer..

harapnya sempat la jengah umah kengkawan jap pasni..
kalo idak..harap maaf la ye kengkawan sume..
mama bukan takmo jengah, tapi masa tidak mengizinkan..

harap takde la kengkawan blogger mama yang kecik ati..
mama tak menjengok ke sana ye.. huhu..

windu weeeh...huhu..

7 comments:

Ain said...

kebizian dah datang yerk...

sama la ngan ain, ni pun curik2 masa waktu sarah tengah tido....

besok busy kat ofis plak... asal akhir bulan jer banyak kerja kena settle....huhuhu...

Ena said...

x pe eyna.. utamakan yg wajib dulu.. yg nie bile ada kelapangan boleh la jengah.. ^_^

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Owh..Patutlah sunyi ajer...

X per..utamakan mana yg penting.. :)

fabulous.farah said...

hehe..dok amik hati..kalo kak ieyna senyap tanda bizi bebeno la tuh..hehe

mamamiera said...

dont worry lah..
i know u still remember me me 4ever...
echeehh.... ;p

~aSHa~ said...

gi la training dulu ..lepas tu train kami plak ye

shahida® said...

dirimu sentiasa ku nantikan...eeeeeee