About

Monday, March 1, 2010

.: hadiaH tuk ke SekIaN KaLinya :.

tadi kat opis, dpt bungkusan..
bungkusan hadiah from my lovely blogger frenz.. eb@mameirish..
walaupun mama tak menang tuk contest yang eb anjurkan..
tapi kerana murah hati..eb kasi gak hadiah tuk kengkawan blogger dia yang setia
mengomen dan memeriahkan arena contest yang dianjurkannya..

so, apa yang mama dapat?..
ni ler....comel..mama dah letak pic dak arif pun.. ^_^




thanks a lot eb!
sangat seronok dan teruja setiap kali terima hadiah..
tambah2 dari member blogger yang hanya dikenali di alam maya ni..
sangat murah hati member2 blogger ni..^_^ ..
cayalah!! :)..i like!

p/s ada lagi sorang bakal kasi adiah tuk mama..eeii bestnyer..^_^

34 comments:

♥Azie♥ said...

cantiknyer...murah rezeki..rajin dapat adiyah

Ieda Al-Habsyi said...

alololo comeinyer dak arif kecygan aunty nih! eh, besttt mamalieyna byk dapat hadiah, ieda jarang lah, hehehhe!! dah tu...ieda pemalasan nak ngomek blog org lain, pas ni kene rajin2 lah ieda weh..ehehhe! :)

fabulous.farah said...

wah..murah rezeki mama

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..murah rezeki mama & Arif nih slalu dpt adiah...Cantik frame tu..sesuai ngan gambar Dak Arif yg encem tuh.. :)

ezan said...

murah rezeki mamalieyna.. selalu dpt hadiah...

PadNani~~{@ said...

bestnye dapat pressie..so cute dat pressie! so lucky mamalieyna:)
cute frame bertambah cute bila letak gambar si cute arif haidar!

Ena said...

Cantekkknyerr..

ena nak juge lah.. ehehehhehe...

shahida® said...

kiut sgt frame nih..tomei

[-suziey-] said...

waaa tomeyyyyyy frame itu:D

EIJAM'S FAMILY said...

wah lama den tak terjah sinie makin bermacam gaya mam lieyna renovate umah die di alam maya nie.. huhuh gua caya lah sama lu... huhuh dapat hadiah mmg saat yg paling best kan...

Uda said...

wahh.. seronoknya.. frame cute jer.. dan photo kat dlm tu pun cute dan tomel..

mamaaerish : said...

wahhhhh.... tqla sudi guna frames tuh.... kiutnyer gambo dak arifencem... baper bln ms tuh?....

n TQ sudi wat n3 psl frames my cloud 9 tuh yer... hik3

p/s: eb sebok skit minggu nih... outstation... :)

zue @ annaleeya said...

wahhh.... sonot dpt adiah.... murah rezeki yer... tggu adiah dr akak okehhh..... hehehe...

wan sujaihah said...

cantik nyer..akak baik hati org nyer...selalu komen blog saya..heheh...

org baik dibalas baik tau kak

mamalieyna said...

Azie:
Alhamdulillah merasa gak dpt adiah dr blogger..hrpkan contest, tak p0nahnya m0nang..huhu..

mamalieyna said...

Ieda:
heheh..rejeki..komen2 jer pun dpt adiah..pemurah blogger ni..cam ieda la..hehe..

mamalieyna said...

fabulous.farah:
Alhamdulillah...suka stp kali dpt adiah tau! ^_^

mamalieyna said...

Lily:
cantikkan frame tu..eb pandai memilih.. dah tu baik hati nak kasi hadiah kt kita..mmg best! ^_^

mamalieyna said...

ezan:
Alhamdulillah..tunggu nk menang contest tak menang2..hehe..

mamalieyna said...

pAdnANI :
Alhamdulillah...cute kan frame tu...suke..

thanks ats pujian tu..:)

mamalieyna said...

Ena:
hehe..nak eh..mintak kt eb! ekeke..

mamalieyna said...

shahida:
tomei kan..ida lak, nak kasi apa kt kak eina..ekeke..

mamalieyna said...

suziey:
tomeikan..suka..^_^

mamalieyna said...

eijam's family:
ala ayu dpt adiah lg best...kasi renovate dapur...lg gempak adiah tu...yuhuu..^_^

mamalieyna said...

Uda:
best kan dpt adiah..^_^

mamalieyna said...

mamaeirish:
weeii suke sama frame tu..tunggu kita beli sndiri takdenye..org kasi adiah, cam best sangat! ^_^

eb bz eh, ptt la tak berupdate blog eb tu..

mamalieyna said...

zue :
hehe...murah rezeki kan..akak pun moga2 dimurahkan lagi rezeki, nak kasi adiah kt eina..suke..hehe..

mamalieyna said...

wan sujaihah:
seronok baca nukilan orang+ngomelan orang, pastu komen...! ^_^

LYaFRINA said...

Waa...swett la frame tu... comey sguh.. lth plok pic si hero tu...

Tahniah yerr...

mamalieyna said...

Lyafrina:
hehe..maceehh..^_^

iem said...

cantik hadiah tu..
tahniah yer

mamalieyna said...

iem:
hehe..tQ! ^_^

nza said...

bestkn dpt gift dr kekwn....

mamalieyna said...

nza:
mmg best sgt kak..:)