About

Friday, March 12, 2010

.; 2 HaRi LaGi..aNjaKan PaRadiGMa :.

Salam hari Jumaat..

herm..nak post n3 video dak arif awalnya..
tapi upload dari jam 9 pagi tadi lagi..
tak membuahkan hasil..
terpaksa la batalkan saja dulu..
tunggu next2 time la abadikan kat diari digital mama ni!

tajuk bukan main lagi..
huhu..anjakan paradigma merujuk kepada..
anjakan usia lorr..
huhu..

rasanya ada yg sudah maklum
14hb ni adalah besday mama..
paling berkesan dalam hidup kerana..
kali ni melibatkan anjakan usia yg agak ketara..
bakal beranjak angka di depan tuuu..

hoho...tua suda daku ni ghupenya..
tapi rasa cam muda mudi jer lagi..
al-maklum anak kecik lagi..sorang pulak tu..^_^

apapun harus la terima kan..
usia takkan dapat diubah..dari hari ke hari memang akan bertambah!

memang jgn harap la dpt nak selebrate2, beromantik2 bagai..
abah bukan jenis romantik orangnya!
ntah2 dia kena kerja hari tu..
huhu..
tapi takpelah..

time wat besday arif nanti,
kira lebih kurang celebrate besday mama sekali..
wuwuwu..

last..
nak abadikan jugak la hadiah from abah in advance..
dah lama pun dapat, baru skrg nak abadikan..

Nokia N97mini..

dpt cepat sebab my-pinky sony wat hal..
sekarang mama simpan dia baik2..
cuma 1 button tokleh berfungsi..
huhu..sayang sgt kt pinky sony yg cumel tu!



Pepun thanks abah! Sayang sokmo! ^_^

22 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Happy B'day in Advance!!Semoga murah rezeki & berbahagia di samping org2 yg tersayang..

Mama_Aqish said...

happy birthday in advance k....semoga dipanjangkan umur & ditambahkan adeq untuk arif

mamamiera said...

huhuu mmg p0n tajuk tu kemain skema lg bahasa dia.. papep0n heppy besday in advance too.. same cam mmber2 lain jgak,
smoge pjg umo murah rezki, bhgia selama2nye dgn hubby n ank2..
psss.. dah tambah umo n angka p0n dah berubah.. x bg adik kat arif ke.. hehee;p

nza said...

biar usia brganjak yg penting, jiwa masih rasa muda...hi...kena tmbah ahli lg tu..

sama dgn suami kak nza, mmg xromantik la...hu.hu.hu..bila bagi hadiah xde hari2 trtentu...dia tibai je bila nk bagi..xtau sempena hari apa....confuse.

ita cutevirus said...

wow!!

hepi besday la ek..
meh, ita nak nyanyi sket..

ALLAH SELAMATKAN KAMU...
ALLAH SELAMATKAN KAMU...
ALLAH SELAMATKAN MAMALIEYNA...
ALLAH SELAMATKAN KAMU...

woohoo!!! dapat henset la... cun.. cun..

**bang!! ayang nak blackberry time besday ayang nanti ek**

huhuhu...

shahida® said...

hehehhehe...bestnya abah kasi tuuu..nak jgk leh tak..eee

~Siti Hajar~ said...

wah dah dpt hadiah advance lagi..syoknya..hape advance birthday yer..

♥Azie♥ said...

syoknyer dapat adiyah...happy advance birthday yer ina..moga dimurahkan rezeki amin

mamalieyna said...

Lily:
thanks Lily! Aminnn...^_^

mamalieyna said...

Mama_Aqish:
thanks..^_^

amin ya rabbal aa lamin..hehe..nk tmbh!

mamalieyna said...

mamamiera:
hehe..skema kan...

thanks..^_^!

niat mmg nak tmbh ni, hrp2 ada la next year! ^_^..hehe..

mamalieyna said...

nza:
betul tu..janji jiwa muda gitu! hehe..

huhu..tokleh nk wat apa sbb mmg semulajadi diorang cenggitu kan, seb baik tau gak nk beli2kan hadiah..

mamalieyna said...

ita:
wah3x..siap nyanyi2 dah..terharu i! ekeke..thanks ita!

haha..mintk blackbery, taktau la bila nak dptnya! huhu//

mamalieyna said...

shahida:
hehe...leh..mintak kt en suami sndiri la..lalala..! ^_^

mamalieyna said...

~siti hajar~
thankss...mmg sukee...! ^_^

mamalieyna said...

nieda:
thanks..!

mamalieyna said...

Azie:
thanks..Aminn..mmg sukee..^_^

fabulous.farah said...

huhuh..yeay! dapat hadiah..takpe x celebrate romentik2.yang penting die ingat..heheh

zue @ annaleeya said...

oooo..... dpt henpon baru yer??? tak romantik xpe... asalkan dia ingat besday kita tuh.. betoi dak??

jgn mare ek eina...k.zu punya henpon skang pon cik sony pinky jgk... hehehe...

ummuabdullahsyaakir said...

Oho mama ni bakl birthdy mummy la ni..eem betul tu kita sbgai isteri ni mgharapkn ksh syg suami tu kekal smpi akhr hayat..

ummuabdullahsyaakir said...

Sernknya dpt hadiah dari suami..eem msti rsa syg sgt kn mama?

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

oooo...dpt hp baru yer??? cantik..cantik..saya suka..hehe..:)